Dik en geil slipje opzij

dik en geil slipje opzij

Het gas verliest straks vanzelf zijn werking. Maar tot die tijd ben je helemaal hulpeloos. Jasmijn voelde hoe haar huid begon te tintelen onder zijn aanraking. Onder andere omstandigheden zou ze het een prettig gevoel hebben gevonden. Ze probeerde zich omhoog te bewegen, weg van de strelende hand, maar haar spieren liet haar nog steeds in de steek. Ze beet machteloos op haar onderlip toen ze de vingers van de man over haar slipje voelde glijden, haar door het dunne stof heen intiem strelend.

Toen trok hij het kruisje van haar slipje opzij, haar kutje ontblotend. Hij mompelde goedkeurend terwijl hij met beide handen haar kutlipjes even open trok. Jasmijn voelde meteen een schok door zich heen gaan en snakte ongewild naar adem. Het gas had haar hypergevoelig gemaakt en de intieme aanraking van de man was bijna teveel.

Waren haar ledematen door het verdovende gas niet zo zwaar en willoos geweest dan zou het jonge meisje onbeheerst schokkend en met haar onderlijfje op en neer stotend op de behandelstoel hebben gelegen. Nu moest ze de behandeling roerloos en hulpeloos ondergaan en kon ze alleen maar kermen en kreunen.

Terwijl hij haar vingerde bleef hij haar met een wellustige blik aankijken. Het meisje begon steeds luider te hijgen en hij wist dat ze al klaar ging komen. Terwijl hij zijn middelvinger in en uit haar kutje bleef bewegen en ronddraaien, bracht hij de duim van zijn andere hand naar haar klitje. Het genotsknopje stond stijf en zichtbaar trillend tussen de tere kutlipjes. Het was alsof er een schok door het jonge meisje voer toen hij zijn duim er hard op drukte en stevig begon te wrijven.

Het was duidelijk dat ze nauwelijks wist wat haar overkwam toen haar orgasme als een vloedgolf van genot door haar lichaam spoelde. Ze probeerde om genotzuchtig met haar onderlijfje naar de strelende handen van de tandarts toe te bewegen, maar het gas had zijn uitwerking nog steeds niet verloren en ze lag hulpeloos in de tandartsstoel. Eindelijk nam haar hoogepunt af, Jasmijn ademloos achterlatend op de stoel.

De tandarts stond nu op en haar ogen werden groot toen hij de riem en knoop van zijn broek los begon te maken. Ze kon zien dat hij een erectie had, maar dat kon haar niet voorbereiden op de aanblik van zijn stijve lul toen hij zijn broek samen met zijn onderbroek omlaag schoof.

Het was voor het eerst in haar jonge leven dat ze de pik van een man zag en ze voelde een golf van angst door zich heen gaan toen ze zag hoe groot en dik hij was. Ze begreep meteen wat hij van plan was. Zoiets groots kan ik toch nooit in mijn kutje krijgen!?! Hij zette het over haar mond en opende het kraantje. Aanvankelijk hield Jasmijn haar adem in, maar de man bleef geduldig staan wachten.

Na een minuut moest het meisje wel naar lucht happen en vulden haar longen zich weer met het verdovende gas. Weer had ze het gevoel alsof haar benen en armen ongelooflijk zwaar werden. Maar net als eerst leken haar zintuigen zich juist te verscherpen.

Het leek lichter te worden, terwijl de geluiden harder werden. En ze voelde haar huid branden en tintelen op de plekken die hij aanraakte. Ze merkte nu pas dat de tandarts haar slipje uit had getrokken en opeens voelde ze zich heel naakt en kwetsbaar. Hij pakte haar bij haar heupen vast en trok haar op de stoel naar beneden, tot ze met haar billen op de rand zat. Hij drukte op een knop bij de armleuning en de stoel kantelde iets naar achteren toe, zodat ze wat hoger en vlakker voor hem kwam te liggen.

Op zijn knieen kroop hij tussen haar gespreidde benen in, zijn stijve lul als een stomp wapen op haar geopende kutje richtend. Jasmijn probeerde zich schrap te zetten door zich aan de stoelleuningen vast te grijpen, maar haar spieren liet haar nog steeds in de steek. Ze voelde de stompe eikel van de tandarts tegen haar kutje drukken, haar kutlipjes van elkaar duwend.

Toen drukte de man door en perste zijn grote eikel verder in haar kutje en buik. Jasmijns ogen en mond sperden zich open toen ze opgevuld werd door de grote penis van de man. Het was een sensatie die ze nog nooit eerder gevoeld had, ook niet toen de tandarts zijn middelvinger in haar kutje had geduwd, en het gevoel werd nu nog verhevigd door de werking van het gas. Gelukkig voor het jonge meisje was ze nog helemaal nat en glad van haar eerdere orgasme, zodat de lul van de tandarts vrij makkelijk in haar gleed.

Toch was de druk enorm en de man kreunde luid terwijl hij het jonge meisje onder zich penetreerde. Hij voelde een weerstand tegen zijn eikel en voelde zijn hart wild in zijn borst kloppen door het besef dat het meisje nog maagd was. Met een harde stoot doorboorde hij haar maagdenvliesje en Jasmijn slaakte een gilletje door de plotselinge steek die ze voelde.

De pijn trok echter al snel weg, weer plaats makend voor het allesoverheersende gevoel helemaal opgevuld te zijn door de grote pik van de tandarts. Jasmijn kon voelen hoe haar kutje zich rond zijn grote penis klemde. Ze voelde de stoel bewegen toen hij weer op één van de bedieningsknoppen drukte.

De stoel kwam iets rechter te staan, terwijl de hoofdsteun haar hoofd wat verder naar voren duwde. Opeens had ze een goed zicht op haar onderlichaam. Met grote ogen keek ze naar de lul van de tandarts die tot de helft in haar kutje stak en haar kutlipjes ver open rekte. Ze kon nauwelijks geloven dat die grote penis echt in haar kutje zat. De man legde zijn handen rond haar middel en schoof haar shirtje omhoog. Waarderend keek hij naar haar borstjes die tevoorschijn kwamen.

Ze waren volmaakt rond, met dik opgezwollen tepeltjes. Hij nam ze in zijn handen en hoorde het meisje kreunen toen zijn handpalmen langs haar tepeltjes streken. De knopjes waren net zo gevoelig als haar kutje en hij begon ze prikkelend te strelen.

Jasmijn had het gevoel alsof het knopje zou barsten toen hij erop begon te zuigen. Ze kermde het uit toen hij zijn tong plagend over het gevoelige tepeltje liet likken. Toen bracht hij zijn mond naar haar andere borstje en begon die tepel eveneens te bewerken met zijn lippen en tong. Ze sloot haar ogen, ondanks alles toch genietend van de gevoelens die haar overspoelden. Ze besefte dat ze haar handen op de hoofd van de tandarts zou hebben gelegd als ze daartoe in staat was geweest, enkel en alleen om hem dichter naar zich toe te trekken.

En ze zou waarschijnlijk ook met haar onderlichaam naar de man toe hebben bewogen, verlangend als ze opeens was om nog meer van zijn grote pik in zich te voelen. Blijkbaar voelde de man haar gemoedstoestand aan want hij kwam opeens overeind en begon met zijn heupen te bewegen, zijn lul in en uit haar stotend. Jasmijn wist niet meer hoe ze het had toen ze zijn grote pik opeens in en uit zich voelde stoten en schreeuwde haar genot nu uit.

Haar kutje was zo gevoelig dat het haast ondraaglijk was en de traag stotende lul van de man bracht haar in alle staten. Al na een paar seconden kwam het jonge meisje voor de tweede keer in korte tijd klaar en nu begon haar onderlijfje onbedaarlijk te schokken, ondanks de verdovende werking van het gas. Het was alsof haar orgasme haar wakker schudde. Ze merkte opeens dat ze haar benen rond de middel van de man had geslagen en hem met elke stoot dicht naar zich toe trok.

Haar handen lagen op zijn heupen en trokken hem eveneens naar zich toe, ondanks dat haar spieren nog steeds als was aanvoelden. De tandarts voerde het tempo van zijn stoten op, net als het meisje hijgend en kreunend van genot. Jasmijns kutje klemde zich strak rond zijn roede en hij voelde haar kutspieren nu knijpen, hem als een strakke hand melkend. Zijn ballen voelden zwaar aan en hij wist dat hij zo ook klaar ging komen. Het jonge, genotsvol kronkelende meisje maakte hem gek van wellust en hij verlangde er naar om zijn zaad in haar nog bijna maagelijke kutje te spuiten.

Jasmijn voelde de man tussen haar benen verstrakken, terwijl zijn lul in haar kutje leek te schokken. Opeens was het alsof een stroom gloeiend hete lava in haar kutje gespoten werd. Huiverend besefte ze dat de tandarts klaarkwam.

Met wilde stoten ramde hij zijn heupen keer op keer tegen haar bekken aan, zijn grote, dikke lul steeds diep in haar buik drijvend. Het meisje klemde zich aan hem vast, blijkbaar nog steeds klaarkomend. Hij kon zijn lul in haar schede horen soppen, met natte, zuigende geluiden. Jasmijn keek met grote ogen naar haar kutje, starend naar het bijna melkwitte, dikke vocht dat nu tussen haar strakke kutlipjes door sijpelde. Ze besefte met een schok dat dat het sperma van de man was.

Ze kon voelen hoe hij het nog steeds diep in haar kutje spoot, nu met kleine straaltjes die zich snel opvolgden. Het geil werd haast net zo snel weer uit haar kutje geperst als het erin gespoten werd en de tandartsstoel werd vochtig onder haar billen. Eindelijk kwam de tandarts tot rust tussen haar dijen en de man liet zich zwaar op haar zakken.

Jasmijn zat gevangen onder zijn lichaam, nog steeds met zijn penis in haar kutje. Terwijl ze zich aan hem vast klampte kon ze voelen hoe hij iets kleiner werd in haar schede. Maar helemaal verslappen deed hij nog niet, alsof haar knijpende kutspieren hem enigszins stijf hielden.

Met een grom trok de tandarts zijn pik uit haar en kwam tussen haar benen overeind. Hij drukte weer op een knop en de behandelstoel kwam nog verder overeind, tot Jasmijn er bijna vanaf gleed. Met grote ogen keek ze recht naar de pik van de man die zich nu vlak voor haar gezicht bevond. Haar angstige vermoeden werd bewaarheid toen hij een hand achter op haar hoofd legde en zijn nog steeds bolle en gladde eikel tegen haar lippen duwde.

