Betaling in natura slagroom kut

betaling in natura slagroom kut

Mollig jong ding met grote tieten Volle meid afgeneukt blonde zweedse met enorme balonnen super tieten met super tepels. Lekker wijf met mooie tieten stript in de tuin Dik vrouwen met behaarde kut brunette speelt met haar tieten in de tuin mackenzee pierce brunette met dikke tieten.

Lekker mollig zakenvrouwtje gepompt Bigtit vrouw vingers harige clit dikke snol dwingt man tot sex bruine vrouwen dikke tiet. Diktiet snol hard afgespeerd Lenige meid met volle uiers spuit in het mondje van die sexy blondine met grote tieten harige kut en grote tieten ondergespoten. Ubergeile bimbo met cup e grondig uitgewoond en krijgt haar porum volgekwakt Als miss gocks haar neefje betrapt op spijbelen leest ze hem de les ipv heel boos te worden filmpjes van tieten cup e vlezige huismoeder diep in keel geneukt!

Blondje met enorme tieten Brunette heeft dikke uiers dikke italiaanse wil neuken blondje met grote tieten. Mackenzee pierce brunette met dikke tieten De lekkere tietjes van salma dikke geile slet staat slaapkamer te stofzuigen waar ze mannen prive ontvangt pornstar met grote tieten krijgt tittyfucked.

Picasso geeft haar grote tieten een likje spermaverf Vlezige huisvrouw wordt stevig tussen haar mega tieten geneukt en flink verwend! Mollig jong ding met grote tieten Laat die lekkere tieten eens zien sexy brunette met grote tieten geeft een stripshowtje blonde slet trekt haar jurkje los en laat haar dikke tieten zien! Rondborstige latina vinger fucked op het aanrecht Enorm vet wijf gaat als cowgirl lul berijden erg mooie borsten van lekkere meid vette geile tieten betalen in natura.

Jaqueline bekeek de outfit van haar vriendin en liep de keuken uit. Het Tshirt was zo strak dat haar tepels er duidelijk doorheen staken. Terwijl het eten opstond namen de meiden alvast een borrel.

Ze waren net aan hun tweede glas toe, toen de bel ging. Jaqueline stoof naar de deur om open te doen. Herma stond op om een glas voor Karel in te schenken. Tijdens het eten had Herma er voor gezorgd dat ze in een zo gunstig mogelijk licht zat. Vanaf de plek waar Karel zat zorgde het inval­lende licht dat haar bloesje volledig doorschijnend was.

Ze merkte dat Karel dit door had, want zijn hoofd draaide vaak haar richting op. Jaquel­ine probeerde zijn aandacht te trekken door een gesprek met hem te beginnen. Ze drukte tijdens het praten haar schouders wat naar achteren, zodat haar borsten beter uitkwamen in het strakke T©shirt.

Ze wist Karel zijn aandacht te vangen en zijn ongegeneerde blikken hadden als gevolg dat haar tepels zich verstijfden, zodat het schouwspel nog verleidelijker werd. Zo bleven de twee vriendinnen tijdens het eten strijden om zijn aandacht.

Na het eten zaten ze aan de al afgeruimde tafel nog even aan een kop koffie. Ieder kreeg tien muntjes en daarmee zouden ze gaan pokeren. Was iemand alle muntjes kwijt, dan kon hij tien nieuwe muntjes kopen in ruil voor een kledingsstuk.

Herma en Jaqueline hadden wel zin in het spel en zochten de spullen bij elkaar. Karel schudde de kaarten en Herma verdeelde de guldens die ze uit de piekenpijp had geleend. Herma was het eerst door haar geld heen. Tegen inlevering van haar schoenen kreeg ze tien nieuwe guldens. Al gauw waren ook Jaqueline en Karel hun schoenen kwijt. Ze besloten dat uitgetrokken kleren niet terug gekocht konden worden. Het spel ging verder en het duurde niet lang voor Jaqueline weer wat uit moest trekken.

In deze ronde verspeelde Herma haar spijkerbroek. Alle guldens leken in de richting van Karel te verdwijnen. Zijn geluk leek over te zijn, toen hij zijn shirt moest opofferen en even later met nog maar 1 gulden voor zich zat. Het lot bepaalde echter anders. Binnen zeer korte tijd had hij weer een flinke stapel voor zich en moest Jaqueline weer wat uit trekken. Ze probeerde de lengte van haar T©shirt en toen bleek dat dit als minijurkje kon dienen trok ze haar slipje uit. Het strakke shirt spande zich als een tweede huid over haar lijf en hield net onder haar billen op.

Het spel ging weer verder. Herma verloor en trok haar bloes uit. Wie die verliest moet de andere twee de rest van de avond op hun wenken bedienen, wat hun verzoek ook is. Karel verloor zijn broek en de meiden begonnnen weer hoopvol te kijken. De kansen waren weer gelijk. De pech leek bij Karel definitief te zijn toege­slagen, want hij verloor weer. Na zijn onder¬broek uitgedaan te hebben ging hij weer zitten.

Herma was als volgende aan de beurt. Jaqueline zat gniffelend te kijken. Ze verwachtte niet anders dan dat Herma of Karel de boot in zou gaan. Hoe anders kan het lot uitpakken. Op het moment dat ze dacht dat Karel een blufkaart had, bleek hij juist een sterke kaart te hebben. Hiermee verloor ze haar geld en haar Tshirt. Ze gniffelde niet meer en keek naar de ene gulden die ze nu nog over had.

Wat ze nu verwacht­te gebeurde ook. Ze verloor haar laatste gulden. Haar eerste taak was voor iedereen drankjes te halen, terwijl Herma en Karel afspraken het spel uit te spelen.

De winnaar mocht bepalen wat ze daarna zouden doen. Jaqueline was net op tijd terug om te zien hoe Herma haar laatste geld verloor. Karel ging genietend achterover zitten. Terwijl zij dit deed ging hij met Jaqueline naar de slaapkamer. Ze hadden net de sprei en de dekbedden van het buitensporig grote ledikant afgehaald, toen Herma met de gevraagde spullen binnen kwam.

In plaats van een stuk touw had ze een aantal zijden sjaaltjes meegenomen. Karel zei tegen Jaque­line op het bed te gaan liggen. Hij pakte 1 van haar polsen en bond deze aan de stijl van het ledikant. Jaqueline keek hem vragend aan, maar hij gaf haar een gerusstellende blik en bond ook haar andere pols vast. Haar beide voeten kregen dezelfde behandeling en zo lag ze met gespreide armen en benen op het bed. Karel schoof een kussen onder haar kontje en pakte de bus slagroom van Herma aan en boog zich over Jaqueline heen.

Hij spoot wat van het spul over haar borsten en wreef het langzaam uit. Jaqueline genoot van de koude slagroom op haar naakte huid, die daarna weer opgewarmd werd door de warme strelingen van Karel. Hij zette de behandeling voort over haar hele lichaam. Hij wreef de slagroom door haar kuthaartjes en trok toen haar lipjes voorzichtig van elkaar.

Hij duwde het tuitje van de spuitbus naar binnen en drukte de knop in. Pas toen het witte schuim weer uit haar kutje naar buiten welde hield hij op. Jaqueline was door de behandeling duidelijk opgegeild en ook Herma begon de situatie door te krijgen. Ze likte haar lippen bij de gedachte aan de opdracht die ze verwachtte te krijgen.

Toen ze te horen kreeg wat ze moest doen aarzelde ze dan ook geen moment. Vol overgave viel ze aan op het lichaam van haar vriendin. Ze begon met haar buik en toen ze die had schoongelikt verplaatste ze haar aandacht naar de borsten. Ze likte en zoog aan het zachte vlees, zorgvuldig vermijdend dat ze de tepels raakte.

Jaqueline lag nu te kronkelen en trok aan haar boeien. Herma keek vragend naar Karel die naast het bed naar het hete schouwspel stond te kijken. Karel schudde zijn hoofd en spoot nog wat slagroom op Jaquelines borsten. Herma zette zich weer aan haar taak om dit weg te likken en Jaqueline werd steeds wilder. Karel zag dat Herma geil begon te raken van wat haar vriendin aangedaan werd.

Haar kutje droop van het vocht. Hij gaf haar daarom opdracht om schrijlings over Jaqueline te gaan zitten en door te gaan met likken. Hij ging op zijn knieen achter Herma zitten en schoof zijn harde staaf in haar vochtige grotje. Met rustige halen gleed hij door haar poesje. Voor Jaqueline werd het even te veel om te zien hoe haar vriendin kreeg waar zij zo wanhopig naar verlangde en een korte tijd was ze bewusteloos van genot.

