Lekkende kutjes stijve lul in broek

lekkende kutjes stijve lul in broek

Sex gratis nl sexclub gangbang

Ik heb helaas nog geen meisje en dat vind ik wel jammer. Ben nog niet toe aan seks daar ben ik veel te onzeker voor maar nu langzaamaan vriendinnetje en wat zekerheid opbouwen zou wel leuk zijn. En denk jij je maar eens in hoe je er een van 3 tot 4 cm door je gulp kan halen om te pissen.

Gaat ook niet, als ik dat zou proberen krijg ik sws natte broek. Ik ben de topichouder! Dank jullie voor de tips! Ik ben eigenlijk niet behaard en maar goed ook! Ben nu aan het werken aan een sixpack!

Geen idee wat grote of kleine ballen zijn want ik zie nooit echt andere jongens naakt. Ts wel zo dat ze altijd strak tegen me lichaam zitten en bij het omkleden is mijn bobbel niet zo groot in vergeleken met anderen. Het zou dus goed kunnen dat ze ook aan de kleine kant zijn ;. Ik ben verder gewoon helemaal ontwikkeld en volgroeid: Bovenlichaam scheer ik, dus oksels buik borst.

Mijn haar daar beneden haal ik niet weg want ik heb juist het idee dat het dan meer op een kinderlulletje lijkt om het plat te zeggen: Ik wacht ook nog even met de meisjes. Ik vind het makkelijker om alleen m'n gulp open te maken tijdens het pissen.

Eerst je riem en dan je knoop losmaken kost meer tijd en je hoort altijd de gesp van je riem rinkelen. Maar als ik een stijve heb moet ik ook m'n riem en m'n gulp losmaken, anders lukt het niet.

Hey jongen van 21 jaar, waarom vind je het minder dat je besneden bent? Ik vraag het omdat ik ook besneden moet worden Het uitzicht van een besneden lul vind ik wel OK, alleen ben ik ook bang dat ik heel vlug een stijve zal krijgen als ik besneden ben.

Is je eikel erg gevoelig als hij tegen je boxer wrijft? Ik moet ook besneden worden omdat mijn velletje te strak is en pijn doet. Gewoon kijken of de ander ook een stijve heeft en dan hem in de wcs pijpen. Ik krijg altijd een stijve tijdens plassen. Soms moet ik me eerst aftrekken kan niet anders.

Daar krijg je toch geen stijve van, Als ik moet plassen haal ik hem er uit en gaat plassen. Anders gaat het niet goed , wordt me broek nat. Had ik vroeger ook had direct een stijve en als er dan ook geen tussenschotjes waren kon ik helemaal niet pissen.

Ik weet nog een keer gingen we met school naar Praag en onderweg mochten wij uit de bus. Een hele groep jongens ging op een rij staan bij een hek om te pissen ik ook. Het duurde bij mij heel lang voordat ik kon pissen, eerst omdat ik een stijve had en ook omdat er ander bij stonden. Toen de meeste weg waren lukte het uiteindelijk. Succes met de natte broek ;-. Ik krijg zelf ook standaard een stijve. Het ligt wel aan de situatie hoelang het duurt.

Je moet het gwn eerst vaak genoeg gedaan hebben zonder bekenden erbij, zodat het wat normaler wordt. Als we met school op reis ga, plas ik onderweg en op bestemming ook altijd in urinoirs hoor.

Maar ook nog even ontopic: Daarna trek ik met mijn ene hand de band van mijn strakke boxer een stuk naar beneden, terwijl ik met mijn andere hand mijn piemel eruit haal. Wanneer je alleen je gulp openmaakt, ben je, zeker bij een knoopgulp, lang aan het frunniken en grabbelen en daarna ook weer om de boel weer op te bergen en dicht te krijgen.

Maar wat nog veel belangrijker is: Met alleen m'n gulp open zit mijn piemel teveel ingeklemd, waardoor er urine in de plasbuis blijft zitten ook als ik de band van mijn boxer niet genoeg naar beneden trek.