Jasmijn moest haar mond wel openen en de grote lul van de man gleed verder naar binnen, tot de eikel haast in haar keel zat. Ze moest haar mond ver openen om hem op te kunnen happen, dik als hij was. Ze proefde onmiddelijk het geil van de man en trok even een vies gezichtje. Mijn eerste gedachte is dat moeder en dochter er allebei lekker geil uitzien. Moeder Trudy heeft een paar prachtige, stevige volle borsten, die mooi recht vooruit priemen en bekroont met een paar donkere tepelhoven, die iets verdikt, en voorzien zijn van mooie dikke lange tepels, die, half erect, groot genoemd mogen worden.

Ik vraag me onwillekeurig af hoe groot die zullen worden als ze opgewonden raakt. Haar maag is vlak met een paar leuke kleine welvingen erin en een mooie diepliggende navel.

Verder draagt Trudy een te grote dunne, bijna doorzichtige parelgrijze tangaslip, die bij het lopen wat tussen haar dijen opkruipt en zo een stukje van haar goed ontwikkelde poesje laat zien. In mijn neergaande blik zie ik tenslotte een paar mooie slanke benen, die niet al te lang zijn, maar wel goedgevormd. Dochter Sonja heeft nog echt het knokige lijfje van een opgroeiende tiener, wel met mooie kleine zich ontwikkelende borstjes, ongeveer zo groot als een halve sinaasappel met mooie roze tepelhofjes, die net als van haar moeder aardig dik opgezwollen zijn.

Het valt me op dat Sonja, net als moeder Trudy eerder, al behoorlijk lange tepels heeft voor zulke kleine borstjes. Ik neem me voor om dat zeer uitgebreid te gaan onderzoeken. Sonja heeft verder een slanke tienergestalte en aan de nog wat knokige heupen is te zien dat haar vrouwelijke vormen nog wel wat uit mogen dijen. Haar benen zijn navenant dun en slungelachtig, maar de plek waar deze benen samenkomen krijgt mijn onverdeelde belangstelling en is bedekt met een eenvoudig strak meisjesbroekje, bedrukt met hartjes en beertjes.

Hierbij kleurt ze een beetje en zie ik dat haar tepels zich wat verharden. Trudy en Sonja gaan op de onderzoeksbank zitten terwijl ik enkele krukjes voor hen neerzet. Het resultaat is, dat moeder en dochter met hun benen wijd en wat opgetrokken voor mij zitten.

Ik posteer me tussen hen in en pak zachtjes van elk de linkerborst in mijn handen. Zachtjes wrijven mijn duimen over de tepels en daarbij springt die van Trudy onmiddellijk fors naar voren en voel ik haar tepelhof reageren door zich samen te trekken, waardoor haar tepel nog langer wordt.

Het kleine tepeltje van Sonja reageert uiteindelijk ook, maar lang niet zo hevig als die van haar ma. Vervolgens knijp ik er zachtjes in het vlees en vraag ik aan allebei of het ook pijn doet.

Sonja zegt niks meer en wacht rustig af. Nadat ik hen erop gewezen heb, dat het belangrijk is dat ze lekker met hun benen wijd moeten blijven zitten herhaal ik mijn handelingen met de beide rechterborsten en voel dat Trudy al optimaal geniet van dit onderzoekje. Nu merk ik dat Sonja zacht begint te hijgen en ik vraag haar wat er is. Na een paar diepe ademteugen, om de spanning in mijn lijf wat te verminderen en de controle over mijn steigerende pik te herkrijgen, ga ik terug en doe hetzelfde met de andere borsten.

Opnieuw reageren ze allebei zoals voorzien en ik geniet ik van de warmte van de borsten en de reacties van de dames op mijn betasten van hun borsten. Terwijl ik hen vraag of zij geen last hebben van hun wijd gespreide benen loop ik om de onderzoeksbank heen en zie dat ze allebei hun benen keurig wijd geopend houden. Nu ik achter hen sta leg ik bij elk een hand op hun buikje en streel zacht het gebied tussen de borsten en het elastiekje van de slipjes.

Het is heerlijk om te voelen hoe de beide buikjes reageren op mijn strelingen. Die van Trudy echt heftig en Sonja heel bescheiden en afwachtend. Ik voel dat Trudy voorzichtig met haar hand naar mijn kruis tast en even lekker in mijn keiharde pik knijpt, nu ze die ontdekt heeft.

Ik streel de buikjes nog even en laat vervolgens een vinger onder de elastiekjes van de broekjes glijden en duw die zo, zo ver mogelijk omlaag, waardoor de onderbuikjes boven het elastiek uitgolven. Ik maak een paar aantekeningen op het formulier van Trudy, met als doel het verwoorden van haar geile reactie op mijn strelingen. Ook pak ik een kleine, maar zeer effectieve vibrator uit de lade en loop ermee terug naar de onderzoeksbank.

Ik leg de vibrator naast Sonja neer en ga weer tussen hen in staan en leg mijn handen tussen hun nog steeds wijd geopende dijen op de zachte onderbuikjes. Het valt me nu pas op dat het slipje van Trudy veel de wijd is en nauwelijks haar kutje bedekte omdat ze kennelijk geil met haar kontje heeft zitten draaien.

Het is gemakkelijk om mijn vingers op het opbollende dikke vochtige kutje te leggen. Hierbij voel ik dat haar slipje al behoorlijk nat is in het kruis.

De vingers van mijn andere hand registreren een soortelijke situatie bij Sonja, zij het dat ik hier alleen een vochtig kruisje tegen kom. Ik heb de indruk dat het jonge meisje zich een beetje schaamt voor het feit dat ze reageert op mijn behandeling en tussen haar benen vochtig is geworden. Oh wat een heerlijk onervaren meisjeskutje gaat het door me heen en mijn pik is alweer snoeihard.

Zachtjes betast ik de omvang van het kleine bolle meisjessneetje door haar broekje heen terwijl ik eigenlijk op een antwoord sta te wachten. Onder het betasten van beide kutjes vraag ik nog eens aan Sonja of het geen pijn doet. In plaats van een antwoord schudt het meisje zwaar ademend haar hoofd en slaakte een paar diepe zuchten. Hierdoor aangemoedigd betast ik uitgebreid haar nog steeds in het broekje verpakte kutbobbeltje en geniet van het gevoel van haar nog aanwezige babyvet onder mijn tastende vingers.

Mijn andere hand glipt intussen met het grootste gemak het kruisje van het veel te wijde slipje van Trudy binnen en ik schuif het verder opzij, zodat ik haar kutheuveltje, dat met een stevige bos donkerblond haar bedekt is, kan betasten. Na dit intermezzo glijden mijn vingers verkennend langs de opzwellende buitenste schaamlippen van Trudy, die door haar rijkelijke afscheiding heerlijk vet aanvoelen.

Na er een paar keer genietend langs gestreeld te hebben geef ik mezelf toestemming om op zoek te gaan naar de wat dieper gelegen dunnere, maar ook veel hitte uitstralende binnenste lipjes.

Ik tast verder, laat de wijsvinger tussen de vette lipjes glippen en kom onmiddellijk in botsing met haar hete opstandige klit, die heerlijk vol aanvoelt als ik hem betast.

Dit valt bij Trudy in goede aarde, want ze zucht heel diep en kan een harde kreun maar nauwelijks onderdrukken. Ja, ik word geil van deze moeder en heb moeite om mijn aandacht bij het onderzoek te houden, hoe interessant dat ook is voor mijn steeds tastende vingers. Sonja kijkt me aan en ik zie een aarzeling in haar ogen. Vervolgens knikt Sonja en laat zich door mij helpen om het strakke meisjesbroekje over haar heupen en kontje naar beneden te schuiven.

Hulp is nodig omdat ze nog steeds, zoals ik dat al eerder wenste, ze nog steeds met wijd geopende benen op de onderzoekstafel zit.

Natuurlijk moet ze haar benen sluiten om het broekje uit te doen. Als ik na het verwijderen van het broekje weer voorzichtig haar benen spreidt heb ik even geen aandacht meer voor de moeder en geniet ik met volle teugen van het mooie dikke jonge meisjeskutje dat zich aan mijn oog presenteert.

Het is een prachtig dik kutje met hier en daar een lieflijk donker haartje, een geheel gesloten spleetje, waarvan de buitenste lippen mooi dik naar buiten puilen tussen haar magere dijen. Ik kijk nogmaals indringend naar het spleetje en ontdek een spoortje glinsterend geil tussen de beide helften van haar mooie kutje.

Voorzichtig neem ik de bolle helften tussen mijn vingers en kneed ze heel zachtjes, zodat de beide lipjes als een happend mondje open en dicht gaan. Voorzichtig streel ik met een vinger over het spleetje, verspreid hierdoor haar gil over het bolle kutje en maak tevens voorzichtig wat ruimte.

Op het moment dat ik zacht op en neer door het ontstane spleetje streel merk ik dat Sonja een zware zucht slaakt. Ik brom bevestigend en om mijn eigen geilheid te onderdrukken richt ik mijn eigen aandacht weer even op de openstaande kut van haar moeder en zie dat haar spleet geheel open staat en de binnenste schaamlippen kleddernat, helder rood en lang naar buiten hangen.

Even laat ik mijn handen op die van beide meiden liggen en als ik beide handen onder de mijne voel bewegen trek ik mijn handen terug en kijk belangstellend naar het voorzichtige tasten van de beide handen. Het is heel spannend om te zien dat de ene hand zich vaardig op en neer beweegt terwijl de andere eerst aarzelend, maar met steeds meer passie op ontdekkingstocht gaat. Ondertussen ben ik zo geil geworden dat mijn pik bijna uit mijn broek barst en dus moet ik weer even moet pauzeren.

Ik werp nog een laatste blik op de strelende vingers van moeder en dochter en loop terug naar mijn bureau. Ook teken ik aan dat die afscheiding erg vet aanvoelt. Ik kijk vanaf mijn bureau nog even naar de elkaar betastende meiden en constateer dat ze allebei enthousiast bij elkaar zitten te voelen.