Ze kwam echter weer snel bij door de aanhoudende liefkozingen van Herma. Karel was nu ook tot het uiterste opgehitst door het zien van de vrijende meiden en het gevoel van zijn pik in het warme drijfnatte kutje. Met een woeste beweging drong hij bij Jaqueline naar binnen en na een paar laatste stoten spoot hij zijn lading tussen de slagroom.

Hij trok zijn nog harde lul terug, die nu droop van het kutsap, de slagroom en zijn eigen zaad. Jaqueline was nu het einde nabij. Even had ze gekregen wat ze wilde, maar na een paar stoten werd die heerlijke opvulling van haar kut weer weg getrokken.

Ze keek opgelucht toen Karel tegen Herma zei dat ze nu aan haar kutje mocht beginnen. Herma klemde haar mond op het poesje van haar vriendin en probeerde zo veel mogelijk van het heerlijke mengsel op te zuigen. Jaqueline likte zijn geslacht schoon en zoog hem zover naar binnen dat Karel even bezorgd werd of ze nog wel adem kon halen.

Uiteindelijk kon ze het niet meer opbrengen nog langer te wachten en gaf ze zich over aan de golven van het orgasme die over haar heen spoelden.

Intens en langdurig kwam ze klaar. Uitgeput bleef ze liggen terwijl Karel en Herma zich van haar terug trokken. Toen ze weer bijgekomen was zag ze dat Herma wat beteuterd op een stoel zat te kijken. Hij maakte Jaqueline los en Herma nam haar plaats in. Ook zij werd vastge­bonden en zij kreeg bovendien nog een blinddoek voor.

Het idee dat ze zich niet kon bewegen en niets kon zien wond Herma heftig op. Ze voelde vier strelende handen en twee kussende monden over haar lichaam gaan. Ze probeerde te raden wiens vingers in haar spleetje verdwenen en wiens mond haar tepel opzoog. Ze voelde hoe elk kontakt met haar klitje zorgvuldig werd vermeden om haar orgasme zolang mogelijk uit te stellen. Ze voelde hoe Karel zijn pik in haar grotje schoof, om hem na een paar stoten weer terug te trekken.

Af en toe voelde ze de harde staaf aan haar lippen, maar voor ze toe kon happen was hij weer weg. Door die onzekerheid werd ze steeds heter en verlangde steeds heftiger naar het steeds uitgestelde orgasme, dat ergens in een verborgen hoekje van haar lijf borrelde.

Ze smeekte om geneukt of gelikt te worden, maar dit was voor Karel en Jaqueline alleen maar een aanmoediging om haar nog voorzichtiger te strelen en te kussen. Herma had het gevoel dat ze dit niet zou overleven en smeekte nog harder.

Toen voelde ze hoe Karel en Jaqueline van het bed afgleden en evenlater hoorde ze de deur open en dicht gaan. Paniek brak in haar uit. Ze kon en wilde niet geloven dat ze haar daar zo zouden laten liggen. Voor haar gevoel lag ze uren in een martelende onzekerheid te wachten en net op het moment dat ze werkelijk geloofde dat Karel en Jaqueline weg waren hoorde ze weer geritsel op het bed. Ze voelde twee benen naast haar hoofd en even later voelde ze het kutje van Jaqueline over haar gezicht glijden.

We gaan niet eerder verder voor dat ik klaargekomen ben. Wetend dat het de enige oplossing was likte Herma alseen bezetene de schaamlippen van haar vriendin.

Ze proefde dat Jaqueline de slagroomspuit weer had gebruikt en likte begerig de met kutsap vermengde room op. Ze ging hier zo in op dat ze niet hoorde dat Karel de kamer weer binnenkwam.

Pas toen hij voorzichtig haar kutlipjes opende merkte ze weer dat hij er was. Ze voelde vocht over haar poesje lopen en een hard voorwerp haar grotje binnen dringen. Een heerlijk licht branderig gevoel verspreidde zich in haar kut.

Ze rook de geur van wijn en begreep wat Karel deed. Hij had wijn in haar pruim gegoten en ze hoopte dat hij niet te lang zou wachten om het eruit te likken, want dan had ze eindelijk de kans om klaar te komen. Haar wens werd gedeeltelijk vervuld want inderdaad voelde ze hoe Karel zijn lippen zich aan haar poesje vastzogen. Hij zoog alleen op haar kutje en likte niet.

Herma had de telleurstelling net verwerkt toen ze voelde hoe de zuigende lippen haar verlieten. Ze herinnerde zich de woorden van Jaqueline en bleef als een bezeten likken aan de kut van haar vriendin. Eindelijk vond Karel dat het lang genoeg had geduurd. Hij neukte haar terwijl hij haar borsten streelde en kuste.

Hij was zo opgewonden geraakt van alle kapriolen dat hij voelde dat hij niet lang nodig zou hebben om klaar te komen. Ook Jaqueline was bijna bij haar hoogtepunt. Herma voelde aan de kloppende pik in haar grotje en de druipende kut op haar gezicht dat het spel weldra over zou zijn. Het idee om alle drie tegelijk klaar te komen wond haar zo op dat zij ook de eerste tekenen van een orgasme in zich op voelde komen. Toen Karel zijn pik heftiger begon te kloppen als teken van zijn ontlading en Jaqueline met een ware stortvloed van kutsap aangaf dat zij ook zover was brak in Herma het dammetje door waaraxhter het orgasme had liggen wachten.

Na deze sessie waren ze alle drie te vermoeid om nog wat te doen. Ze lagen naast elkaar op het bed en streelden elkaar af en toe. Al gauw was er in de slaapkamer geen ander geluid dan de rustige ademhaling van drie slapende mensen.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

..

Geile grieten vette kut
betaling in natura slagroom kut

Mollig jong ding met grote tieten Volle meid afgeneukt blonde zweedse met enorme balonnen super tieten met super tepels.

Lekker wijf met mooie tieten stript in de tuin Dik vrouwen met behaarde kut brunette speelt met haar tieten in de tuin mackenzee pierce brunette met dikke tieten.

Lekker mollig zakenvrouwtje gepompt Bigtit vrouw vingers harige clit dikke snol dwingt man tot sex bruine vrouwen dikke tiet. Diktiet snol hard afgespeerd Lenige meid met volle uiers spuit in het mondje van die sexy blondine met grote tieten harige kut en grote tieten ondergespoten.

Ubergeile bimbo met cup e grondig uitgewoond en krijgt haar porum volgekwakt Als miss gocks haar neefje betrapt op spijbelen leest ze hem de les ipv heel boos te worden filmpjes van tieten cup e vlezige huismoeder diep in keel geneukt! Blondje met enorme tieten Brunette heeft dikke uiers dikke italiaanse wil neuken blondje met grote tieten. Mackenzee pierce brunette met dikke tieten De lekkere tietjes van salma dikke geile slet staat slaapkamer te stofzuigen waar ze mannen prive ontvangt pornstar met grote tieten krijgt tittyfucked.

Picasso geeft haar grote tieten een likje spermaverf Vlezige huisvrouw wordt stevig tussen haar mega tieten geneukt en flink verwend! Mollig jong ding met grote tieten Laat die lekkere tieten eens zien sexy brunette met grote tieten geeft een stripshowtje blonde slet trekt haar jurkje los en laat haar dikke tieten zien! Rondborstige latina vinger fucked op het aanrecht Enorm vet wijf gaat als cowgirl lul berijden erg mooie borsten van lekkere meid vette geile tieten betalen in natura.

Jaqueline bekeek de outfit van haar vriendin en liep de keuken uit. Het Tshirt was zo strak dat haar tepels er duidelijk doorheen staken. Terwijl het eten opstond namen de meiden alvast een borrel. Ze waren net aan hun tweede glas toe, toen de bel ging. Jaqueline stoof naar de deur om open te doen. Herma stond op om een glas voor Karel in te schenken. Tijdens het eten had Herma er voor gezorgd dat ze in een zo gunstig mogelijk licht zat.

Vanaf de plek waar Karel zat zorgde het inval­lende licht dat haar bloesje volledig doorschijnend was. Ze merkte dat Karel dit door had, want zijn hoofd draaide vaak haar richting op. Jaquel­ine probeerde zijn aandacht te trekken door een gesprek met hem te beginnen.

Ze drukte tijdens het praten haar schouders wat naar achteren, zodat haar borsten beter uitkwamen in het strakke T©shirt. Ze wist Karel zijn aandacht te vangen en zijn ongegeneerde blikken hadden als gevolg dat haar tepels zich verstijfden, zodat het schouwspel nog verleidelijker werd.