Voelt vervelend zo'n natte onderbroek en bovendien ook nog kans dat er een zichtbare pisvlek in je bovenkleding verschijnt. Ik heb zeker geen kleintje, maar ook beslist geen enorme tampeloerus.

Zo lijkt-ie toch weer groter, zonder dat het een wat groter kaal jongenspiemeltje wordt. Ik heb juist een hele grote, wat ook niet altijd even handig is. Ik ga ook altijd gewoon in een hokje pissen, krijg hem ook nooit uit me broek. Dus ik ga gewoon een hokje in, trek me boxer en broek een stukkie naar beneden, en dan kan ik rustig pissen. Geen zin in moeilijk gedoe en blikken in een urinoir. Als ik naar een urinoir ga maak ik m'n riem los, knoop open en rits open en dan doe ik mn boxer een stukje omlaag met mn ene hand en met de andere houd ik mn penis vast.

Als ik bij een urinoir ga plassen dan doe ik gewoon riem,knoop en gulp los boxer een stukje naar beneden net onder mn ballen en plassen maar als er iemand bij komt dan krijg ik een stijve en kan ik niet meer plassen weet ook niet hoe dat komt schaam me er eigenlijk een beetje voor: Ja dat heb ik ook. Als ik plas bij een urinoir maak ik altijd mn broek los. Mijne is 15,5 cm. Is dit groot voor mijn leeftijd..?

Vind ik wel, maar die van mij is ook maar 11 cm als hij stijf is. Ik zou er trots op zijn. Ik ben er wel jaloers op. Hoelang is hij slap? Voor 14 jaar vind ik een piemel van 15,5 cm best groot. De mijne was toen 11 of 12 denk ik. M'n vriend droeg nooit een slip en ben dat ook beginnen doen geen slip meer onder broek en nu is het toch gemakkelijker rits open en geval eruit en pissen maar. Mijne is 16 stijf ben net 14 geworden. Ik ben 12 jaar en ik heb het gevoel dat mijn piemel veel te groot is Slap 8cm Stijf 13,4 cm Ik ben dus 12 maar ik heb ook al sperma hadden jullie ook al sperma op jullie 12de???

En was jullie piemel ook zo groot??! Heb ik ook vooral bij van die pisbakken als er al iemand staat dan kan ik echt niet plassen en wordt hij ook stijf. Als ik er in mijn eentje sta lukt het wel en als er dan iemand bij komt om ook te pissen dan blijft het gewoon lopen.

Tegenwoordig als ik iemand zie staan dan ga ik gelijk in zo'n hokje. Jongens, ik kan jullie verzekeren. De dikte daar in tegen, die moet je wel in de gaten houden voor eventuele condooms die je wilt hebben. Jongens hij groeit echt nog wel! Bij mij is hij nu 20 cm stijf. Mn lul is best zwaar. Daardoor kun je makkelijker plassen. Hij hangt lekker naar beneden doordat hij zo zwaar is. Die van mij is slap 10 en stijf Kan ik trouwens ook prima mee plassen hoor, al krijg ik soms onbedoeld een stijve: Ik ben zelf homo en als ik naar de wc ga dan moet ik oppassen dat ik niet toevallig naar een jongen kijk anders loop ik meteen met een zichtbare stijve en dan gaat plassen ook wat lager duren: Maar ik heb me nooit geschaamd om me broek te laten zakken als ik moet plassen.

Alleen als ik na het voetballen onder de douche ga en er is een nieuwe jongen dan zorg ik er wel voor dat ik in een hoek kan gaan staan maar de rest van me team hebben gelukkig geen moeite met me homo zijn.

Overigens ben ik geen vrouwelijke type. Yvonne kreunde dat ze het eigenlijk wel lekker vond waarna hij voorzichtig begon te stoten, tot ze aan het gevoel gewend was begon ze tegen zijn stotende pik op te rijden zo proberend zijn lul nog dieper in haar smachtende kut te krijgen. Met een kreet kwam ze klaar en hijgend van genot bleef ze voorover op de stro balen liggen onder zijn stoten. Ruud riep "zo' sletje je vindt het toch lekker zo te merken" en haar hard doorneuken en totdat ze voor de tweede keer klaarkwam waarna hij zijn hele lading in haar kutje spoot en de laatste stralen over haar kontje.