Terug bij de onderzoekstafel ga ik weer achter moeder en dochter staan, die zichzelf verloren hebben in het strelen van elkaars intieme delen.

Voorzichtig neem ik achter hen op de tafel plaats en sla om elk een arm heen en neem opnieuw de heerlijke borsten met de grote tepels van de moeder en de kleinere ontluikende tepeltjes van de dochter in mijn handen. Ik voel al strelend dat ze qua hardheid niets voor elkaar onderdoen en met veel geil plezier speel ik met de tepels en tepelhoven. Trudy leunt tegen me aan en daarbij zoekt haar vrije hand opnieuw naar mijn superstijve penis. Het volgende ogenblik zit zij dan ook in de gulp van mijn broek en speelt met heftige bewegingen met mijn paal.

Als Trudy van de tafel glipt en haar slip afstroopt, kreunt Sonja zacht van frustratie. Snel leg ik mijn hand weer op haar bolle spleetje en beweeg mijn wijsvinger genietend zacht door het nog nattere en kleverigere sleufje. Bij een volgende beweging duw ik mijn vinger wat verder naar binnen, waardoor haar bolle buitenste lipjes wat uit elkaar wijken.

Genietend vinger ik het kleine tienerkutje tot mijn tastende vinger tegen haar maagdenvliesje aan botst en Sonja een klein pijnkreuntje slaakt. Ik trek mijn vinger terug en kijk genietend hoe de volle dikke lipjes zich sluiten als mijn vinger het gleufje verlaat.

Sonja slaakt een klein teleurgesteld kreetje en ik breng de vinger opnieuw tussen haar lipjes en duw hem opnieuw zacht naar binnen. Met de vingers van mijn andere hand kneed ik het bolle vlees van haar buitenste schaamlippen, zodat ik daarmee kan voelen hoe mijn vinger naar binnen dringt. Sonja kreunt opnieuw maar nu weer geil.

Snel kijk ik in de richting van de gynaecologenstoel, waar Trudy ondertussen op is gekropen en haar benen in de gereedstaande beugels heeft gelegd. Ik blijf oogcontact met haar houden en verplaats me een klein beetje, waardoor Trudy precies kan zien hoe ik het kleine dikke spleetje van haar dochtertje sta te kneden.

Deze maakt hierbij wat ongecontroleerde kronkelbewegingen van geiligheid. Doordat mijn jas er voorhangt heeft Sonja gelukkig niet in de gaten dat mijn pik snoeihard overeind tegen mijn buik staat.

Trudy houdt oogcontact met mij en begint zelf haar dik opgezwollen spleet te strelen. Al snel heeft ze drie vingers in haar sleuf zitten en vingert zichzelf met heftige diepe bewegingen. Hierbij kreunt ze onophoudelijk. Ik kijk genietend hoe moeder Trudy zich heerlijk op zit te geilen en vinger zelf ondertussen het dikke spleetje van haar dochter Sonja. Sonja kreunt steeds nadrukkelijker, terwijl zo ook heftig met haar onderlijfje zit te draaien. Ik richt mijn aandacht weer op Sonja en richt mijn geile handelingen helemaal gericht op het clitoraal klaarkomen van het jonge meisje.

Ik vinger het kleine dikke kutje nu voorzichtig met twee vingers en mijn duim waardoor Sonja nog heftiger kronkelt op de bank. Plotseling klappen haar dijen tegen elkaar met mijn handen daartussen gevangen en slaakt het meisje een harde kreet en voel ik hoe haar buikje tegen mijn hand aan kronkelt.

Sonja laat toe dat ik mijn handen uit haar kruis wegneemt en zakt half achterover. Sonja gaat diep zuchtend liggen en sluit haar ogen. Ik loop met strakke benen, vanwege mijn enorm stijve lul, naar de gynaecologenstoel en richt mijn aandacht op de zich nog steeds woest vingerende moeder. Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt.

Ik stap tussen de wijd gespreide benen van Trudy en sla met mijn harde dikke penis op de rug van haar vingerende hand. Ik betast opnieuw haar beide borsten en speel met de keiharde tepels, die zo mogelijk nog dikker en langer worden. Wat is deze vrouw heerlijk flitst het door me heen, heerlijk geil, heerlijk kleddernat en ooo zooo gesmeerd door haar vette kutvocht.

Heel langzaam en genietend trek ik mijn lul terug en zorg ervoor dat de top nog net tussen haar heerlijke hete kutlippen blijft kleven.

Snel ram ik hem weer helemaal naar binnen, wat een nieuwe kreet bij Trudy oplevert. Weer langzaam en zacht eruit, deze keer wacht ik met het topje van mijn lul tussen haar uitgerekte kutlippen. Ik duw op deze smeekbede mijn pik heel langzaam en genietend opnieuw in haar hete natte tunnel en knijp zacht maar nadrukkelijk in haar dikke lange verrukkelijke tepels. Weer kreunt ze als reactie als ik mijn pik snel helemaal uit haar kutje trek.

Nog voor ze heeft kunnen protesteren duw ik hem met dezelfde woeste kracht weer naar binnen en wacht weer op haar reactie. Ik voel hoe mijn ballen zich samentrekken en als ik niet oppas kom ik te vroeg klaar. Om mezelf wat af te leiden speel ik wat intensiever met de prachtige borsten van Trudy, wat een kreunende reactie bij haar opwekt. Tergend langzaam begin ik haar te neuken ervoor zorgend dat mijn pik haar stomende geile kutje niet verlaat.

Ook zorg ik ervoor dat ik pas stop als ik mijn pik helemaal in haar tunnel begraven heb. Trudy kreunt nu aan een stuk door om uiting te geven aan haar geile lust. Ik heb nu goed stevig houvast en kan mijn onderlijf wat draaien en ik merk dat daardoor mijn harde dikke lul wat beter met haar klit in contact kom, waardoor ze nog harder en feller begint te kreunen.

Ze slaat haar handen rond haar volle borsten en kneed deze opgewonden. Op de indringende bewegingen van mijn lul trekt ze spontaan haar grote gevoelige tepels helemaal omhoog en kreunt daar geil bij. Ook doet ze gebrekkige pogingen om mijn neukbewegingen tegemoet te komen. In een flits realiseer ik me dat ze doordat haar benen in de beugels van de stoel liggen wel erg beperkt is om mij tegemoet te komen. Waarschijnlijk komt Trudy op dat moment tot dezelfde conclusie en merk ik dat ze toch probeert om me tegemoet te komen.

...

Lesbische meiden beffen arm in kut

Waren haar ledematen door het verdovende gas niet zo zwaar en willoos geweest dan zou het jonge meisje onbeheerst schokkend en met haar onderlijfje op en neer stotend op de behandelstoel hebben gelegen. Nu moest ze de behandeling roerloos en hulpeloos ondergaan en kon ze alleen maar kermen en kreunen. Terwijl hij haar vingerde bleef hij haar met een wellustige blik aankijken. Het meisje begon steeds luider te hijgen en hij wist dat ze al klaar ging komen.

Terwijl hij zijn middelvinger in en uit haar kutje bleef bewegen en ronddraaien, bracht hij de duim van zijn andere hand naar haar klitje. Het genotsknopje stond stijf en zichtbaar trillend tussen de tere kutlipjes.

Het was alsof er een schok door het jonge meisje voer toen hij zijn duim er hard op drukte en stevig begon te wrijven. Het was duidelijk dat ze nauwelijks wist wat haar overkwam toen haar orgasme als een vloedgolf van genot door haar lichaam spoelde.

Ze probeerde om genotzuchtig met haar onderlijfje naar de strelende handen van de tandarts toe te bewegen, maar het gas had zijn uitwerking nog steeds niet verloren en ze lag hulpeloos in de tandartsstoel.

Eindelijk nam haar hoogepunt af, Jasmijn ademloos achterlatend op de stoel. De tandarts stond nu op en haar ogen werden groot toen hij de riem en knoop van zijn broek los begon te maken. Ze kon zien dat hij een erectie had, maar dat kon haar niet voorbereiden op de aanblik van zijn stijve lul toen hij zijn broek samen met zijn onderbroek omlaag schoof. Het was voor het eerst in haar jonge leven dat ze de pik van een man zag en ze voelde een golf van angst door zich heen gaan toen ze zag hoe groot en dik hij was.

Ze begreep meteen wat hij van plan was. Zoiets groots kan ik toch nooit in mijn kutje krijgen!?! Hij zette het over haar mond en opende het kraantje.

Aanvankelijk hield Jasmijn haar adem in, maar de man bleef geduldig staan wachten. Na een minuut moest het meisje wel naar lucht happen en vulden haar longen zich weer met het verdovende gas. Weer had ze het gevoel alsof haar benen en armen ongelooflijk zwaar werden. Maar net als eerst leken haar zintuigen zich juist te verscherpen. Het leek lichter te worden, terwijl de geluiden harder werden. En ze voelde haar huid branden en tintelen op de plekken die hij aanraakte.

Ze merkte nu pas dat de tandarts haar slipje uit had getrokken en opeens voelde ze zich heel naakt en kwetsbaar. Hij pakte haar bij haar heupen vast en trok haar op de stoel naar beneden, tot ze met haar billen op de rand zat. Hij drukte op een knop bij de armleuning en de stoel kantelde iets naar achteren toe, zodat ze wat hoger en vlakker voor hem kwam te liggen.

Op zijn knieen kroop hij tussen haar gespreidde benen in, zijn stijve lul als een stomp wapen op haar geopende kutje richtend.

Jasmijn probeerde zich schrap te zetten door zich aan de stoelleuningen vast te grijpen, maar haar spieren liet haar nog steeds in de steek. Ze voelde de stompe eikel van de tandarts tegen haar kutje drukken, haar kutlipjes van elkaar duwend. Toen drukte de man door en perste zijn grote eikel verder in haar kutje en buik. Jasmijns ogen en mond sperden zich open toen ze opgevuld werd door de grote penis van de man. Het was een sensatie die ze nog nooit eerder gevoeld had, ook niet toen de tandarts zijn middelvinger in haar kutje had geduwd, en het gevoel werd nu nog verhevigd door de werking van het gas.

Gelukkig voor het jonge meisje was ze nog helemaal nat en glad van haar eerdere orgasme, zodat de lul van de tandarts vrij makkelijk in haar gleed. Toch was de druk enorm en de man kreunde luid terwijl hij het jonge meisje onder zich penetreerde. Hij voelde een weerstand tegen zijn eikel en voelde zijn hart wild in zijn borst kloppen door het besef dat het meisje nog maagd was.