Zo bleven de twee vriendinnen tijdens het eten strijden om zijn aandacht. Na het eten zaten ze aan de al afgeruimde tafel nog even aan een kop koffie. Ieder kreeg tien muntjes en daarmee zouden ze gaan pokeren. Was iemand alle muntjes kwijt, dan kon hij tien nieuwe muntjes kopen in ruil voor een kledingsstuk. Herma en Jaqueline hadden wel zin in het spel en zochten de spullen bij elkaar.

Karel schudde de kaarten en Herma verdeelde de guldens die ze uit de piekenpijp had geleend. Herma was het eerst door haar geld heen. Tegen inlevering van haar schoenen kreeg ze tien nieuwe guldens. Al gauw waren ook Jaqueline en Karel hun schoenen kwijt.

Ze besloten dat uitgetrokken kleren niet terug gekocht konden worden. Het spel ging verder en het duurde niet lang voor Jaqueline weer wat uit moest trekken.

In deze ronde verspeelde Herma haar spijkerbroek. Alle guldens leken in de richting van Karel te verdwijnen. Zijn geluk leek over te zijn, toen hij zijn shirt moest opofferen en even later met nog maar 1 gulden voor zich zat. Het lot bepaalde echter anders. Binnen zeer korte tijd had hij weer een flinke stapel voor zich en moest Jaqueline weer wat uit trekken.

Ze probeerde de lengte van haar T©shirt en toen bleek dat dit als minijurkje kon dienen trok ze haar slipje uit. Het strakke shirt spande zich als een tweede huid over haar lijf en hield net onder haar billen op. Het spel ging weer verder. Herma verloor en trok haar bloes uit.

Wie die verliest moet de andere twee de rest van de avond op hun wenken bedienen, wat hun verzoek ook is. Karel verloor zijn broek en de meiden begonnnen weer hoopvol te kijken. De kansen waren weer gelijk. De pech leek bij Karel definitief te zijn toege­slagen, want hij verloor weer. Na zijn onder¬broek uitgedaan te hebben ging hij weer zitten. Herma was als volgende aan de beurt. Jaqueline zat gniffelend te kijken. Ze verwachtte niet anders dan dat Herma of Karel de boot in zou gaan. Hoe anders kan het lot uitpakken.

Op het moment dat ze dacht dat Karel een blufkaart had, bleek hij juist een sterke kaart te hebben. Hiermee verloor ze haar geld en haar Tshirt. Ze gniffelde niet meer en keek naar de ene gulden die ze nu nog over had. Wat ze nu verwacht­te gebeurde ook. Ze verloor haar laatste gulden. Haar eerste taak was voor iedereen drankjes te halen, terwijl Herma en Karel afspraken het spel uit te spelen.

De winnaar mocht bepalen wat ze daarna zouden doen. Jaqueline was net op tijd terug om te zien hoe Herma haar laatste geld verloor. Karel ging genietend achterover zitten. Terwijl zij dit deed ging hij met Jaqueline naar de slaapkamer. Ze hadden net de sprei en de dekbedden van het buitensporig grote ledikant afgehaald, toen Herma met de gevraagde spullen binnen kwam. In plaats van een stuk touw had ze een aantal zijden sjaaltjes meegenomen. Karel zei tegen Jaque­line op het bed te gaan liggen.

Hij pakte 1 van haar polsen en bond deze aan de stijl van het ledikant. Jaqueline keek hem vragend aan, maar hij gaf haar een gerusstellende blik en bond ook haar andere pols vast. Haar beide voeten kregen dezelfde behandeling en zo lag ze met gespreide armen en benen op het bed. Karel schoof een kussen onder haar kontje en pakte de bus slagroom van Herma aan en boog zich over Jaqueline heen. Hij spoot wat van het spul over haar borsten en wreef het langzaam uit.

Jaqueline genoot van de koude slagroom op haar naakte huid, die daarna weer opgewarmd werd door de warme strelingen van Karel. Hij zette de behandeling voort over haar hele lichaam. Hij wreef de slagroom door haar kuthaartjes en trok toen haar lipjes voorzichtig van elkaar. Hij duwde het tuitje van de spuitbus naar binnen en drukte de knop in. Pas toen het witte schuim weer uit haar kutje naar buiten welde hield hij op. Jaqueline was door de behandeling duidelijk opgegeild en ook Herma begon de situatie door te krijgen.

Ze likte haar lippen bij de gedachte aan de opdracht die ze verwachtte te krijgen. Toen ze te horen kreeg wat ze moest doen aarzelde ze dan ook geen moment. Vol overgave viel ze aan op het lichaam van haar vriendin. Ze begon met haar buik en toen ze die had schoongelikt verplaatste ze haar aandacht naar de borsten. Ze likte en zoog aan het zachte vlees, zorgvuldig vermijdend dat ze de tepels raakte.

Jaqueline lag nu te kronkelen en trok aan haar boeien. Herma keek vragend naar Karel die naast het bed naar het hete schouwspel stond te kijken. Karel schudde zijn hoofd en spoot nog wat slagroom op Jaquelines borsten. Herma zette zich weer aan haar taak om dit weg te likken en Jaqueline werd steeds wilder. Karel zag dat Herma geil begon te raken van wat haar vriendin aangedaan werd. Haar kutje droop van het vocht.

Hij gaf haar daarom opdracht om schrijlings over Jaqueline te gaan zitten en door te gaan met likken. Hij ging op zijn knieen achter Herma zitten en schoof zijn harde staaf in haar vochtige grotje. Met rustige halen gleed hij door haar poesje. Voor Jaqueline werd het even te veel om te zien hoe haar vriendin kreeg waar zij zo wanhopig naar verlangde en een korte tijd was ze bewusteloos van genot.

Ze kwam echter weer snel bij door de aanhoudende liefkozingen van Herma. Karel was nu ook tot het uiterste opgehitst door het zien van de vrijende meiden en het gevoel van zijn pik in het warme drijfnatte kutje. Met een woeste beweging drong hij bij Jaqueline naar binnen en na een paar laatste stoten spoot hij zijn lading tussen de slagroom. Hij trok zijn nog harde lul terug, die nu droop van het kutsap, de slagroom en zijn eigen zaad.

Jaqueline was nu het einde nabij. Even had ze gekregen wat ze wilde, maar na een paar stoten werd die heerlijke opvulling van haar kut weer weg getrokken. Ze keek opgelucht toen Karel tegen Herma zei dat ze nu aan haar kutje mocht beginnen. Herma klemde haar mond op het poesje van haar vriendin en probeerde zo veel mogelijk van het heerlijke mengsel op te zuigen. Jaqueline likte zijn geslacht schoon en zoog hem zover naar binnen dat Karel even bezorgd werd of ze nog wel adem kon halen.

Uiteindelijk kon ze het niet meer opbrengen nog langer te wachten en gaf ze zich over aan de golven van het orgasme die over haar heen spoelden. Intens en langdurig kwam ze klaar. Uitgeput bleef ze liggen terwijl Karel en Herma zich van haar terug trokken.

Toen ze weer bijgekomen was zag ze dat Herma wat beteuterd op een stoel zat te kijken. Hij maakte Jaqueline los en Herma nam haar plaats in.

Ook zij werd vastge­bonden en zij kreeg bovendien nog een blinddoek voor. Het idee dat ze zich niet kon bewegen en niets kon zien wond Herma heftig op. Ze voelde vier strelende handen en twee kussende monden over haar lichaam gaan. Ze probeerde te raden wiens vingers in haar spleetje verdwenen en wiens mond haar tepel opzoog.

Ze voelde hoe elk kontakt met haar klitje zorgvuldig werd vermeden om haar orgasme zolang mogelijk uit te stellen. Ze voelde hoe Karel zijn pik in haar grotje schoof, om hem na een paar stoten weer terug te trekken. Af en toe voelde ze de harde staaf aan haar lippen, maar voor ze toe kon happen was hij weer weg. Door die onzekerheid werd ze steeds heter en verlangde steeds heftiger naar het steeds uitgestelde orgasme, dat ergens in een verborgen hoekje van haar lijf borrelde.