Terwijl ze haar bh zocht en aantrok veegde hij zijn lul af aan haar stringetje en gaf het aan haar terug. Ze keek er even naar maar trok het toch gewoon aan. Yvonne die na haar eerste neukbeurt nog niet helemaal terug op aarde was opende als vanzelf haar dijen weer waardoor hij wat ruimte kreeg en twee vingers ruw in haar na lekkende kut duwde, waardoor een lichte kreun aan haar lippen ontsnapte.

Yvonne deed gewillig en nog steeds geil wat hij vroeg, hij zat nog steeds met zijn dikke vingers in haar kut wat haar een gelukzalig gevoel gaf. Hij trok nu haar string kapot en zei zo die heb je nu niet meer nodig en begon haar nu ruw te vingeren en ondertussen met zijn ander hand op haar billen te slaan tot ze rood gekleurd waren, Yvonne gilde het uit maar werd hier toch ook wel erg geil van, haar billen begonnen te gloeien wat haar nog geiler maakte en even later kwam ze dan ook voor de derde keer schokkend klaar op de in haar kut stotende vingers, even leek het of ze van de wereld was, maar nadat het orgasme uitgeraasd was rolde ze van Ruud zijn schoot af en keek verdwaasd om zich heen.

Zo zei Ruud we zullen van jou eens een heerlijk hoertje maken, waarna hij opstond en tegen Yvonne zei jij doet de deur wel op slot he' je weet waar de sleutel ligt enne ik zou het fijn vinden als je morgen weer hier was om acht uur, haar in de schuur achter liet en verdween.

Peter had alles door het raampje gevolgd, hij had op het punt gestaan naar binnen gaan toen hij Ruud, Yvonne's kontje zag bewerken, maar hij zag er gevaarlijk sterk uit waardoor het hem beter leek om hem niet te storen, maar hij had het ongelofelijk geil gevonden Yvonne zo te zien neuken hij had er nog een stijve lul van.

Nu de Ruud weg was ging hij de schuur weer binnen en zei tegen Yvonne zo slet ik dacht dat jij nog maagd was, waarop ze begon te huilen en snikte dat het ook zo was en dat ze zich door hem had willen laten ontmaagden. Peter zei nu stop maar met janken, want daarnet vond je het anders maar wat lekker en trouwens ik wil je ook en wel nu, Yvonne was blij dat hij niet kwaad wegelopen was en zoende de hem heftig op zijn mond en zei alsjeblieft neuk me nu, wil je me ook neuken.

Maar doordat hij had gezien hoe Ruud haar had aangepakt besloot hij het er ook op te wagen en zei gemeen, je denkt toch niet dat ik die vieze met zaad gevulde kut van je wil neuken het sperma loopt er nog uit! Na een paar minuten begon de geilheid bij Yvonne weer de overhand te krijgen en ze kwam zowaar klaar op de lul in haar kontje waardoor ze zijn lul heerlijk uitmolk en Peter zijn warme zaad na een paar minuten neuken al in haar kontje spoot.

Toen hij uit haar kont was gefloept pakte hij Yvonne bij haar haren en zei schoonmaken slet even bood ze weerstand maar Peter was sterker, met tegenzin hapte ze zijn met zaad besmeurde lul in haar mond en likte hem af, ze zoog harder op de lul toen ze merkte dat hij weer stijf werd. Peter pakte haar hoofd vast en neukte Yvonne in haar mond, heerlijk vond hij het wat een lekkere slet was ze, hij riep Ja zuigen slet ik koooom. Yvonne slikte zijn tweede lading door en rolde uitgeput op de strobalen om.