Met een harde stoot doorboorde hij haar maagdenvliesje en Jasmijn slaakte een gilletje door de plotselinge steek die ze voelde. De pijn trok echter al snel weg, weer plaats makend voor het allesoverheersende gevoel helemaal opgevuld te zijn door de grote pik van de tandarts.

Jasmijn kon voelen hoe haar kutje zich rond zijn grote penis klemde. Ze voelde de stoel bewegen toen hij weer op één van de bedieningsknoppen drukte.

De stoel kwam iets rechter te staan, terwijl de hoofdsteun haar hoofd wat verder naar voren duwde. Opeens had ze een goed zicht op haar onderlichaam. Met grote ogen keek ze naar de lul van de tandarts die tot de helft in haar kutje stak en haar kutlipjes ver open rekte.

Ze kon nauwelijks geloven dat die grote penis echt in haar kutje zat. De man legde zijn handen rond haar middel en schoof haar shirtje omhoog. Waarderend keek hij naar haar borstjes die tevoorschijn kwamen. Ze waren volmaakt rond, met dik opgezwollen tepeltjes. Hij nam ze in zijn handen en hoorde het meisje kreunen toen zijn handpalmen langs haar tepeltjes streken. De knopjes waren net zo gevoelig als haar kutje en hij begon ze prikkelend te strelen. Jasmijn had het gevoel alsof het knopje zou barsten toen hij erop begon te zuigen.

Ze kermde het uit toen hij zijn tong plagend over het gevoelige tepeltje liet likken. Toen bracht hij zijn mond naar haar andere borstje en begon die tepel eveneens te bewerken met zijn lippen en tong. Ze sloot haar ogen, ondanks alles toch genietend van de gevoelens die haar overspoelden.

Ze besefte dat ze haar handen op de hoofd van de tandarts zou hebben gelegd als ze daartoe in staat was geweest, enkel en alleen om hem dichter naar zich toe te trekken. En ze zou waarschijnlijk ook met haar onderlichaam naar de man toe hebben bewogen, verlangend als ze opeens was om nog meer van zijn grote pik in zich te voelen. Blijkbaar voelde de man haar gemoedstoestand aan want hij kwam opeens overeind en begon met zijn heupen te bewegen, zijn lul in en uit haar stotend.

Jasmijn wist niet meer hoe ze het had toen ze zijn grote pik opeens in en uit zich voelde stoten en schreeuwde haar genot nu uit.

Haar kutje was zo gevoelig dat het haast ondraaglijk was en de traag stotende lul van de man bracht haar in alle staten.

Al na een paar seconden kwam het jonge meisje voor de tweede keer in korte tijd klaar en nu begon haar onderlijfje onbedaarlijk te schokken, ondanks de verdovende werking van het gas.

Het was alsof haar orgasme haar wakker schudde. Ze merkte opeens dat ze haar benen rond de middel van de man had geslagen en hem met elke stoot dicht naar zich toe trok. Haar handen lagen op zijn heupen en trokken hem eveneens naar zich toe, ondanks dat haar spieren nog steeds als was aanvoelden.

De tandarts voerde het tempo van zijn stoten op, net als het meisje hijgend en kreunend van genot. Jasmijns kutje klemde zich strak rond zijn roede en hij voelde haar kutspieren nu knijpen, hem als een strakke hand melkend.

Zijn ballen voelden zwaar aan en hij wist dat hij zo ook klaar ging komen. Het jonge, genotsvol kronkelende meisje maakte hem gek van wellust en hij verlangde er naar om zijn zaad in haar nog bijna maagelijke kutje te spuiten. Jasmijn voelde de man tussen haar benen verstrakken, terwijl zijn lul in haar kutje leek te schokken. Opeens was het alsof een stroom gloeiend hete lava in haar kutje gespoten werd. Huiverend besefte ze dat de tandarts klaarkwam.

Met wilde stoten ramde hij zijn heupen keer op keer tegen haar bekken aan, zijn grote, dikke lul steeds diep in haar buik drijvend. Het meisje klemde zich aan hem vast, blijkbaar nog steeds klaarkomend.

Hij kon zijn lul in haar schede horen soppen, met natte, zuigende geluiden. Jasmijn keek met grote ogen naar haar kutje, starend naar het bijna melkwitte, dikke vocht dat nu tussen haar strakke kutlipjes door sijpelde.

Ze besefte met een schok dat dat het sperma van de man was. Ze kon voelen hoe hij het nog steeds diep in haar kutje spoot, nu met kleine straaltjes die zich snel opvolgden.

Het geil werd haast net zo snel weer uit haar kutje geperst als het erin gespoten werd en de tandartsstoel werd vochtig onder haar billen. Eindelijk kwam de tandarts tot rust tussen haar dijen en de man liet zich zwaar op haar zakken. Jasmijn zat gevangen onder zijn lichaam, nog steeds met zijn penis in haar kutje.

Terwijl ze zich aan hem vast klampte kon ze voelen hoe hij iets kleiner werd in haar schede. Maar helemaal verslappen deed hij nog niet, alsof haar knijpende kutspieren hem enigszins stijf hielden. Met een grom trok de tandarts zijn pik uit haar en kwam tussen haar benen overeind.

Hij drukte weer op een knop en de behandelstoel kwam nog verder overeind, tot Jasmijn er bijna vanaf gleed. Met grote ogen keek ze recht naar de pik van de man die zich nu vlak voor haar gezicht bevond.

Haar angstige vermoeden werd bewaarheid toen hij een hand achter op haar hoofd legde en zijn nog steeds bolle en gladde eikel tegen haar lippen duwde. Jasmijn moest haar mond wel openen en de grote lul van de man gleed verder naar binnen, tot de eikel haast in haar keel zat.

Ze moest haar mond ver openen om hem op te kunnen happen, dik als hij was. Ze proefde onmiddelijk het geil van de man en trok even een vies gezichtje. Maar al gauw klaarde haar gezicht weer op toen ze tot de ontdekking kwam dat het niet zo vies smaakte als ze verwacht had.

Ze voelde een stroompje vocht in haar mond sijpelen en wist dat dat nog wat sperma moest zijn. Ze moest het wel doorslikken. Terwijl ze zoog bewoog de man haar hoofd naar voren en achteren toe, terwijl hij zelf stootbewegingen met zijn heupen maakte.

Hij neukte haar letterlijk in haar mond, terwijl Jasmijn stevig op zijn pik zoog en sabbelde. Haar speeksel deed zijn lul vochtig glimmen. Een stroompje ervan liep langs haar kin en in haar hals. Ze merkte opeens dat ze het gevoel in haar armen en benen terug kreeg en pakte de lul van de man met een hand vast. Als vanzelf begon ze hem af te trekken, terwijl ze hem pijpte.

Het meisje slikte het dunne geil nu zonder aarzelen door en leek naar meer te verlangen. Zou hij haar proberen te versieren, complimenten geven en zijn uiterste best doen om haar het bed in te krijgen. En mijn vrouw, zou ze met blozende wangen ingaan op zijn charme en toespelingen. Ik weet dat mijn vrouw daar gevoelig voor is.

En het mag gezegt worden ze ziet er voor haar 46 jaar nog heel aantrekkelijk uit. Ze verzorgt zich altijd heel erg goed, heeft een prachtig lichaam, mooie kleine stevige borstjes en een heerlijk glad geschoren kutje. Ook draagt ze altijd heel mooie lingerie, zijn haar nagels netjes gelakt en haar haren goed gestyled. Kortom, ik heb een gewoon een beeldschone vrouw! De avond ging tergend langzaam voorbij, om Ik nam op, maar ze zei niks.

Wel hoorde ik geluiden, geluiden die mijn hart deden overslaan. Ik hoorde hoe mijn John mijn vrouwtje aan het neuken was. Ik hoorde het bed kraken, mijn vrouw kreunen en het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar.

Mijn vrouw kreunde steeds luider; "Ohh.. John neuk mij, ram die grote paal maar in mijn kutje!! Minutenlang was ik getuige van hun neukpartij. Het gekreun van mijn vrouw met afentoe een grom van John.

Hun lichamen die tegen elkaar kletsten Opwinding en verwarring gierden als twee geladen tegenpolen door mijn lichaam. Opeens hoorde ik John zeggen; "Ik weet dat je stiekem mee zit te luisteren Cucky, jou vrouwtje ligt te kronkelen op mijn lul! Ik ga haar zometeen vol met mijn zaad spuiten, luister maar goed, Cucky! Het gekreun van mijn vrouw ging dwars door mij heen, zo had ik haar nog nooit horen kreunen. Ik hoorde haar kermen "Ohhh John, ik kom klaaaaar!!!

Opeens hoorde ik John kreunen; "Ik ga je volspuiten geil sletje! Toen hoorde ik niks meer, het leek of de telefoon onder een kussen was gestopt, even later werd de verbinding verbroken. Geheel in shock door wat ik net allemaal heb gehoord zit ik op de bank voor mij uit te staren. Mijn slap geworden pikkie heb ik nog in mijn hand.

Ik weet niet hoeveel keer ik ben klaargekomen, mijn boxershort kleeft ieder geval van mijn vele zaadlozingen. Een fantasie was werkelijkheid geworden, was ik nu blij? Mijn gevoelens waren totaal van streek en in de war. Mijn eigen vrouw, mijn liefje heeft seks gehad met een andere man! Ze heeft mij mee laten luisteren met de wetenschap dat ik hierdoor van slag zou raken. Ook wist ze dat het mij ongelovelijk zou opwinden. De vele zaadlozingen zijn daar het bewijs van.

Ik voelde mij nu leeg, moe en tegenstrijdig. Een bepaalde jaloezie had zich meester van mij gemaakt. Dit gevoel was sterk en zorgde voor een bal in mijn maag. Ik besloot om alvast naar bed te gaan, in afwachting op mijn vrouw. Het was nu Slapen kon ik voorlopig niet, mijn gedachten waren teveel aan het malen. Ik hoorde haar roepen; "Schatje, lig je al op bed? Nee, schatje ik ben nog wakker, zei ik met een onvaste stem. Ja, het gaat wel, zei ik Toen ze zo wegliep dacht ik, wat is ze toch mooi en lief.