Ze smeekte om geneukt of gelikt te worden, maar dit was voor Karel en Jaqueline alleen maar een aanmoediging om haar nog voorzichtiger te strelen en te kussen. Herma had het gevoel dat ze dit niet zou overleven en smeekte nog harder. Toen voelde ze hoe Karel en Jaqueline van het bed afgleden en evenlater hoorde ze de deur open en dicht gaan. Paniek brak in haar uit. Ze kon en wilde niet geloven dat ze haar daar zo zouden laten liggen. Voor haar gevoel lag ze uren in een martelende onzekerheid te wachten en net op het moment dat ze werkelijk geloofde dat Karel en Jaqueline weg waren hoorde ze weer geritsel op het bed.

Ze voelde twee benen naast haar hoofd en even later voelde ze het kutje van Jaqueline over haar gezicht glijden. We gaan niet eerder verder voor dat ik klaargekomen ben. Wetend dat het de enige oplossing was likte Herma alseen bezetene de schaamlippen van haar vriendin. Ze proefde dat Jaqueline de slagroomspuit weer had gebruikt en likte begerig de met kutsap vermengde room op.

Ze ging hier zo in op dat ze niet hoorde dat Karel de kamer weer binnenkwam. Pas toen hij voorzichtig haar kutlipjes opende merkte ze weer dat hij er was. Ze voelde vocht over haar poesje lopen en een hard voorwerp haar grotje binnen dringen. Een heerlijk licht branderig gevoel verspreidde zich in haar kut. Ze rook de geur van wijn en begreep wat Karel deed. Hij had wijn in haar pruim gegoten en ze hoopte dat hij niet te lang zou wachten om het eruit te likken, want dan had ze eindelijk de kans om klaar te komen.

Haar wens werd gedeeltelijk vervuld want inderdaad voelde ze hoe Karel zijn lippen zich aan haar poesje vastzogen. Hij zoog alleen op haar kutje en likte niet. Herma had de telleurstelling net verwerkt toen ze voelde hoe de zuigende lippen haar verlieten. Ze herinnerde zich de woorden van Jaqueline en bleef als een bezeten likken aan de kut van haar vriendin.

Eindelijk vond Karel dat het lang genoeg had geduurd. Hij neukte haar terwijl hij haar borsten streelde en kuste. Hij was zo opgewonden geraakt van alle kapriolen dat hij voelde dat hij niet lang nodig zou hebben om klaar te komen. Ook Jaqueline was bijna bij haar hoogtepunt. Herma voelde aan de kloppende pik in haar grotje en de druipende kut op haar gezicht dat het spel weldra over zou zijn.

Het idee om alle drie tegelijk klaar te komen wond haar zo op dat zij ook de eerste tekenen van een orgasme in zich op voelde komen. Toen Karel zijn pik heftiger begon te kloppen als teken van zijn ontlading en Jaqueline met een ware stortvloed van kutsap aangaf dat zij ook zover was brak in Herma het dammetje door waaraxhter het orgasme had liggen wachten.

Na deze sessie waren ze alle drie te vermoeid om nog wat te doen. Ze lagen naast elkaar op het bed en streelden elkaar af en toe. Al gauw was er in de slaapkamer geen ander geluid dan de rustige ademhaling van drie slapende mensen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

..Harde neukpartij hete vrouwen.nl


Ze draaide Herma om en sproeide over haar buik, langzaam afzakkend naar haar kutje. Herma kreunde ondertussen van genot. Jaqueline trok het spleetje van haar vriendin open en richtte de straal naar binnen. Ze liet de hete straal over het klitje spelen. Herma stond te schokken op haar benen en draaide aan haar tepels als of deze er af moesten.

Herma voelde het orgasme in haar lijf opborrelen en met een reeks oergeluiden kwam ze heftig schokkend klaar. Uitgeput bleef ze tegen de muur van de badkamer hangen, tot Jaqueline ongeduldig werd. Ze sloeg haar armen om Jaqueline heen en gaf haar een heftige tongzoen.

Ze greep Jaquelines kontje en begon dit heftig te kneden. Ze wreef met haar hele lichaam tegen dat van Jaqueli¬ne aan. Haar mond liet die van Jaqueline los en begon een speelse zwerftocht over het lichaam van haar vriendin.

Ze kuste voorzichtig Jaquelines borsten om even later hard op de tepels te zuigen. Ze voelde het deze onder de aanraking van haar tong zo hard werden als kiezels. Ze zette de zwerftocht voort over Jaqueli¬nes buik en duwde haar tong hard in de navel van haar vriendin. Jaqueline voelde aan de tepels, waar Herma kort tevoren mee vergroeid leek te zijn. Ze kneep er in en voelde hoe een warme tinteling zich door haar lichaam verspreidde.

Herma was intussen nog verder afgezakt en woelde met haar tong door het schaamhaar van haar vriendin. Ze likte zachtjes over de kutlipjes en af en toe duwde ze haar tong voorzich­tig in het poesje. Jaqueline haalde hijgend adem. Herma trok de kutlipjes van elkaar en likte het frisse rose vlees dat vrijkwam.

Met voorzich¬tige bewegingen naderde ze het al gezwollen klitje. Haar tong gleed over het harde rose knopje, terwijl ze een vinger naar binnen schoof. Ze streek met haar vingers door de bilspleet. Ze voelde hoe een van haar vingers het zachte sterretje van de anus bereikte. Voorzichtig duwde ze de vinger naar binnen.

De zachte pijn van de penetrerende vinger was de druppel die de emmer van Jaquelines orgasme deed overlopen. Gillend en schokkend kwam ze klaar.

Sidderend bleef ze op de grond liggen. Herma stond op en pakte de douchekop en de spons. Met tedere bewegingen zeepte ze haar vriendin in en spoelde haar daarna af. Jaqueline kwam door deze behandeling weer helemaal bij. Ze richtte zich op en omhelsde Herma. Zo bleven ze een tijd zitten, elkaar kussend en strelend. Herma stond als eerste op. Hij denkt er over een uurtje te zijn.

Ik ga me gelijk even omkleden. Als jij verder gaat met het eten, neem ik het zo van je over, dan kun jij ook. Het ene moment zag je niks, het andere moment zag je haar fraaie borsten door de dunne stof. Jaqueline bekeek de outfit van haar vriendin en liep de keuken uit. Het Tshirt was zo strak dat haar tepels er duidelijk doorheen staken. Terwijl het eten opstond namen de meiden alvast een borrel.

Ze waren net aan hun tweede glas toe, toen de bel ging. Jaqueline stoof naar de deur om open te doen. Herma stond op om een glas voor Karel in te schenken. Tijdens het eten had Herma er voor gezorgd dat ze in een zo gunstig mogelijk licht zat. Vanaf de plek waar Karel zat zorgde het inval­lende licht dat haar bloesje volledig doorschijnend was.

Ze merkte dat Karel dit door had, want zijn hoofd draaide vaak haar richting op. Jaquel­ine probeerde zijn aandacht te trekken door een gesprek met hem te beginnen. Ze drukte tijdens het praten haar schouders wat naar achteren, zodat haar borsten beter uitkwamen in het strakke T©shirt. Ze wist Karel zijn aandacht te vangen en zijn ongegeneerde blikken hadden als gevolg dat haar tepels zich verstijfden, zodat het schouwspel nog verleidelijker werd. Zo bleven de twee vriendinnen tijdens het eten strijden om zijn aandacht.

Na het eten zaten ze aan de al afgeruimde tafel nog even aan een kop koffie. Ieder kreeg tien muntjes en daarmee zouden ze gaan pokeren. Was iemand alle muntjes kwijt, dan kon hij tien nieuwe muntjes kopen in ruil voor een kledingsstuk. Herma en Jaqueline hadden wel zin in het spel en zochten de spullen bij elkaar. Karel schudde de kaarten en Herma verdeelde de guldens die ze uit de piekenpijp had geleend.

Herma was het eerst door haar geld heen. Tegen inlevering van haar schoenen kreeg ze tien nieuwe guldens. Al gauw waren ook Jaqueline en Karel hun schoenen kwijt. Ze besloten dat uitgetrokken kleren niet terug gekocht konden worden. Het spel ging verder en het duurde niet lang voor Jaqueline weer wat uit moest trekken.

In deze ronde verspeelde Herma haar spijkerbroek. Alle guldens leken in de richting van Karel te verdwijnen. Zijn geluk leek over te zijn, toen hij zijn shirt moest opofferen en even later met nog maar 1 gulden voor zich zat.

Het lot bepaalde echter anders. Binnen zeer korte tijd had hij weer een flinke stapel voor zich en moest Jaqueline weer wat uit trekken. Ze probeerde de lengte van haar T©shirt en toen bleek dat dit als minijurkje kon dienen trok ze haar slipje uit. Het strakke shirt spande zich als een tweede huid over haar lijf en hield net onder haar billen op.