Hierna trok zijn broek aan en zei bedankt meid ik kom morgen terug om te kijken hoe Ruud je weer te pakken neemt dus zorg dat je hier bent daarna wil ik je weer hebben, Ruud heeft gelijk we maken van jou een heerlijk hoertje. Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal! Orange heeft 91 verhalen op deze site.

lekkende kutjes stijve lul in broek


Frederick was de eerste die met mijn opstaande tepels begon te ravotten. Frederick liet mijn tietje niet los. Hij ging zelfs onder mijn Marcelleke en toverde een borstje tevoorschijn. Tom echter zette een stap verder. Als eerste man, alsof hij Armstrong zelf was op de maan, schoof hij mijn onderbroek opzij. Hij voelde even aan mijn kutje. In een reactie, ongewild, deed ik zijn gulp open en nam zijn halfstijve penis uit zijn broek.

Niet te geloven, ik had een mannenpenis in mijn hand. Terwijl ik korte bewegingen maakte aan de penis van Tom, haalde ik mijn trukendoos boven en kijk daar is de penis van Frederick. Die was al bijna helemaal stijf. Ik nam die penis in mijn andere hand. Het zou te gek zijn met twee pennissen in één hand, als je twee handen hebt.

Net als bij Tom begon ik er plagend traag mee te spelen. Door dat spel werden de pennissen heel hard, heel stijf. Bij beide jongemannen kwam er al, wat ze noemen, voorvocht, naar buiten piepen. Benieuwd hoe sperma zou smaken, ik heb het nog nooit geproefd, maar ja het moet eens de eerste keer zijn, nam ik ze om beurten in mijn mond en likte het druppeltje genotvol op.

Dan nam ik de naar mij wijzende penis in mijn mond. Eerst likte ik met mijn tong helemaal. Dan begon ik er aan te zuigen. Dat heb ik eens gezien in een film.

Pijpen noemen ze dat naar het schijnt. Kortom ik pijpte Tom. Ogenschijnlijk genoot hij er met volle teugen van.

Hij duwde tegen mijn achterhoofd. Waarschijnlijk met de gedachte dat zijn stijve penis dieper in mijn mond zou gaan. Dieper kon niet dan zou ik stikken, hij zat nu al vanachter in mijn keel. Ondertussen trok ik de stijve penis van Frederick al stevig af. Ook die maakte vreemde geluiden. Die geluiden had ik erkend.

Ooit heb ik eens een film gezien waarin een koppel aan het vrijen was en die maakten ook die kreunende geluiden. Maar ja, ik dacht dat het in die film paste, dat het niet echt was.

Maar jawel, het is echt aan de jongemannen te horen. Om wat afwisseling te hebben liet ik de stijve, protesterende penis van Tom uit mijn gulzige mond gaan en nam de penis van Frederick in mijn zuiggrage mond. Oei, die van de marinier was iets dikker, misschien een centimeter korter. De penis van Tom begon ik langzaam af te trekken.

Beide kreunden en zuchten dat het een lust was. De jonge, hete mannen draaiden zich met hun lul naar mijn gezicht. Frederick haalde zijn kloppende dikke penis uit mijn mond.

De vraag wat er me stond te wachten spookte door mij hoofd. Een halve seconde later kreeg ik een antwoord. Ze spoten hun zak leeg in mijn mond. En slikken dat ik moest doen om dat allemaal doorgeslikt te krijgen.

Er liep zelfs wat uit mijn gulzige mond. Als de Sint zakken leeg waren nam ik wat sperma dat niet in mijn mond kon op een vinger. Alsof het een gebakje was genoot ik van de smaak. Een beetje bitter smaak. Dan likte ik nog een druppel uit de penis van Tom. Ik liet die druppel in mijn mond ronddraaien alsof ik wijn aan het proeven was. Of mag ik bij jou nog eens proeven? Terwijl ik daar mee bezig was begon Tom mijn onderbroek uit te doen.

De krullenbol opende mijn kutje met twee vingers en stak er zijn tong in. Doen ze dat ook in het echt, op de film ja maar echt? De tong van Tom ging zacht te keer.