Ik was blij dat ze weer thuis was Ik hoorde de kraan dichtdraaien en niet veel later kwam mijn vrouw met alleen haar zwarte slipje aan de slaapkamer binnen. Ze kwam naast mij liggen in mijn arm met haar hoofd op mijn borst.

Ik hield haar stevig vast en kuste haar voorhoofd. Ik mompelde dat dat wel goed zat. Ik ben eerst Sushi wezen eten met John, dat was gezellig en lekker. Toen vroeg John of ik met hem mee wilde gaan naar zijn huis. Ik voelde de seksuele spanning en wist wat er ging gebeuren.

Toen ik hem zei; dat ik met hem meeging, gierden de zenuwen door mijn lijf De foto die ik je stuurde van John, die had hij mij een paar dagen eerder gestuurd. Toen wist ik dat ik het met hem wilde doen. Heb je gezien wat een grote hij heeft? John was heel lief en geduldig. Hij heeft mij eerst gestreeld, gezoend en langzaam voelde ik zijn grote handen naar mijn kutje gaan.

Ik was al behoorlijk nat geworden, toen John met zijn vingers mijn kutje begon te strelen, ben ik op zoek gegaan naar zijn pik. Ik voelde de hete bobbel in zijn boxer. Dit was zo spannend, ik ging met mijn hand zijn boxer in. Ik pakte zijn halfslappe pik vast, wat is die groot, dacht ik. Met mijn hand kon ik niet zijn hele pik omvatten, ondertussen was John mij behoorlijk intens aan het vingeren, dus ik werd alleen maar geiler.

Ik wilde zijn lul helemaal, dus trok ik zijn boxer naar beneden. John, hielp mee en deed deze uit. Ik voelde zijn pik stijf worden in mijn hand, wat een joekel John stopte toen met vingeren en duwde mijn hoofd richting zijn lul Ik rook zijn pik, dit maakte mij nog geiler. Toen probeerde ik hem te pijpen, wat natuurlijk niet lukte, zijn eikel was te groot voor mijn mond. John kreunde, dus hij vond het wel lekker. Toen was er maar 1 ding wat ik wilde, ik wilde hem voelen!

Ik zei dit tegen John, hij moest lachen en vroeg of ik het zeker wist. Ja, heel zeker zei ik hem. Toen zei John, maar dan moet je wel je man bellen, dan kan hij meeluisteren. Toen heb ik jou gebeld!
dik en geil slipje opzij

Het gas verliest straks vanzelf zijn werking. Maar tot die tijd ben je helemaal hulpeloos. Jasmijn voelde hoe haar huid begon te tintelen onder zijn aanraking.

Onder andere omstandigheden zou ze het een prettig gevoel hebben gevonden. Ze probeerde zich omhoog te bewegen, weg van de strelende hand, maar haar spieren liet haar nog steeds in de steek. Ze beet machteloos op haar onderlip toen ze de vingers van de man over haar slipje voelde glijden, haar door het dunne stof heen intiem strelend.

Toen trok hij het kruisje van haar slipje opzij, haar kutje ontblotend. Hij mompelde goedkeurend terwijl hij met beide handen haar kutlipjes even open trok.

Jasmijn voelde meteen een schok door zich heen gaan en snakte ongewild naar adem. Het gas had haar hypergevoelig gemaakt en de intieme aanraking van de man was bijna teveel. Waren haar ledematen door het verdovende gas niet zo zwaar en willoos geweest dan zou het jonge meisje onbeheerst schokkend en met haar onderlijfje op en neer stotend op de behandelstoel hebben gelegen.

Nu moest ze de behandeling roerloos en hulpeloos ondergaan en kon ze alleen maar kermen en kreunen. Terwijl hij haar vingerde bleef hij haar met een wellustige blik aankijken. Het meisje begon steeds luider te hijgen en hij wist dat ze al klaar ging komen. Terwijl hij zijn middelvinger in en uit haar kutje bleef bewegen en ronddraaien, bracht hij de duim van zijn andere hand naar haar klitje. Het genotsknopje stond stijf en zichtbaar trillend tussen de tere kutlipjes.

Het was alsof er een schok door het jonge meisje voer toen hij zijn duim er hard op drukte en stevig begon te wrijven. Het was duidelijk dat ze nauwelijks wist wat haar overkwam toen haar orgasme als een vloedgolf van genot door haar lichaam spoelde. Ze probeerde om genotzuchtig met haar onderlijfje naar de strelende handen van de tandarts toe te bewegen, maar het gas had zijn uitwerking nog steeds niet verloren en ze lag hulpeloos in de tandartsstoel.

Eindelijk nam haar hoogepunt af, Jasmijn ademloos achterlatend op de stoel. De tandarts stond nu op en haar ogen werden groot toen hij de riem en knoop van zijn broek los begon te maken.

Ze kon zien dat hij een erectie had, maar dat kon haar niet voorbereiden op de aanblik van zijn stijve lul toen hij zijn broek samen met zijn onderbroek omlaag schoof. Het was voor het eerst in haar jonge leven dat ze de pik van een man zag en ze voelde een golf van angst door zich heen gaan toen ze zag hoe groot en dik hij was.

Ze begreep meteen wat hij van plan was. Zoiets groots kan ik toch nooit in mijn kutje krijgen!?! Hij zette het over haar mond en opende het kraantje. Aanvankelijk hield Jasmijn haar adem in, maar de man bleef geduldig staan wachten. Na een minuut moest het meisje wel naar lucht happen en vulden haar longen zich weer met het verdovende gas.

Weer had ze het gevoel alsof haar benen en armen ongelooflijk zwaar werden. Maar net als eerst leken haar zintuigen zich juist te verscherpen. Het leek lichter te worden, terwijl de geluiden harder werden. En ze voelde haar huid branden en tintelen op de plekken die hij aanraakte.

Ze merkte nu pas dat de tandarts haar slipje uit had getrokken en opeens voelde ze zich heel naakt en kwetsbaar.

Hij pakte haar bij haar heupen vast en trok haar op de stoel naar beneden, tot ze met haar billen op de rand zat. Hij drukte op een knop bij de armleuning en de stoel kantelde iets naar achteren toe, zodat ze wat hoger en vlakker voor hem kwam te liggen.

Op zijn knieen kroop hij tussen haar gespreidde benen in, zijn stijve lul als een stomp wapen op haar geopende kutje richtend. Jasmijn probeerde zich schrap te zetten door zich aan de stoelleuningen vast te grijpen, maar haar spieren liet haar nog steeds in de steek. Ze voelde de stompe eikel van de tandarts tegen haar kutje drukken, haar kutlipjes van elkaar duwend. Toen drukte de man door en perste zijn grote eikel verder in haar kutje en buik.

Jasmijns ogen en mond sperden zich open toen ze opgevuld werd door de grote penis van de man. Het was een sensatie die ze nog nooit eerder gevoeld had, ook niet toen de tandarts zijn middelvinger in haar kutje had geduwd, en het gevoel werd nu nog verhevigd door de werking van het gas. Gelukkig voor het jonge meisje was ze nog helemaal nat en glad van haar eerdere orgasme, zodat de lul van de tandarts vrij makkelijk in haar gleed.

Toch was de druk enorm en de man kreunde luid terwijl hij het jonge meisje onder zich penetreerde. Hij voelde een weerstand tegen zijn eikel en voelde zijn hart wild in zijn borst kloppen door het besef dat het meisje nog maagd was. Met een harde stoot doorboorde hij haar maagdenvliesje en Jasmijn slaakte een gilletje door de plotselinge steek die ze voelde.

De pijn trok echter al snel weg, weer plaats makend voor het allesoverheersende gevoel helemaal opgevuld te zijn door de grote pik van de tandarts. Jasmijn kon voelen hoe haar kutje zich rond zijn grote penis klemde.

Ze voelde de stoel bewegen toen hij weer op één van de bedieningsknoppen drukte. De stoel kwam iets rechter te staan, terwijl de hoofdsteun haar hoofd wat verder naar voren duwde. Opeens had ze een goed zicht op haar onderlichaam. Met grote ogen keek ze naar de lul van de tandarts die tot de helft in haar kutje stak en haar kutlipjes ver open rekte. Ze kon nauwelijks geloven dat die grote penis echt in haar kutje zat. De man legde zijn handen rond haar middel en schoof haar shirtje omhoog.

Waarderend keek hij naar haar borstjes die tevoorschijn kwamen. Ze waren volmaakt rond, met dik opgezwollen tepeltjes. Hij nam ze in zijn handen en hoorde het meisje kreunen toen zijn handpalmen langs haar tepeltjes streken. De knopjes waren net zo gevoelig als haar kutje en hij begon ze prikkelend te strelen. Jasmijn had het gevoel alsof het knopje zou barsten toen hij erop begon te zuigen.

Ze kermde het uit toen hij zijn tong plagend over het gevoelige tepeltje liet likken. Toen bracht hij zijn mond naar haar andere borstje en begon die tepel eveneens te bewerken met zijn lippen en tong. Ze sloot haar ogen, ondanks alles toch genietend van de gevoelens die haar overspoelden.

Ze besefte dat ze haar handen op de hoofd van de tandarts zou hebben gelegd als ze daartoe in staat was geweest, enkel en alleen om hem dichter naar zich toe te trekken. En ze zou waarschijnlijk ook met haar onderlichaam naar de man toe hebben bewogen, verlangend als ze opeens was om nog meer van zijn grote pik in zich te voelen. Blijkbaar voelde de man haar gemoedstoestand aan want hij kwam opeens overeind en begon met zijn heupen te bewegen, zijn lul in en uit haar stotend.

Jasmijn wist niet meer hoe ze het had toen ze zijn grote pik opeens in en uit zich voelde stoten en schreeuwde haar genot nu uit. Haar kutje was zo gevoelig dat het haast ondraaglijk was en de traag stotende lul van de man bracht haar in alle staten. Al na een paar seconden kwam het jonge meisje voor de tweede keer in korte tijd klaar en nu begon haar onderlijfje onbedaarlijk te schokken, ondanks de verdovende werking van het gas.