Het spel ging weer verder. Herma verloor en trok haar bloes uit. Wie die verliest moet de andere twee de rest van de avond op hun wenken bedienen, wat hun verzoek ook is. Karel verloor zijn broek en de meiden begonnnen weer hoopvol te kijken.

De kansen waren weer gelijk. De pech leek bij Karel definitief te zijn toege­slagen, want hij verloor weer. Na zijn onder¬broek uitgedaan te hebben ging hij weer zitten. Herma was als volgende aan de beurt. Jaqueline zat gniffelend te kijken. Ze verwachtte niet anders dan dat Herma of Karel de boot in zou gaan. Hoe anders kan het lot uitpakken. Op het moment dat ze dacht dat Karel een blufkaart had, bleek hij juist een sterke kaart te hebben.

Hiermee verloor ze haar geld en haar Tshirt. Ze gniffelde niet meer en keek naar de ene gulden die ze nu nog over had. Wat ze nu verwacht­te gebeurde ook. Ze verloor haar laatste gulden. Haar eerste taak was voor iedereen drankjes te halen, terwijl Herma en Karel afspraken het spel uit te spelen. De winnaar mocht bepalen wat ze daarna zouden doen. Jaqueline was net op tijd terug om te zien hoe Herma haar laatste geld verloor.

Karel ging genietend achterover zitten. Terwijl zij dit deed ging hij met Jaqueline naar de slaapkamer. Ze hadden net de sprei en de dekbedden van het buitensporig grote ledikant afgehaald, toen Herma met de gevraagde spullen binnen kwam.

In plaats van een stuk touw had ze een aantal zijden sjaaltjes meegenomen. Karel zei tegen Jaque­line op het bed te gaan liggen. Hij pakte 1 van haar polsen en bond deze aan de stijl van het ledikant. Jaqueline keek hem vragend aan, maar hij gaf haar een gerusstellende blik en bond ook haar andere pols vast. Haar beide voeten kregen dezelfde behandeling en zo lag ze met gespreide armen en benen op het bed.

Karel schoof een kussen onder haar kontje en pakte de bus slagroom van Herma aan en boog zich over Jaqueline heen. Hij spoot wat van het spul over haar borsten en wreef het langzaam uit. Jaqueline genoot van de koude slagroom op haar naakte huid, die daarna weer opgewarmd werd door de warme strelingen van Karel.

Hij zette de behandeling voort over haar hele lichaam. Hij wreef de slagroom door haar kuthaartjes en trok toen haar lipjes voorzichtig van elkaar. Hij duwde het tuitje van de spuitbus naar binnen en drukte de knop in.

Pas toen het witte schuim weer uit haar kutje naar buiten welde hield hij op. Jaqueline was door de behandeling duidelijk opgegeild en ook Herma begon de situatie door te krijgen. Ze likte haar lippen bij de gedachte aan de opdracht die ze verwachtte te krijgen.

Toen ze te horen kreeg wat ze moest doen aarzelde ze dan ook geen moment. Vol overgave viel ze aan op het lichaam van haar vriendin.

Ze begon met haar buik en toen ze die had schoongelikt verplaatste ze haar aandacht naar de borsten. Ze likte en zoog aan het zachte vlees, zorgvuldig vermijdend dat ze de tepels raakte. Jaqueline lag nu te kronkelen en trok aan haar boeien. Herma keek vragend naar Karel die naast het bed naar het hete schouwspel stond te kijken. Karel schudde zijn hoofd en spoot nog wat slagroom op Jaquelines borsten. Herma zette zich weer aan haar taak om dit weg te likken en Jaqueline werd steeds wilder.

Karel zag dat Herma geil begon te raken van wat haar vriendin aangedaan werd. Haar kutje droop van het vocht. Hij gaf haar daarom opdracht om schrijlings over Jaqueline te gaan zitten en door te gaan met likken. Hij ging op zijn knieen achter Herma zitten en schoof zijn harde staaf in haar vochtige grotje.

Met rustige halen gleed hij door haar poesje. Voor Jaqueline werd het even te veel om te zien hoe haar vriendin kreeg waar zij zo wanhopig naar verlangde en een korte tijd was ze bewusteloos van genot. Ze kwam echter weer snel bij door de aanhoudende liefkozingen van Herma. Karel was nu ook tot het uiterste opgehitst door het zien van de vrijende meiden en het gevoel van zijn pik in het warme drijfnatte kutje. Met een woeste beweging drong hij bij Jaqueline naar binnen en na een paar laatste stoten spoot hij zijn lading tussen de slagroom.

Hij trok zijn nog harde lul terug, die nu droop van het kutsap, de slagroom en zijn eigen zaad. Jaqueline was nu het einde nabij. Even had ze gekregen wat ze wilde, maar na een paar stoten werd die heerlijke opvulling van haar kut weer weg getrokken. Ze keek opgelucht toen Karel tegen Herma zei dat ze nu aan haar kutje mocht beginnen.

Herma klemde haar mond op het poesje van haar vriendin en probeerde zo veel mogelijk van het heerlijke mengsel op te zuigen. Jaqueline likte zijn geslacht schoon en zoog hem zover naar binnen dat Karel even bezorgd werd of ze nog wel adem kon halen. Uiteindelijk kon ze het niet meer opbrengen nog langer te wachten en gaf ze zich over aan de golven van het orgasme die over haar heen spoelden. Intens en langdurig kwam ze klaar. Uitgeput bleef ze liggen terwijl Karel en Herma zich van haar terug trokken.

Toen ze weer bijgekomen was zag ze dat Herma wat beteuterd op een stoel zat te kijken. Hij maakte Jaqueline los en Herma nam haar plaats in. Ook zij werd vastge­bonden en zij kreeg bovendien nog een blinddoek voor. Een trio sex met 2 neger pikken en een blanke aars. Met een kapotje om neukt hij de vastgeketend vriend anal. Met een condoom om zijn rauwe pik penetreert hij de dikke echtgenote.

Zijn volledige zwarte penis word gepijpt en neukt de witte aars. Het aziatische hoertje laat zichzelf batsen door de zware zware zwarte lul. Met ruwe stoten naait hij de moeder van achter. Na de blowjob beurt neukt hij de spaanse. De hoeren betalen in natura door zichzelf te laten batsen. Terwijl hij word gepijpt door dit tienerhoer deerntje plast hij in haar mond. Zijn enorme plasser ontvangst een zuig beurt en naait het bekkie van het tiener moppie.

Ze mastubeerd anal met sex toy's en naait de bed post. Met haar poepgat neukt ze zijn mollige snikkel.

betaling in natura slagroom kut

Beffen bo massage honselersdijk


Layla had haar badjas wel aan, maar ze had hem niet helemaal goed dicht gedaan, zodat bij elke stap 1 van haar borsten even een kijkje kwam nemen. Layla zag dat ik door had wat er aan de hand was en lachte en gaf mij een knipoog. Bij haar kamer aangekomen drukte ze me tegen de muur aan, zoende me en zei: Ik ging naar me kamer en zei nog: Eenmaal in mijn kamer zat ellen nog wat tv te kijken. Ik kleedde me uit ik sliep altijd naakt en kroop naast Ellen onder de dekens.

Om 8 uur ging de volgende morgen de wekker. Ik stapte uit bed en liep naar de badkamer, maar omdat ik nog in een roes zat vergat ik dat ik een enorme ochtendstijve had.

Ellen, die al even op was, merkte dit wel op en zei: Ik douchte lekker, droogde me af en liep de kamer weer in. Toen ik binnen kwam was Ellen zich aan het omkleden. Ze trok net haar nachtjapon over haar hoofd. Ze droeg een mooi stringetje met bloemetjes print en voor de rest niks. Ik keek naar haar slanke lichaam en kreeg al weer een stijve.

Dit moest Ellen niet zien dus ik wou snel mijn joggingbroek weer aan doen maar ik had ‘m nog niet aan of Ellen zei terwijl ze naar me toe liep: Ze pakte mijn lul en begon er zachtjes aan te trekken. Ja je had je vannacht moeten horen toen je droomde: Layla dit, Layla dat.

Of wou je zeggen dat je niet op mij geilt, als ik die lul van je zo zie vind je me alles behalve lelijk. En je hebt trouwens zo’n lekkere grote lul dat je die echt wel met wat meer meiden mag delen hoor” Ellen liep weer naar me toe en begon weer af te trekken. Ik twijfelde nog even maar liet het toen gebeuren. Ellen drukte me op de rand van het bed en kwam tussen mijn benen zitten. En begon me lekker af te trekken, dit deed ze even waarna ze al snel mijn lul in haar mond nam.