Hij likte heel mijn vagina, zacht, zalig zacht. Praten kon ik niet want ik had de stijve dikke penis van Frederick nog in mijn mond. Even later kwam Tom recht, tegen de zin van mijn nat geworden kutje in.

Opnieuw nam ik beide lullen in een hand en begon hen af te trekken. Mijn handen sloten zich vaster rond de genotknuppels en mijn tempo van aftrekken ging ook de hoogte in. Tom ging op de grond liggen.

Zijn stijve penis wees naar de hemel, zo voelde ik me ook, hemels gelukkig. Van blijdschap zette ik me vol verwachtingen met mijn lekkend open kutje pal boven de stijve, in blijde verwachting zijnde penis van Tom. Ik ben bang mijn evenwicht te verliezen. Daarom besluit ik maar gauw op mijn knieën te gaan zitten. Mijn gelaat is naar Tom gericht. Frederick, ook niet van gisteren, komt naast me staan. Zijn piemel naar mijn mond gericht. Wat kon ik anders dan die in mijn gretige mond te nemen en af te zuigen.

Langzaam laat ik me, een beetje onzeker, zakken. Hij wil er in. Ik wil hem er in. Langzaam zak ik dieper. Ik herken dit wel bij mezelf. Als ik alleen mijn gulp openmaak, dan krijg ik 'm er niet uit. Zo heb je meer ruimte. Is dit eigenlijk groot voor een 13 jarige? Daardoor heb totaal geen problemen met het plassen. Ik doe gewoon de rits van me'n broek open, riem losmaken, de knoop los en dan boxer naar beneden. Heet me'n piemel alle ruimte! Voelt ook ruimer aan.

Alleen als mijne stijf is kan ik ook niet pissen. Mijne komt ook bijne boven de elastiek van me'n boxer uit! Ik maak altijd mn riem los en doe dan mn broek open voor het plassen. Dan maakt t niet uit of je een stijve hebt of niet. Mijn penis is 10cm slap en 15cm stijf Met de kromming naar beneden nooit echt last van het plassen in urinoirs.

Heb mijn piemel daarom ook altijd naar beneden staan in erectie Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Bij mij komt het omdat de mijne erg groot is, heb jij datzelfde misschien? Stijve uit de broek halen, ik heb vaak een stijve lul! Stijve hoi, ben jij de topicstarter? Ja, met een stijve ook gewoon je riem losmaken enzo. Ik ben de topicstarter Dat klopt. Maar het is gewoon kut! Vaak sta ik daar 5 minuten, omdat ik niet kan pissen met een stijve lul! Ik dacht dat je hem er sowieso niet uitkrijgt, komt dus omdat je vaak een stijve hebt, als ik echt nodig moet pissen, dan wordt ie bij mij slap of slapper.

Ik heb dan nog geluk blijkbaar, want ik kan ook pissen als ik een stijve heb. Alleen naar beneden richten is wel lastig. Ik zou zeggen, probeer het eens een paar keer ergens waar urinoirs zijn, maar waar het rustig is, zodat je alle tijd hebt om te staan. Laatst was ik btw bij de arena, en daar zijn de toiletten voor jongens en meiden in één ruimte, en ik was de enige jongen bij de urinoirs, en er stonden een paar meiden te kijken die aan het wachten waren, dus toen had ik wel goed een stijve ja ;D.

Ik ben de topicstarter! Thnx voor al deze tips! Ik oefen vaak in urinoirs, maar sta daar soms fuchsine lang! En dan komt weer iemand lang een jongen en krijg ik een stijve! Dan moet je mis gaan nadenken of je op jongens valt? Aan de andere kant is dat ook wel weer leuk. Maar ik krijg dan altijd een stijve, dus ik doe sowieso altijd de knoop en de rits van mijn broek los.

En dan nog is het moeilijk om zo'n grote en dikke piemel weer terug te krijgen in je broek zonder dat het opvalt. Vooral als er geen tussenschotjes tussen de urinoirs zitten heb ik dat snel, omdat je dan toch bij een ander kijkt en een ander bij jou: Heb zelf ook echt een kleine penis, slechts een paar centimeter slap max 6cm ofzo maar meestal eerder de helft. Ik gebruik de urinoirs ook nooit want ik moet echt gewoon met mn broek stukje naar beneden.