Het was alsof haar orgasme haar wakker schudde. Ze merkte opeens dat ze haar benen rond de middel van de man had geslagen en hem met elke stoot dicht naar zich toe trok. Haar handen lagen op zijn heupen en trokken hem eveneens naar zich toe, ondanks dat haar spieren nog steeds als was aanvoelden. De tandarts voerde het tempo van zijn stoten op, net als het meisje hijgend en kreunend van genot.

Jasmijns kutje klemde zich strak rond zijn roede en hij voelde haar kutspieren nu knijpen, hem als een strakke hand melkend. Zijn ballen voelden zwaar aan en hij wist dat hij zo ook klaar ging komen. Het jonge, genotsvol kronkelende meisje maakte hem gek van wellust en hij verlangde er naar om zijn zaad in haar nog bijna maagelijke kutje te spuiten. Jasmijn voelde de man tussen haar benen verstrakken, terwijl zijn lul in haar kutje leek te schokken.

Opeens was het alsof een stroom gloeiend hete lava in haar kutje gespoten werd. Huiverend besefte ze dat de tandarts klaarkwam. Met wilde stoten ramde hij zijn heupen keer op keer tegen haar bekken aan, zijn grote, dikke lul steeds diep in haar buik drijvend.

Het meisje klemde zich aan hem vast, blijkbaar nog steeds klaarkomend. Hij kon zijn lul in haar schede horen soppen, met natte, zuigende geluiden. Jasmijn keek met grote ogen naar haar kutje, starend naar het bijna melkwitte, dikke vocht dat nu tussen haar strakke kutlipjes door sijpelde. Ze besefte met een schok dat dat het sperma van de man was. Ze kon voelen hoe hij het nog steeds diep in haar kutje spoot, nu met kleine straaltjes die zich snel opvolgden. Het geil werd haast net zo snel weer uit haar kutje geperst als het erin gespoten werd en de tandartsstoel werd vochtig onder haar billen.

Eindelijk kwam de tandarts tot rust tussen haar dijen en de man liet zich zwaar op haar zakken. Jasmijn zat gevangen onder zijn lichaam, nog steeds met zijn penis in haar kutje. Terwijl ze zich aan hem vast klampte kon ze voelen hoe hij iets kleiner werd in haar schede. Maar helemaal verslappen deed hij nog niet, alsof haar knijpende kutspieren hem enigszins stijf hielden.

Met een grom trok de tandarts zijn pik uit haar en kwam tussen haar benen overeind. Hij drukte weer op een knop en de behandelstoel kwam nog verder overeind, tot Jasmijn er bijna vanaf gleed.

Met grote ogen keek ze recht naar de pik van de man die zich nu vlak voor haar gezicht bevond. Haar angstige vermoeden werd bewaarheid toen hij een hand achter op haar hoofd legde en zijn nog steeds bolle en gladde eikel tegen haar lippen duwde.

Jasmijn moest haar mond wel openen en de grote lul van de man gleed verder naar binnen, tot de eikel haast in haar keel zat. Ze moest haar mond ver openen om hem op te kunnen happen, dik als hij was.

Ze proefde onmiddelijk het geil van de man en trok even een vies gezichtje. Mijn eerste gedachte is dat moeder en dochter er allebei lekker geil uitzien. Moeder Trudy heeft een paar prachtige, stevige volle borsten, die mooi recht vooruit priemen en bekroont met een paar donkere tepelhoven, die iets verdikt, en voorzien zijn van mooie dikke lange tepels, die, half erect, groot genoemd mogen worden. Ik vraag me onwillekeurig af hoe groot die zullen worden als ze opgewonden raakt.

Haar maag is vlak met een paar leuke kleine welvingen erin en een mooie diepliggende navel. Verder draagt Trudy een te grote dunne, bijna doorzichtige parelgrijze tangaslip, die bij het lopen wat tussen haar dijen opkruipt en zo een stukje van haar goed ontwikkelde poesje laat zien.

In mijn neergaande blik zie ik tenslotte een paar mooie slanke benen, die niet al te lang zijn, maar wel goedgevormd. Dochter Sonja heeft nog echt het knokige lijfje van een opgroeiende tiener, wel met mooie kleine zich ontwikkelende borstjes, ongeveer zo groot als een halve sinaasappel met mooie roze tepelhofjes, die net als van haar moeder aardig dik opgezwollen zijn.

Het valt me op dat Sonja, net als moeder Trudy eerder, al behoorlijk lange tepels heeft voor zulke kleine borstjes. Ik neem me voor om dat zeer uitgebreid te gaan onderzoeken.

Sonja heeft verder een slanke tienergestalte en aan de nog wat knokige heupen is te zien dat haar vrouwelijke vormen nog wel wat uit mogen dijen. Haar benen zijn navenant dun en slungelachtig, maar de plek waar deze benen samenkomen krijgt mijn onverdeelde belangstelling en is bedekt met een eenvoudig strak meisjesbroekje, bedrukt met hartjes en beertjes.

Hierbij kleurt ze een beetje en zie ik dat haar tepels zich wat verharden. Trudy en Sonja gaan op de onderzoeksbank zitten terwijl ik enkele krukjes voor hen neerzet. Het resultaat is, dat moeder en dochter met hun benen wijd en wat opgetrokken voor mij zitten.

Ik posteer me tussen hen in en pak zachtjes van elk de linkerborst in mijn handen. Zachtjes wrijven mijn duimen over de tepels en daarbij springt die van Trudy onmiddellijk fors naar voren en voel ik haar tepelhof reageren door zich samen te trekken, waardoor haar tepel nog langer wordt. Het kleine tepeltje van Sonja reageert uiteindelijk ook, maar lang niet zo hevig als die van haar ma. Vervolgens knijp ik er zachtjes in het vlees en vraag ik aan allebei of het ook pijn doet.

Sonja zegt niks meer en wacht rustig af. Nadat ik hen erop gewezen heb, dat het belangrijk is dat ze lekker met hun benen wijd moeten blijven zitten herhaal ik mijn handelingen met de beide rechterborsten en voel dat Trudy al optimaal geniet van dit onderzoekje. Nu merk ik dat Sonja zacht begint te hijgen en ik vraag haar wat er is. Na een paar diepe ademteugen, om de spanning in mijn lijf wat te verminderen en de controle over mijn steigerende pik te herkrijgen, ga ik terug en doe hetzelfde met de andere borsten.

Opnieuw reageren ze allebei zoals voorzien en ik geniet ik van de warmte van de borsten en de reacties van de dames op mijn betasten van hun borsten. Terwijl ik hen vraag of zij geen last hebben van hun wijd gespreide benen loop ik om de onderzoeksbank heen en zie dat ze allebei hun benen keurig wijd geopend houden. Nu ik achter hen sta leg ik bij elk een hand op hun buikje en streel zacht het gebied tussen de borsten en het elastiekje van de slipjes. Het is heerlijk om te voelen hoe de beide buikjes reageren op mijn strelingen.

Die van Trudy echt heftig en Sonja heel bescheiden en afwachtend. Ik voel dat Trudy voorzichtig met haar hand naar mijn kruis tast en even lekker in mijn keiharde pik knijpt, nu ze die ontdekt heeft. Ik streel de buikjes nog even en laat vervolgens een vinger onder de elastiekjes van de broekjes glijden en duw die zo, zo ver mogelijk omlaag, waardoor de onderbuikjes boven het elastiek uitgolven.

Ik maak een paar aantekeningen op het formulier van Trudy, met als doel het verwoorden van haar geile reactie op mijn strelingen. Ook pak ik een kleine, maar zeer effectieve vibrator uit de lade en loop ermee terug naar de onderzoeksbank. Ik leg de vibrator naast Sonja neer en ga weer tussen hen in staan en leg mijn handen tussen hun nog steeds wijd geopende dijen op de zachte onderbuikjes.

Het valt me nu pas op dat het slipje van Trudy veel de wijd is en nauwelijks haar kutje bedekte omdat ze kennelijk geil met haar kontje heeft zitten draaien. Het is gemakkelijk om mijn vingers op het opbollende dikke vochtige kutje te leggen. Hierbij voel ik dat haar slipje al behoorlijk nat is in het kruis.

De vingers van mijn andere hand registreren een soortelijke situatie bij Sonja, zij het dat ik hier alleen een vochtig kruisje tegen kom.

Ik heb de indruk dat het jonge meisje zich een beetje schaamt voor het feit dat ze reageert op mijn behandeling en tussen haar benen vochtig is geworden.

Oh wat een heerlijk onervaren meisjeskutje gaat het door me heen en mijn pik is alweer snoeihard. Zachtjes betast ik de omvang van het kleine bolle meisjessneetje door haar broekje heen terwijl ik eigenlijk op een antwoord sta te wachten. Onder het betasten van beide kutjes vraag ik nog eens aan Sonja of het geen pijn doet. In plaats van een antwoord schudt het meisje zwaar ademend haar hoofd en slaakte een paar diepe zuchten.

Hierdoor aangemoedigd betast ik uitgebreid haar nog steeds in het broekje verpakte kutbobbeltje en geniet van het gevoel van haar nog aanwezige babyvet onder mijn tastende vingers.

Mijn andere hand glipt intussen met het grootste gemak het kruisje van het veel te wijde slipje van Trudy binnen en ik schuif het verder opzij, zodat ik haar kutheuveltje, dat met een stevige bos donkerblond haar bedekt is, kan betasten. Na dit intermezzo glijden mijn vingers verkennend langs de opzwellende buitenste schaamlippen van Trudy, die door haar rijkelijke afscheiding heerlijk vet aanvoelen.

Na er een paar keer genietend langs gestreeld te hebben geef ik mezelf toestemming om op zoek te gaan naar de wat dieper gelegen dunnere, maar ook veel hitte uitstralende binnenste lipjes. Ik tast verder, laat de wijsvinger tussen de vette lipjes glippen en kom onmiddellijk in botsing met haar hete opstandige klit, die heerlijk vol aanvoelt als ik hem betast. Dit valt bij Trudy in goede aarde, want ze zucht heel diep en kan een harde kreun maar nauwelijks onderdrukken.

Ja, ik word geil van deze moeder en heb moeite om mijn aandacht bij het onderzoek te houden, hoe interessant dat ook is voor mijn steeds tastende vingers. Sonja kijkt me aan en ik zie een aarzeling in haar ogen.

Vervolgens knikt Sonja en laat zich door mij helpen om het strakke meisjesbroekje over haar heupen en kontje naar beneden te schuiven. Hulp is nodig omdat ze nog steeds, zoals ik dat al eerder wenste, ze nog steeds met wijd geopende benen op de onderzoekstafel zit.