Ellen was heerlijk bezig toen opeens op de deur geklopt werd: We gaan ontbijten en dan direct weg! Ellen trok haar stringetje uit en deed haar broek aan. Ze trok ook geen bh aan alleen maar een topje, waar haar tepels meteen doorheen staken. Ik liep naar haar toe drukte haar tegen me aan en zei zachtjes: Ellen en ik liepen samen naar de ontbijtzaal, waar de familie al zat. We liepen in groepjes naar de tafels waar het eten op stonden, omdat het anders direct zo druk zou worden. Toen Layla opstond, stond ik ook direct op en liepen we samen naar het buffet.

Layla zag er zoals altijd lekker uit. Ze droeg een spijkerbroek die extreem laag zat, zo laag dat als ze vergat haar broek wat op te trekken dat je haar keurig geschoren schaamhaar kon zien zitten en je kon sowieso het begin van haar billen zien, maar ze hoefde maar te bukken of je zag de helft van haar billen.

Met erop een mooi zwart coltruitje. Layla keek even of niemand volgde en zei toen: Na het ontbijt haalde we onze bagage van onze kamer en stoppen het in de auto.

We moesten nog 3 uurtjes rijden om bij onze eindbestemming te komen. Om 1 uur kwamen we aan bij ons appartement en het was een super appartement! Er was een gezamelijke woonkamer, badkamer en keuken, 3 twee persoonskamers en er was zelfs een klein saunaatje met zwembad. De badkamer en de keuken waren het nieuwste van het nieuwste en de slaapkamers waren ook super.

De skiliften waren op loopafstand van het appartement en het dorpje waar we vlakbij zaten was ook op loopafstand. Nadat we alle bagage uit de auto hadden gehaald en in de kasten van onze kamers hadden gestopt, vroeg mijn moeder of ik even wat boodschappen wou gaan doen, zodat het we het brood nodige voor vandaag in huis zouden hebben, “jeweetwel” zei ze “wat chips, wat drinken, wat bier etc” Layla bood aan om mee te gaan en dat kon ik natuurlijk niet weigeren.

Layla en ik liepen samen richting het dorp waar we naar een supermarktje moesten zoeken. Toen we uit het zicht waren liepen we hand in hand verder en vertelde Layla me dat ze zin me had en dat ze niet kon wachten om vandaag mijn sperma te proeven.

Ik vertelde haar dat ik ook alleen maar aan haar kon denken, dit was niet helemaal waar, want ik zat ook de hele tijd aan Ellen te denken en hoe ik haar zou gaan neuken, maar dit wist Layla niet. Dus ik vertelde haar dat ik ook niet kon wachten om haar mondje vol te spuiten. We zoenden onderweg af en toe en zaten wat aan elkaar tot we de supermarkt hadden gevonden.

We gingen naar binnen pakte een karretje en begonnen in te laden. Bij alles wat Layla pakte drukte ze haar kontje naar achter, waardoor ik op een gegeven moment maar achter de kar bleef staan zodat niet elke supermarkt bezoeker mijn stijve lul door mijn broek heen kon zien.

Layla bracht 2 flessen cola naar de kar, legde ze in de kar en omhelsde me van achter. Ze wreef met haar handen over mijn buik, maar gleed al snel naar beneden. Ze had niet verwacht dat ik een stijve zou hebben en zei: Layla liep naar het magazijn toe, deed de deur open en keek of er iemand was, er bleek niemand te zijn en ze trok me mee naar binnen.

Deed een haak op deur en bukte voor me. Ze trok mijn joggingbroek naar beneden en mijn lul sprong haar tegemoet.

Ze nam hem direct in haar mond en begon me met lange halen te pijpen terwijl ze met haar linkerhand wat met mijn ballen speelde. Ik wou haar neuken dus ik legde haar over een paar kratten bier heen, trok haar broek tot haar knieen en duwde mijn lul in haar al soppende poesje. Vijf minuten lang beukte ik op haar in. Ik zei dat ik ging komen en Layla bukte voor me en begon me te pijpen.

Al kreunend loosde ik mijn zaad in haar mond. Layla slikte alles door stond weer op en zoende me. Ik trok mijn broek weer omhoog Layla deed het zelfde en zei: We betaalden keurig en liepen arm in arm weer terug naar ons challetje. Aangekomen bij het chaletje bleek dat iedereen weg was. We vonden een briefje waar op stond dat ze met z’n allen even de omgeving aan het verkennen waren en dat ze rond half 5 wel weer terug zouden zijn.

Layla haar ogen begonnen te glinsteren en ze zei: Want ik ben ten slotte nog niet gekomen vandaag. Toen het water op temperatuur was gekomen stapten we onder de douche en begon ik Layla in te zepen.

Eerst haar rug, billen en achter kant van haar benen, waarna ik doorging naar haar heerlijke borsten en buik tot ik bij haar poesje kwam. Hier wreef ik zachtjes overheen, terwijl ik met mijn andere hand zachtjes aan haar tepel zat.

Mijn vinger gleed zonder ene moeite in haar kletsnatte spleetje. Layla begon zachtjes tegen mijn hand aan te rijden. Ik stopte nog een vinger bij haar naar binnen, die ze ontving met een kleine kreun. We zoenden elkaar en na een intieme tongzoen pakte ze me bij mijn schouders en drukte me langzaam naar beneden. Ik zoende haar borsten haar buik en toen ik bij haar poesje kwam begon ik die te likken. Layla kreunde toen ik met mijn vinger langs haar kut gleed. Ik duwde mijn vinger in haar steeds natter wordende kut en begon die heen en weer te halen.

Ik hield een paar minuten in een vast ritme vast en Layla begon al te komen. Verwen je tante maar! Oooo jaa jaa jaaaa ohhhhhhh! Layla herstelde zich snel en pakte mijn lul, maar net toen ze mijn lul vast pakte hoorde we de voordeur, de rest was weer thuis gekomen.

We hielden snel op met waar we mee bezig waren en Layla vertelde me dat ik wel weer aan de beurt zou komen. We droogden ons af en liepen snel naar onze slaapkamers zodat de rest niet kon zien dat we samen in de badkamer waren geweest.

In mijn kamer trok mijn joggingbroek weer aan en een t-shirt en ging naar de woonkamer. Iedereen was er behalve Layla en ik vroeg of het een mooi gebied was en of ze nog wat leuks hadden gevonden.

Ze hadden wel wat leuke restaurantjes gespot en ze hadden een skilift gevonden die maar heel even lopen was vanaf het appartement. We zouden die avond even lekker ergens gaan eten en daarna vroeg naar bed, want na die reis was iedereen toch wel een beetje moe en omdat er morgen weer een drukke dag aan zou komen.

We aten in een lekker restaurant en ik liet me alles goed smaken. Layla had de hele dag nauwelijks meer wat tegen me gezegd, maar op de manier dat ze me aankeek wist ik genoeg.

Eenmaal thuis ging iedereen naar bed behalve mijn vader en ik, wij dronken nog even een pilsje die Layla en ik vanmiddag hadden op gehaald en keken nog wat eurosport na een uurtje gingen wij ook maar slapen.

Ik kleedde me uit en kroop in bed. Ik lag nog maar net of ellen kwam tegen me aanliggen en zei: Ellen kroop boven op me en begon me te zoenen.

Ik kreeg een stijve en door mijn heup wat omhoog te bewegen liet ik dit Ellen weten. Ze kroop weer van me af en begon vanaf de zijkant me te pijpen. Ze deed dit heerlijk maar na een tijdje wou ik haar ook proeven en trok haar billen naar mij toe zodat we in standje 69 lagen.

Ellen voelde perfect aan wanneer ik ging komen en hield even in. Mijn gebef liet Ellen ook niet onberoerd, want na ongeveer 5 minuten begon ze te kreunen en te schokken met haar hele lichaam en kwam ze klaar, haar sap stroomde uit haar kut en likte alles op. Ze draaide zich om ging op mijn buik zitten en zoende me, ze proefde haar eigen sap en zei: Ze ging boven mijn lul hangen en gleed zachtjes over ‘m heen.

Ik genoot van het moment dat ik voor het eerst mijn zus neukte en ging met mijn hand naar haar borst en begon daar zachjes in te knijpen. Ellen reed rustig op en neer en fluisterde af en toe wat geile woordjes. Ze boog nu voorover zodat ik al het werk kon doen en dat deed ik dan ook. Ik stootte snel op en neer en al snel kwam ik bijna. Ellen ging vlug van me af en deed haar mond open ik trok me klaar en spoot alles in haar mond.