Ik heb zelf ook vrij lang slips gedragen, wel zonder gulp, later maar overgegaan op boxers. Je komt er niet uit onder uit. Soms draag ik wel eens slips want ze zitten toch het lekkerst vind ik. Wow moest jij op middelbaar nog in je ondergoed gymmen als je je spullen vergat? Wij hielden dan gewoon onze eigen kleren aan of we skipten lekker: Wel heb ik het op de basisschool gehad daar was het regel, eerste keer waarschuwing en maar in normale kleding volgende keer was in ondergoed.

Moest dat nog in groep 8 hoe oud ben je dan 12 ofzo? Ik vond het afschuwelijk om een uur lang in me slip te gymmen met alle meisjes er bij. Ook geen ondergoed Net zoals de jongen van 21 hierboven, draag ik ook geen ondergoed. Bij het plassen kan ik mijn penis gemakkelijk uit mijn broek halen. Als ik een stijve krijg, kan ik hem wel wat moeilijker terug in mijn jeans stoppen en zie je hem daarna ook goed liggen.

Is ook niet erg vind ik, het is nu eenmaal jongens-eigen. Aan dat laatste had ik echt nooit gedacht. Ik heb zelf namelijk last van het eerste probleem. Vandaag had ik het ook weer; stond ik met een stijve bij de urinoirs, en een klasgenoot stond te kijken waarom ik er zo lang stond en hoe ik zat te knooien om hem weer terug in mijn broek te krijgen. Jongens, ons leven is niet altijd makkelijk ;. Ben jij al uitgegroeid? Kan zijn dat je laat bent en dat het nog gewoon een hardstikke normale maat wordt.

Nou gelukkig waren het alleen jongens - erg zat natuurlijk. Ik had dat op jouw leeftijd natuurlijk sws niet gedaan met meisjes er bij. Op mn twaalfde wilde ik al het liefst door de grond zakken toen ik dat dus wel moest met alle meisjes er bij. Is ook wel eens met een meisje gebeurd en andere jongens ook wel maar die hadden boxer en hemd zelfde voor meisjes die hadden , als ze dat al hadden ook nog bh en shirtje.

Ik had alleen me slipje en dat is wel heel bloot. Maak er altijd maar 11 van dat klinkt net beter. Ik laat me haar daar altijd staan, is niemand die het ziet, het irriteert als ik het weghaal en ik heb me keer flink gesneden dat was de druppel.

Ik heb helaas nog geen meisje en dat vind ik wel jammer. Ben nog niet toe aan seks daar ben ik veel te onzeker voor maar nu langzaamaan vriendinnetje en wat zekerheid opbouwen zou wel leuk zijn. En denk jij je maar eens in hoe je er een van 3 tot 4 cm door je gulp kan halen om te pissen. Gaat ook niet, als ik dat zou proberen krijg ik sws natte broek.

Ik ben de topichouder! Dank jullie voor de tips! Ik ben eigenlijk niet behaard en maar goed ook! Ben nu aan het werken aan een sixpack! Geen idee wat grote of kleine ballen zijn want ik zie nooit echt andere jongens naakt.

Ts wel zo dat ze altijd strak tegen me lichaam zitten en bij het omkleden is mijn bobbel niet zo groot in vergeleken met anderen. Het zou dus goed kunnen dat ze ook aan de kleine kant zijn ;. Ik ben verder gewoon helemaal ontwikkeld en volgroeid: Bovenlichaam scheer ik, dus oksels buik borst.

Mijn haar daar beneden haal ik niet weg want ik heb juist het idee dat het dan meer op een kinderlulletje lijkt om het plat te zeggen: Ik wacht ook nog even met de meisjes.Kutje tiener vrouw zoekt gratis sex

  • 529
  • Dikke slet neuken neukrn
  • 189