Natuurlijk moet ze haar benen sluiten om het broekje uit te doen. Als ik na het verwijderen van het broekje weer voorzichtig haar benen spreidt heb ik even geen aandacht meer voor de moeder en geniet ik met volle teugen van het mooie dikke jonge meisjeskutje dat zich aan mijn oog presenteert.

Het is een prachtig dik kutje met hier en daar een lieflijk donker haartje, een geheel gesloten spleetje, waarvan de buitenste lippen mooi dik naar buiten puilen tussen haar magere dijen. Ik kijk nogmaals indringend naar het spleetje en ontdek een spoortje glinsterend geil tussen de beide helften van haar mooie kutje.

Voorzichtig neem ik de bolle helften tussen mijn vingers en kneed ze heel zachtjes, zodat de beide lipjes als een happend mondje open en dicht gaan. Voorzichtig streel ik met een vinger over het spleetje, verspreid hierdoor haar gil over het bolle kutje en maak tevens voorzichtig wat ruimte. Op het moment dat ik zacht op en neer door het ontstane spleetje streel merk ik dat Sonja een zware zucht slaakt. Ik brom bevestigend en om mijn eigen geilheid te onderdrukken richt ik mijn eigen aandacht weer even op de openstaande kut van haar moeder en zie dat haar spleet geheel open staat en de binnenste schaamlippen kleddernat, helder rood en lang naar buiten hangen.

Even laat ik mijn handen op die van beide meiden liggen en als ik beide handen onder de mijne voel bewegen trek ik mijn handen terug en kijk belangstellend naar het voorzichtige tasten van de beide handen. Het is heel spannend om te zien dat de ene hand zich vaardig op en neer beweegt terwijl de andere eerst aarzelend, maar met steeds meer passie op ontdekkingstocht gaat.

Ondertussen ben ik zo geil geworden dat mijn pik bijna uit mijn broek barst en dus moet ik weer even moet pauzeren. Ik werp nog een laatste blik op de strelende vingers van moeder en dochter en loop terug naar mijn bureau.

Ook teken ik aan dat die afscheiding erg vet aanvoelt. Ik kijk vanaf mijn bureau nog even naar de elkaar betastende meiden en constateer dat ze allebei enthousiast bij elkaar zitten te voelen. Terug bij de onderzoekstafel ga ik weer achter moeder en dochter staan, die zichzelf verloren hebben in het strelen van elkaars intieme delen.

Voorzichtig neem ik achter hen op de tafel plaats en sla om elk een arm heen en neem opnieuw de heerlijke borsten met de grote tepels van de moeder en de kleinere ontluikende tepeltjes van de dochter in mijn handen. Ik voel al strelend dat ze qua hardheid niets voor elkaar onderdoen en met veel geil plezier speel ik met de tepels en tepelhoven.

Trudy leunt tegen me aan en daarbij zoekt haar vrije hand opnieuw naar mijn superstijve penis. Het volgende ogenblik zit zij dan ook in de gulp van mijn broek en speelt met heftige bewegingen met mijn paal. Als Trudy van de tafel glipt en haar slip afstroopt, kreunt Sonja zacht van frustratie. Snel leg ik mijn hand weer op haar bolle spleetje en beweeg mijn wijsvinger genietend zacht door het nog nattere en kleverigere sleufje.

Bij een volgende beweging duw ik mijn vinger wat verder naar binnen, waardoor haar bolle buitenste lipjes wat uit elkaar wijken. Genietend vinger ik het kleine tienerkutje tot mijn tastende vinger tegen haar maagdenvliesje aan botst en Sonja een klein pijnkreuntje slaakt. Ik trek mijn vinger terug en kijk genietend hoe de volle dikke lipjes zich sluiten als mijn vinger het gleufje verlaat. Sonja slaakt een klein teleurgesteld kreetje en ik breng de vinger opnieuw tussen haar lipjes en duw hem opnieuw zacht naar binnen.

Met de vingers van mijn andere hand kneed ik het bolle vlees van haar buitenste schaamlippen, zodat ik daarmee kan voelen hoe mijn vinger naar binnen dringt. Sonja kreunt opnieuw maar nu weer geil. Snel kijk ik in de richting van de gynaecologenstoel, waar Trudy ondertussen op is gekropen en haar benen in de gereedstaande beugels heeft gelegd.

Ik blijf oogcontact met haar houden en verplaats me een klein beetje, waardoor Trudy precies kan zien hoe ik het kleine dikke spleetje van haar dochtertje sta te kneden. Deze maakt hierbij wat ongecontroleerde kronkelbewegingen van geiligheid.

Doordat mijn jas er voorhangt heeft Sonja gelukkig niet in de gaten dat mijn pik snoeihard overeind tegen mijn buik staat. Trudy houdt oogcontact met mij en begint zelf haar dik opgezwollen spleet te strelen. Al snel heeft ze drie vingers in haar sleuf zitten en vingert zichzelf met heftige diepe bewegingen. Hierbij kreunt ze onophoudelijk.

Ik kijk genietend hoe moeder Trudy zich heerlijk op zit te geilen en vinger zelf ondertussen het dikke spleetje van haar dochter Sonja. Sonja kreunt steeds nadrukkelijker, terwijl zo ook heftig met haar onderlijfje zit te draaien. Ik richt mijn aandacht weer op Sonja en richt mijn geile handelingen helemaal gericht op het clitoraal klaarkomen van het jonge meisje. Ik vinger het kleine dikke kutje nu voorzichtig met twee vingers en mijn duim waardoor Sonja nog heftiger kronkelt op de bank.

Plotseling klappen haar dijen tegen elkaar met mijn handen daartussen gevangen en slaakt het meisje een harde kreet en voel ik hoe haar buikje tegen mijn hand aan kronkelt. Sonja laat toe dat ik mijn handen uit haar kruis wegneemt en zakt half achterover. Sonja gaat diep zuchtend liggen en sluit haar ogen.

Ik loop met strakke benen, vanwege mijn enorm stijve lul, naar de gynaecologenstoel en richt mijn aandacht op de zich nog steeds woest vingerende moeder. Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt. Ik stap tussen de wijd gespreide benen van Trudy en sla met mijn harde dikke penis op de rug van haar vingerende hand.

Ik betast opnieuw haar beide borsten en speel met de keiharde tepels, die zo mogelijk nog dikker en langer worden. Wat is deze vrouw heerlijk flitst het door me heen, heerlijk geil, heerlijk kleddernat en ooo zooo gesmeerd door haar vette kutvocht.

Heel langzaam en genietend trek ik mijn lul terug en zorg ervoor dat de top nog net tussen haar heerlijke hete kutlippen blijft kleven. Snel ram ik hem weer helemaal naar binnen, wat een nieuwe kreet bij Trudy oplevert. Weer langzaam en zacht eruit, deze keer wacht ik met het topje van mijn lul tussen haar uitgerekte kutlippen.

Ik duw op deze smeekbede mijn pik heel langzaam en genietend opnieuw in haar hete natte tunnel en knijp zacht maar nadrukkelijk in haar dikke lange verrukkelijke tepels. Weer kreunt ze als reactie als ik mijn pik snel helemaal uit haar kutje trek. Nog voor ze heeft kunnen protesteren duw ik hem met dezelfde woeste kracht weer naar binnen en wacht weer op haar reactie. Ik voel hoe mijn ballen zich samentrekken en als ik niet oppas kom ik te vroeg klaar. Om mezelf wat af te leiden speel ik wat intensiever met de prachtige borsten van Trudy, wat een kreunende reactie bij haar opwekt.

Tergend langzaam begin ik haar te neuken ervoor zorgend dat mijn pik haar stomende geile kutje niet verlaat. Ook zorg ik ervoor dat ik pas stop als ik mijn pik helemaal in haar tunnel begraven heb. Trudy kreunt nu aan een stuk door om uiting te geven aan haar geile lust.

Ik heb nu goed stevig houvast en kan mijn onderlijf wat draaien en ik merk dat daardoor mijn harde dikke lul wat beter met haar klit in contact kom, waardoor ze nog harder en feller begint te kreunen. Ze slaat haar handen rond haar volle borsten en kneed deze opgewonden.

Op de indringende bewegingen van mijn lul trekt ze spontaan haar grote gevoelige tepels helemaal omhoog en kreunt daar geil bij. Ook doet ze gebrekkige pogingen om mijn neukbewegingen tegemoet te komen. In een flits realiseer ik me dat ze doordat haar benen in de beugels van de stoel liggen wel erg beperkt is om mij tegemoet te komen. Waarschijnlijk komt Trudy op dat moment tot dezelfde conclusie en merk ik dat ze toch probeert om me tegemoet te komen.

...

Mijn slap geworden pikkie heb ik nog in mijn hand. Ik weet niet hoeveel keer ik ben klaargekomen, mijn boxershort kleeft ieder geval van mijn vele zaadlozingen. Een fantasie was werkelijkheid geworden, was ik nu blij?

Mijn gevoelens waren totaal van streek en in de war. Mijn eigen vrouw, mijn liefje heeft seks gehad met een andere man! Ze heeft mij mee laten luisteren met de wetenschap dat ik hierdoor van slag zou raken. Ook wist ze dat het mij ongelovelijk zou opwinden. De vele zaadlozingen zijn daar het bewijs van. Ik voelde mij nu leeg, moe en tegenstrijdig. Een bepaalde jaloezie had zich meester van mij gemaakt. Dit gevoel was sterk en zorgde voor een bal in mijn maag. Ik besloot om alvast naar bed te gaan, in afwachting op mijn vrouw.

Het was nu Slapen kon ik voorlopig niet, mijn gedachten waren teveel aan het malen. Ik hoorde haar roepen; "Schatje, lig je al op bed? Nee, schatje ik ben nog wakker, zei ik met een onvaste stem. Ja, het gaat wel, zei ik Toen ze zo wegliep dacht ik, wat is ze toch mooi en lief.

Ik was blij dat ze weer thuis was Ik hoorde de kraan dichtdraaien en niet veel later kwam mijn vrouw met alleen haar zwarte slipje aan de slaapkamer binnen. Ze kwam naast mij liggen in mijn arm met haar hoofd op mijn borst. Ik hield haar stevig vast en kuste haar voorhoofd. Ik mompelde dat dat wel goed zat. Ik ben eerst Sushi wezen eten met John, dat was gezellig en lekker. Toen vroeg John of ik met hem mee wilde gaan naar zijn huis. Ik voelde de seksuele spanning en wist wat er ging gebeuren.