Ik slik toch de pil. We zoenden nog wat, waarna we in slaap vielen. De volgende ochtend was Ellen al op toen ik wakker werd. Ik speelde wat met mijn ochtendstijve, deed mijn badjas aan en liep door de kamer naar de douche. Ik was de laatste die uit zijn kamer kwam ook al was het nog maar half 10, want iedereen zat al te ontbijten of wat tv te kijken. Ik waste me dus even snel, kleedde me aan en ontbijtte even een broodje.

Mijn blik bleef natuurlijk even rusten bij Ellen en Layla en ik zag dat ze er weer bijzonder goed uitzagen. Het was een klein familiebedrijfje, waar vader en zoon werkte. Layla ging als eerst naar het kamertje met de ski’s de rest ging in een ‘wachtkamertje’ zitten. Ik wou even naar de boards kijken en liep dus met Layla mee. Layla had een rokje aan en ik zag dat ze haar benen wat wijd deed toen de baas voor haar bukte om haar schoenmaat te meten. Hij keek even omhoog maar keek toen snel weer naar Layla haar voeten.

Hij stond op en zei: Ik zag dat hij een aardige bobbel in zijn broek kreeg en Layla zag dit ook, want ik zag haar tepels verharden in haar blouse. Hij kwam weer terug met een paar mooie skischoenen en liet Layla die passen. Layla ging zitten op een bankje, maar omdat de man bleef staan kon hij mooi in de decollete van Layla kijken. Zoveel moois had hij denk ik al een tijd niet gezien, want zijn stijve stond nu overduidelijk in zijn broek.

Layla wist wat ze deed, want ze bukte nog wat voorover om zogenaamd haar schoen beter te kunnen vast doen en stond toen op. Terwijl ze dit deed ‘verloor’ ze haar evenwicht en viel in de armen van de man. Ze wreef met haar hand over zijn bobbel en zei in haar beste duits: Zo liep Layla achter de man aan naar een andere kamer waar de stokken stonden, voordat ze naar binnen ging draaide ze zich half om keek me aan en gaf me een knipoog.

Na nog geen tien minuten kwamen de twee het kamertje uit met een stel stokken en ski’s. Layla kwam naar mij toe en zei: Trouwens jou zaad smaakt veel beter dan dat van hem. Vanaf dat moment wist ik dat Layla een super geil wijf is die met wie dan ook zo vaak mogelijk wil neuken. Ik had daar absoluut geen problemen mee, want ik was al hartstikke blij dat ik mijn geile tante mocht neuken. Ongeveer een half uur later liepen we allemaal naar buiten met een paar ski’s, behalve ik dan ik had een board gehuurd.

We gingen naar ons challetje om onze skikleding aan te trekken om daarna voor de eerste keer deze vakantie te gaan skieen. We kochten bij het lifthokje een dagkaart, want een weekkaart kon je alleen in het grote gebied kopen. We stapten allemaal in de sleeplift en we wachtte tot dat iedereen boven was.

Na een stuk of 5 afdalingen had iedereen het wel gezien, behalve ik. Ik wou nog even doorgaan en zei dit ook. Layla zei dat zij wel bij mij zou blijven dan, zodat ik niet helemaal in mijn eentje was. Zo ging dus iedereen terug naar het challetje behalve Layla en ik. Ze waren nog maar net weg, of Layla was compleet verandert.

Ze kwam naar me toe en begon me wild te zoenen, “kom geilerd dan gaan we nog een keer naar boven”. Eenmaal boven begonnen we de afdaling weer, maar nu pakte Layla een heel klein bospadje.

Nadat we uit het zicht waren deed Layla haar ski’s uit en kwam naar me toe “doe je snowboard af, want ik wil je nu hier! Ik maakte mijn bindingen los en begon Layla te zoenen. Al snel zakte ze door haar knieen en riste mijn skibroek open en haalde mijn nog slappe lul uit mijn broek. Ze begon mijn slappe lul te likken en te zuigen en na een paar seconden stond hij fier overeind.

Layla wist hoe ze me moest verwennen want na een paar minuten van haar zalige gepijp stond ik op knappen. Ik trok haar langzaam omhoog, zodat ze mijn lul even met rust liet. Ik ritste haar jas open en daar kwamen direct een paar tieten te voor schijn, dit had ik niet verwacht en dat zei ik ook. Elke keer als ik even flink aan haar tepel zoog kreunde Layla. Ik ging met mijn hoofd naar beneden ik likte wat in haar navel terwijl ik haar broek open deed.

Ik trok haar broek naar beneden en zag dat ze hier ook niks onder droeg. Met haar broek op ‘r enkels voelde ik zachtjes aan haar poesje deze was al behoorlijk nat, waardoor ik met een simpele handomdraai mijn vinger in haar kutje liet glijden.

Ze nam deze in ontvangst met een flinke kreun en zei dat ik moest doorgaan. Ik ging op mijn knieen zitten ook al was het gaan zitten wel moeilijk met van die snowboots aan.

En bleef haar rustig vingeren. Toen mijn vingers een soppend geluidje gingen maken begon ik haar zachtjes door haar spleetje heen te likken. Toen ze bijna klaar kwam, wou ik weer omhoog komen, maar ze hield me tegen en zei: Ik vond dit natuurlijk helemaal niet erg om te doen en ging dus gewoon verder met haar spleetje te likken. Ik ging nu heel snel met mijn tong over haar klitje heen en ik merkte aan haar gekreun dat ze bijna klaar kwam. Ooohhh ik ga komen ohhh ja!!!

Ga door ga door, toe laat je tante komen oohh ja jaaaaaa! Layla pufte wat na en kwam toen ook op haar knieen zitten en begon me te zoenen. Ze proefde haar eigen geil, wat haar alleen maar geiler maakte.

Ze draaide zich om en bukte voorover, ik pakte mijn harde lul en wreef plagend wat door haar spleet en om haar klitje om hem daarna diep in haar te stoten. Ik hield hem even stil en stootte daarna met lange halen in haar natte poes.

Ik pakte met m’n hand een borst en begon die te kneden. Layla had van die heerlijke grote echte borsten, die je dus heerlijk kon kneden. Al snel voelde ik mijn net afgezakte orgasme weer opkomen en begon harder te stoten. Layla merkte dit en begon geil tegen me te hijgen. O ja toe maar spuit je tante maar vol toe maar!!! Ik maakte nu nog 1 laatste krachtige stoot tot diep in haar kut en spoot al mijn zaad in haar natte geschoren poes.

Toen ik al mijn zaad in haar kutje had geloost draaide Layla zich om en likte mijn lul goed schoon. Karel ging genietend achterover zitten. Terwijl zij dit deed ging hij met Jaqueline naar de slaapkamer. Ze hadden net de sprei en de dekbedden van het buitensporig grote ledikant afgehaald, toen Herma met de gevraagde spullen binnen kwam. In plaats van een stuk touw had ze een aantal zijden sjaaltjes meegenomen.

Karel zei tegen Jaque­line op het bed te gaan liggen. Hij pakte 1 van haar polsen en bond deze aan de stijl van het ledikant. Jaqueline keek hem vragend aan, maar hij gaf haar een gerusstellende blik en bond ook haar andere pols vast. Haar beide voeten kregen dezelfde behandeling en zo lag ze met gespreide armen en benen op het bed.

Karel schoof een kussen onder haar kontje en pakte de bus slagroom van Herma aan en boog zich over Jaqueline heen. Hij spoot wat van het spul over haar borsten en wreef het langzaam uit. Jaqueline genoot van de koude slagroom op haar naakte huid, die daarna weer opgewarmd werd door de warme strelingen van Karel.

Hij zette de behandeling voort over haar hele lichaam. Hij wreef de slagroom door haar kuthaartjes en trok toen haar lipjes voorzichtig van elkaar. Hij duwde het tuitje van de spuitbus naar binnen en drukte de knop in.

Pas toen het witte schuim weer uit haar kutje naar buiten welde hield hij op. Jaqueline was door de behandeling duidelijk opgegeild en ook Herma begon de situatie door te krijgen. Ze likte haar lippen bij de gedachte aan de opdracht die ze verwachtte te krijgen. Toen ze te horen kreeg wat ze moest doen aarzelde ze dan ook geen moment. Vol overgave viel ze aan op het lichaam van haar vriendin. Ze begon met haar buik en toen ze die had schoongelikt verplaatste ze haar aandacht naar de borsten.

Ze likte en zoog aan het zachte vlees, zorgvuldig vermijdend dat ze de tepels raakte. Jaqueline lag nu te kronkelen en trok aan haar boeien. Herma keek vragend naar Karel die naast het bed naar het hete schouwspel stond te kijken. Karel schudde zijn hoofd en spoot nog wat slagroom op Jaquelines borsten. Herma zette zich weer aan haar taak om dit weg te likken en Jaqueline werd steeds wilder. Karel zag dat Herma geil begon te raken van wat haar vriendin aangedaan werd.

Haar kutje droop van het vocht. Hij gaf haar daarom opdracht om schrijlings over Jaqueline te gaan zitten en door te gaan met likken. Hij ging op zijn knieen achter Herma zitten en schoof zijn harde staaf in haar vochtige grotje. Met rustige halen gleed hij door haar poesje. Voor Jaqueline werd het even te veel om te zien hoe haar vriendin kreeg waar zij zo wanhopig naar verlangde en een korte tijd was ze bewusteloos van genot.

Ze kwam echter weer snel bij door de aanhoudende liefkozingen van Herma. Karel was nu ook tot het uiterste opgehitst door het zien van de vrijende meiden en het gevoel van zijn pik in het warme drijfnatte kutje. Met een woeste beweging drong hij bij Jaqueline naar binnen en na een paar laatste stoten spoot hij zijn lading tussen de slagroom. Hij trok zijn nog harde lul terug, die nu droop van het kutsap, de slagroom en zijn eigen zaad. Jaqueline was nu het einde nabij.

Even had ze gekregen wat ze wilde, maar na een paar stoten werd die heerlijke opvulling van haar kut weer weg getrokken. Ze keek opgelucht toen Karel tegen Herma zei dat ze nu aan haar kutje mocht beginnen.

Herma klemde haar mond op het poesje van haar vriendin en probeerde zo veel mogelijk van het heerlijke mengsel op te zuigen. Jaqueline likte zijn geslacht schoon en zoog hem zover naar binnen dat Karel even bezorgd werd of ze nog wel adem kon halen. Uiteindelijk kon ze het niet meer opbrengen nog langer te wachten en gaf ze zich over aan de golven van het orgasme die over haar heen spoelden. Intens en langdurig kwam ze klaar. Uitgeput bleef ze liggen terwijl Karel en Herma zich van haar terug trokken.

Toen ze weer bijgekomen was zag ze dat Herma wat beteuterd op een stoel zat te kijken. Hij maakte Jaqueline los en Herma nam haar plaats in. Ook zij werd vastge­bonden en zij kreeg bovendien nog een blinddoek voor. Het idee dat ze zich niet kon bewegen en niets kon zien wond Herma heftig op. Ze voelde vier strelende handen en twee kussende monden over haar lichaam gaan. Ze probeerde te raden wiens vingers in haar spleetje verdwenen en wiens mond haar tepel opzoog. Ze voelde hoe elk kontakt met haar klitje zorgvuldig werd vermeden om haar orgasme zolang mogelijk uit te stellen.

Ze voelde hoe Karel zijn pik in haar grotje schoof, om hem na een paar stoten weer terug te trekken. Af en toe voelde ze de harde staaf aan haar lippen, maar voor ze toe kon happen was hij weer weg. Door die onzekerheid werd ze steeds heter en verlangde steeds heftiger naar het steeds uitgestelde orgasme, dat ergens in een verborgen hoekje van haar lijf borrelde.

Ze smeekte om geneukt of gelikt te worden, maar dit was voor Karel en Jaqueline alleen maar een aanmoediging om haar nog voorzichtiger te strelen en te kussen. Herma had het gevoel dat ze dit niet zou overleven en smeekte nog harder.

Toen voelde ze hoe Karel en Jaqueline van het bed afgleden en evenlater hoorde ze de deur open en dicht gaan. Paniek brak in haar uit. Ze kon en wilde niet geloven dat ze haar daar zo zouden laten liggen. Voor haar gevoel lag ze uren in een martelende onzekerheid te wachten en net op het moment dat ze werkelijk geloofde dat Karel en Jaqueline weg waren hoorde ze weer geritsel op het bed.

Ze voelde twee benen naast haar hoofd en even later voelde ze het kutje van Jaqueline over haar gezicht glijden. We gaan niet eerder verder voor dat ik klaargekomen ben. Wetend dat het de enige oplossing was likte Herma alseen bezetene de schaamlippen van haar vriendin. Ze proefde dat Jaqueline de slagroomspuit weer had gebruikt en likte begerig de met kutsap vermengde room op. Ze ging hier zo in op dat ze niet hoorde dat Karel de kamer weer binnenkwam. Pas toen hij voorzichtig haar kutlipjes opende merkte ze weer dat hij er was.

Ze voelde vocht over haar poesje lopen en een hard voorwerp haar grotje binnen dringen. Een heerlijk licht branderig gevoel verspreidde zich in haar kut. Ze rook de geur van wijn en begreep wat Karel deed.

Hij had wijn in haar pruim gegoten en ze hoopte dat hij niet te lang zou wachten om het eruit te likken, want dan had ze eindelijk de kans om klaar te komen. Haar wens werd gedeeltelijk vervuld want inderdaad voelde ze hoe Karel zijn lippen zich aan haar poesje vastzogen. Hij zoog alleen op haar kutje en likte niet. Herma had de telleurstelling net verwerkt toen ze voelde hoe de zuigende lippen haar verlieten.

Ze herinnerde zich de woorden van Jaqueline en bleef als een bezeten likken aan de kut van haar vriendin. Eindelijk vond Karel dat het lang genoeg had geduurd.

Hij neukte haar terwijl hij haar borsten streelde en kuste. Hij was zo opgewonden geraakt van alle kapriolen dat hij voelde dat hij niet lang nodig zou hebben om klaar te komen. Ook Jaqueline was bijna bij haar hoogtepunt. Herma voelde aan de kloppende pik in haar grotje en de druipende kut op haar gezicht dat het spel weldra over zou zijn.

Het idee om alle drie tegelijk klaar te komen wond haar zo op dat zij ook de eerste tekenen van een orgasme in zich op voelde komen. Toen Karel zijn pik heftiger begon te kloppen als teken van zijn ontlading en Jaqueline met een ware stortvloed van kutsap aangaf dat zij ook zover was brak in Herma het dammetje door waaraxhter het orgasme had liggen wachten.

Na deze sessie waren ze alle drie te vermoeid om nog wat te doen. Ze lagen naast elkaar op het bed en streelden elkaar af en toe. Al gauw was er in de slaapkamer geen ander geluid dan de rustige ademhaling van drie slapende mensen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Home Groepssex Een Hete Dag. Een Hete Dag apr 10th, · 0 Comment. Hete slet Sybil Hete vriendinnen. Meest recente berichten Een onverwachte ontmoeting van twee mannen in laarzen Mijn beste vriend en vriendin 1 Mijn geilste ervaring Cuckold sex met Hollandse stel zusje.

Recente reacties IkBenHomo16 op Het lekkere kontje van me buurjongen mikehooge op mijn eerste keer met Bart johan op Mijn vriendjes vader enorme lange pik geilop op 2 mannen en en 1 tiener Bert op Jong maar je moet het toch eens proberen. Ze was samen met haar vriend de bergen in gereden op zoek naar een rustig plekje om buitensex te hebben in het lekkere zonnetje. De sexy slanke tienertjes zijn op vakantie. Slaaf heeft van zijn Meesteres de opdracht gekregen om zichzelf te hullen in rode hoerige lingerie.

Hij moet zichzelf vervolgens aftrekken. En natuurlijk wil ze bewijs zien, vandaar deze video. Wissel naar website voor mobiele apparaten. Sex films over over solo sex masturberen rukken zichzelf aftrekken knappe jongen buiten rustig plekje met o. Jonge jongen trekt zichzelf af op een rustig plekje buiten.

Sex en porno solo sex masturberen rukken zichzelf aftrekken knappe jongen buiten rustig plekje solo sex masturberen rukken zichzelf aftrekken knappe jongen buiten rustig plekje man alleen trekken pik piemel lul hard stijf amateur grote stijve masturbatie cumshot veel zaad klaarkomen filmpje kerel harde sjorren handjob seks spuiten orgasme slipje buitensex pijpen tienertje bergen berglucht gras zon binnen vakantie villa eiland slank dun jong tiener kutje vingeren rode lingerie jarretel gordel kousen onderdanig sletje.

betaling in natura slagroom kut