Toen ik hem zei; dat ik met hem meeging, gierden de zenuwen door mijn lijf De foto die ik je stuurde van John, die had hij mij een paar dagen eerder gestuurd. Toen wist ik dat ik het met hem wilde doen.

Heb je gezien wat een grote hij heeft? John was heel lief en geduldig. Hij heeft mij eerst gestreeld, gezoend en langzaam voelde ik zijn grote handen naar mijn kutje gaan. Ik was al behoorlijk nat geworden, toen John met zijn vingers mijn kutje begon te strelen, ben ik op zoek gegaan naar zijn pik. Ik voelde de hete bobbel in zijn boxer.

Dit was zo spannend, ik ging met mijn hand zijn boxer in. Ik pakte zijn halfslappe pik vast, wat is die groot, dacht ik. Met mijn hand kon ik niet zijn hele pik omvatten, ondertussen was John mij behoorlijk intens aan het vingeren, dus ik werd alleen maar geiler.

Ik wilde zijn lul helemaal, dus trok ik zijn boxer naar beneden. John, hielp mee en deed deze uit. Ik voelde zijn pik stijf worden in mijn hand, wat een joekel John stopte toen met vingeren en duwde mijn hoofd richting zijn lul Ik rook zijn pik, dit maakte mij nog geiler.

Toen probeerde ik hem te pijpen, wat natuurlijk niet lukte, zijn eikel was te groot voor mijn mond. John kreunde, dus hij vond het wel lekker.

Toen was er maar 1 ding wat ik wilde, ik wilde hem voelen! Ik zei dit tegen John, hij moest lachen en vroeg of ik het zeker wist. Ja, heel zeker zei ik hem. Toen zei John, maar dan moet je wel je man bellen, dan kan hij meeluisteren.

Toen heb ik jou gebeld! Hoe vond je dat? Heel heftig, maar ga door Ik voelde zijn hete eikel tegen mjn lipjes drukken, langzaam haalde hij zijn eikel door mijn kutje, steeds dieper, ik was inmiddels zeiknat geworden, ik wilde gewoon zijn paal diep in mij voelen. Toen voelde ik mijn lipjes uit elkaar scheuren, heel langzaam gleed John in mij, elke keer een stukje verder.

Ik werd helemaal opgevuld. Dit voelde zo lekker Toen John helemaal in mij zat, liet hij mij even wennen aan zijn grote dikke paal. Toen begon hij mij langzaam te neuken, ik dacht dat ik gek werd van genot! Dat zal je wel gehoord hebben, toch? Dat klonk wel heel erg geil! Toen gingen alle remmen bij mij los, ik wilde gewoon dat John mij keihard zou neuken. Ik ben de tel kwijt geraakt, zo vaak heb ik een orgasme gehad, het was heerlijk Zijn grote ballen kletsten keihard tegen mijn kontje aan.

Ik kon zijn hele lul hebben, hihihi Er ging maar een ding door mij heen, lieverd Ik wilde zijn zaad diep in mij voelen spuiten. Toen hij klaarkwam, spoot John met veel kracht zijn stralen sperma in mij, dit voelde zo lekker dat ik ook weer klaarkwam John heeft mij namelijk nog een keer volgespoten Het stof kleefde aan haar kutje vast, ik zag de klodders zaad glimmen op haar kutje en slipje Ze duwde haar kutje richting mijn mond.

Ik rook de diepe geur van sperma, vermengt met een vleugje van haar kutgeur. Ik snoof de geile geur van zaad op, ging met mijn tong naar haar slipje, ik proefte de zoute smaak van John zijn sperma.

Ik trok haar slipje opzij, daar zag ik de klodders zaad tussen haar schaamlippen. Ik likte haar schaamlippen schoon en genoot van de smaak van John zijn sperma. De zoute smaak van zijn creampie vermengt met de kutsappen van mijn vrouw. Ik zei oké laat maar even lezen en ik liep naar de kamer en ging op de bank zitten.

Ze volgde me ik vroeg haar of zij de deur even op slot wou doen nadat ze dat gedaan had ging ze op de andere bank zitten tegenover mij. Terwijl ik las zag ik schuin vanuit me ooghoek, dat ze naar me keek ik werd er geil van en kon moeilijk de brief lezen was met me gedachten meer bij haar lijf dan bij die brief.

Vroeg me eigen af of ik haar zou kunnen versieren had wel trek in haar. Ging onderuitgezakt tegen de rugleuning aan zitten en deed me benen wat uit elkaar.

Onderwijl keek ik naar Gre en zag dat ze me volledig opnam en ook zij begon te kleuren. Krijg je het warm Gre? Nou het windt me wel op wat ik zie buurman zei ze en me pik werd stijf en ik kan er zo heerlijk naar kijken. Vindt je het lekker om te kijken schat vroeg ik ja ze knikte. Nou vindt ik jou ook wel een lekker wijfie wil ook wel wat van je zien schat trek je T-shirtje uit. Weer begon ze te kleuren maar ik stond op en liep naar haar toe en ging naast haar zitten.

Je mag er best wezen schat en ging met een hand naar het boordje van haar shirtje en begon hem omhoog te trekken ze stribbelde eerst nog wat tegen maar pakte toch fff later haar shirt bij de boord en trok hem over haar hoofd heen uit.

MMMMM ze zag er heerlijk uit en had een wit gebloemd bh-tje aan waar haar geile borsten maar net in pasten. Keek begerig naar haar en gaf haar een kus op haar lippen. Spannend hé vroeg ik haar, je bent nog nooit uit de kleren geweest voor een andere man? Wat voor kleur slip heb jij aan schat of is het een setje dacht moet nu door zetten. Het is een setje en dat wil je zeker zien hé, mmm ja graag!!. Ze stond op en trok haar spijkerbroek uit en stond nu voor me in ook een klein hoog opgesneden slip wat een geil gezicht.

Ik raakte haar aan en streelde zachtjes haar billen en voelde hoe zij huiverde van die aanraking lekker schat? Ik trok haar weer op de bank en sloeg een arm om haar heen en trok haar geil tegen me aan ooo wat voelde ze heerlijk aan, haar tieten die nog in de bh zaten priemde tegen me lijf.

Ze keek me aan en ik gaf haar een kus op haar lippen en drukte even later me tong tegen haar lippen die ze toen opende en raakten geil aan het tongen met elkaar mmmmm wat geil als je dat voor het eerst doe met een andere vrouw en zei dat tegen haar.

Ook voor mij was het de eerste keer dat ik het met een ander deed en dat zelfde gold ook voor haar. We kunnen nog stoppen lieverd opperde ik als je niet wilt moet je het niet doen nee schat zei ze nu wil ik je helemaal. Wil je voor me gaan staan vroeg ze me wil je lekker vaandichtbij bekijken en kan goed door dat geile slipje van je kijken. Oké schat en ging staan vlak voor haar ze streelde me dijen en er ging een hunkering door me heen Haar hand ging naar me pik en nam hem in haar handen mmmm lekker stijf lieverd komt door jou geil ding.

Haar duimen gingen achter de rand van me slip en ze trok hem naar beneden en weer nam ze me ballen in haar hand oh je bent geil geschoren ja lekker hé zei ik is jou man dan niet geschoren nee jammer genoeg niet.

Oké nou Elly vindt het ook lekker als het zo glad is. Lekker met pijpen en likken geen haardjes in je mond. Mm ze boog naar voren en gaf een kus op me pik ik trilde als een rietje. Toen ze naar voren boog maakte ik haar bh los en er kwamen twee prachtige memmen te voorschijn. Nam er in elke hand een en voelde hoe zacht ze waren en toch ook nog best stevig. Ze kwam over end en ging tegen me aan staan ze wou me borstharen wel eens voelen tegen haar tieten haar man heeft geen borsthaar.

Ik drukte haar tegen me aan en me tong ging over haar heen op zoek naar haar tong. Terwijl we tongden duwde ik me stijf staande lul tegen haar kutje aan maar zij had haar slip nog aan. Pakte deze bij het boordje vast en trok hem naar benden. Nu was ik het die zei of ze even voor me wou staan om haar mmmmm te bekijken.

Dat deed ze en ik zag daar een vrouw lekker vol met geile tieten die waren voorzien van heerlijke geile donker bruine tepels ik dacht daar is vroeger al puur op gesabbeld. Ook keek ik naar het geil kutje van haar en zag dat ze al vochtig was ik ook trouwens hoor me eikel glom ook van het voorvocht maar ook dat ze haar op haar kutje had.

Ik vroeg haar terwijl ik haar poes aanraakte nog nooit geschoren geile meid, nee maar lijkt me wel geil is het ook zei ik Elly is ook geschoren we doen het vaak één keer in de week samen onder de douche en dan hebben we meestal geile sex maar verder doe ik het alle dagen. Zou je ook geschoren willen worden?

Ja zou het wel eens willen maar zit met me man. Ja dan moet je daarvoor een smoes verzinnen kan je niet zeggen dat je altijd jeuk heb en dat je dit als advies heb gekregen om het te proberen of het dan minder wordt. Ja dat doe ik, wil jij me helpen met scheren? Toen we boven waren nam ik haar weer tegen me aan en voelde nu haar hele naaktheid oooo wat werd ik hier geil van.

Ging met me handen over haar rug naar beneden en kneden haar heerlijk geile kont en dwaalde zo naar haar natte kut. Oo wat ben je geil lieverd me vingers worden nat van jou geile kutsappen. Ik liet haar los en zette de douchekraan open pakte de dondeuse en het scheermesje om haar kutje geil te scheren. Zette de dondeuse aan en haalde eerst het grove haar weg van dat glimmende kutje.

Maak me helemaal kaal schat ja ga ik doen geil sletje. Liet nu eerst het warme water over die geile spleet stromen en vervolgens nam ik de scheergel en wreef haar kutje geil in en af en toe liet ik me vingers door haar voorste schaamlippen gaan. Kronkelend stond ze daar en kirde oooo wat wordt ik hier geil van ja lieverd en je krijgt nog meer.


Gratis nl geile werkster