Lekkende kutten shemale advertentie

lekkende kutten shemale advertentie

Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Mijn vriendin is aan het spuiten terwijl ik haar harige kutje neuk 8.

Emo slet komt klaar op lul 5. Zwangere tiener wordt geneukt tot ze squirt en zeg niks meer 3. Zij spuit en spuit terwijl hij haar kont neukt 3. Te gekke sprietskut compilatie 9. Hete spuit en sperma spuit scene, je moet dit tot het eind kijken 3. Alle commentaren 66 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren. Loved the video guys! Please check out my new video!

Advice and offers welcome https: But homework is getting kind of stressful on my Junior Year, I need help. Meanwhile, Optimus Prime and the Autobots are working with a secret military organization and trying to make a home for themselves on Earth. When an ancient Decepticon known as The Fallen rises up to wreak vengeance, Sam and his girlfriend, Mikaela, must figure out the history of the Transformers on Earth and find a way to defeat The Fallen once and for all.

Copious amounts of liquid can only come from ONE place when it comes to the female vagina, and that's the bladder! Check it out, a picture's worth a thousand words. My girl does it too, only with her its got a sweet taste, plus is slightly slippery and has no smell at all. It also dries very quickly and leaves little trace. Ive tasted her piss, and it is not the same.

I used to think that too until I was with a girl that squirted. I would never let a girl pee all over my face and neck. It was all cum. Also, if you watch closely in some porns where they put it in a clear glass you can see that it;s nearly clear. Well that is what squirt is Anymore vids of her? This was boring, they didn't make any noise! Now you get to sleep in it. Was it really worth it? Probably not after sleep in a cold, wet bed.

People don't just spend money on another bed solely for having sex. But hey, what do I know. You can try to hide your sexual deeds but your pet budgie knows what's up! Such a lucky guy - she's incredible! Dude this woman masturbate on your dick.

She squirted all the way up on her tits. I would had started sucking ur pussy when u started squriting.. Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij.

Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen. Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde.

Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen. Ze slikte zijn kloppende pik bijna in.

Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield. Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot.

Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim.

Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond. Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde.

Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op: Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen.

Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien.

Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken. Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten.

Marja kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. Het is behoorlijk uit de hand gelopen. Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef. Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden.

Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen. Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben.

Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: Ik ben zo heet. Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven. Dirk heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze sex alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag.

Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pik nog eens lekker af. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte.

Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt op de vloer. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen.

Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn pik diep in haar zaadvragende kutje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam.

Dat hels hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten. Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet.

Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk contact te houden. Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken. Ze dreven beide van elkaars geile sappen, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Marja met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam.

Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit. Toen een allesoverheersende genotskramp zweverig los kwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggengraat tot een vloedgolf van genotsslagen losbarste in haar lendenen en buik waar Henk eveneens zijn lust voelde ontbranden.

Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de orgasmekrampen, spoot zijn zaad heet en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden. Haar kutspieren trokken pulserend samen. Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar.

Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden. Marja kwam het eerst bij haar positieven. Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde. Linda zal ook nog wel wat willen hebben. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen. Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen, maar nu laat ik de rest voor je vrouw.

Dirk heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen. Hij sprak meteen af dat ze die zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis. Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Linda al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar overnatte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar.

Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut. Ze keek hem glimlachend aan en zei: Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Linda alweer stevig op stootsterkte gekomen. Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn paal zonder omwegen in haar sappige geile kut en pompte er lustig op los.

Linda zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen.

Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lustpen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme. Hierna vielen ze, zonder dat Linda gevraagd had naar zijn ervaringen met Marja, in een diepe slaap. Marja had, nadat Henk naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap.

Ze droomde van de meest ongelooflijke geile belevenissen met Dirk, soms samen met Henk en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lichaam. Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder.

Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kutwanden zaligmakend strelend. Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch.

De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samen kneep. Nu realiseerde zij zich dat Dirk het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf.

Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over.

Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasme krampen te ondergaan.

Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen ze in slaap. Ze merkten niet eens dat Dirk’s lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep. De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun sexleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd.

Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Henk en Dirk wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht. Hoe wonderlijk het toch kan gaan! De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun sexleven te komen.

Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken. Eindelijk was het dan zover. Linda sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Dirk’s hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op.

Marja merkte lachend op: Dirk en Henk riepen beiden verbaasd uit: Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen. Henk zat al snel met zijn tong diep in de spleet van Marja en likte haar kutingang dat het een lieve lust was.

Dirk ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Marja waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden. Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep: Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf , waarna ze de lul van Dirk pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen. Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Henk in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Marja uit alle macht een supergeile melodie op de keiharde fluit van Dirk.

Steeds wilder werden hun bewegingen tot Henk het niet meer kon houden. Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstaaf naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten. Ook Dirk was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen.

Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het zaad van Dirk kauwend doorslikken. Het feit dat zij nu twee geilladingen in een keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit. Linda had dit geile neuk en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken.

...

Dikketeten pjes nl


lekkende kutten shemale advertentie

Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Mijn vriendin is aan het spuiten terwijl ik haar harige kutje neuk 8. Emo slet komt klaar op lul 5.

Zwangere tiener wordt geneukt tot ze squirt en zeg niks meer 3. Zij spuit en spuit terwijl hij haar kont neukt 3. Te gekke sprietskut compilatie 9. Hete spuit en sperma spuit scene, je moet dit tot het eind kijken 3. Alle commentaren 66 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren.

Loved the video guys! Please check out my new video! Advice and offers welcome https: But homework is getting kind of stressful on my Junior Year, I need help. Meanwhile, Optimus Prime and the Autobots are working with a secret military organization and trying to make a home for themselves on Earth. When an ancient Decepticon known as The Fallen rises up to wreak vengeance, Sam and his girlfriend, Mikaela, must figure out the history of the Transformers on Earth and find a way to defeat The Fallen once and for all.

Copious amounts of liquid can only come from ONE place when it comes to the female vagina, and that's the bladder! Check it out, a picture's worth a thousand words. My girl does it too, only with her its got a sweet taste, plus is slightly slippery and has no smell at all. It also dries very quickly and leaves little trace. Ive tasted her piss, and it is not the same. I used to think that too until I was with a girl that squirted.

I would never let a girl pee all over my face and neck. It was all cum. Also, if you watch closely in some porns where they put it in a clear glass you can see that it;s nearly clear.

Well that is what squirt is Anymore vids of her? This was boring, they didn't make any noise! Now you get to sleep in it. Was it really worth it? Probably not after sleep in a cold, wet bed. People don't just spend money on another bed solely for having sex. But hey, what do I know.

You can try to hide your sexual deeds but your pet budgie knows what's up! Such a lucky guy - she's incredible! Dude this woman masturbate on your dick. She squirted all the way up on her tits. I would had started sucking ur pussy when u started squriting..

Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen. Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen.

In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald.

Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen.

Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield.

Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog.

Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim. Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond.

Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding.

Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde. Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op: Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg.

Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen.

Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was.

Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien. Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken.

Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten. Marja kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. Het is behoorlijk uit de hand gelopen.

Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef. Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen. Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam.

Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: Ik ben zo heet.

Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven. Dirk heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze sex alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag.

Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pik nog eens lekker af. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte. Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt op de vloer.

Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen.

Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn pik diep in haar zaadvragende kutje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam.

Dat hels hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten. Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet.

Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk contact te houden. Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken.

Ze dreven beide van elkaars geile sappen, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Marja met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam. Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit.

Toen een allesoverheersende genotskramp zweverig los kwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggengraat tot een vloedgolf van genotsslagen losbarste in haar lendenen en buik waar Henk eveneens zijn lust voelde ontbranden.

Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de orgasmekrampen, spoot zijn zaad heet en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden.

Haar kutspieren trokken pulserend samen. Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar. Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden. Marja kwam het eerst bij haar positieven.

Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde. Linda zal ook nog wel wat willen hebben. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen.

Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen, maar nu laat ik de rest voor je vrouw. Dirk heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen. Hij sprak meteen af dat ze die zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis.

Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Linda al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar overnatte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar. Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut.

Ze keek hem glimlachend aan en zei: Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Linda alweer stevig op stootsterkte gekomen. Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn paal zonder omwegen in haar sappige geile kut en pompte er lustig op los.

Linda zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen. Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lustpen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme.

Hierna vielen ze, zonder dat Linda gevraagd had naar zijn ervaringen met Marja, in een diepe slaap. Marja had, nadat Henk naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap. Ze droomde van de meest ongelooflijke geile belevenissen met Dirk, soms samen met Henk en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lichaam.

Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder. Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kutwanden zaligmakend strelend.

Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch. De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samen kneep. Nu realiseerde zij zich dat Dirk het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf.

Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over. Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasme krampen te ondergaan.

Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen ze in slaap. Ze merkten niet eens dat Dirk’s lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep.

De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun sexleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd. Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Henk en Dirk wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht.

Hoe wonderlijk het toch kan gaan! De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun sexleven te komen. Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken.

Eindelijk was het dan zover. Linda sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Dirk’s hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op. Marja merkte lachend op: Dirk en Henk riepen beiden verbaasd uit: Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen.

Henk zat al snel met zijn tong diep in de spleet van Marja en likte haar kutingang dat het een lieve lust was. Dirk ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Marja waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden.

Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep: Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf , waarna ze de lul van Dirk pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen. Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Henk in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Marja uit alle macht een supergeile melodie op de keiharde fluit van Dirk. Steeds wilder werden hun bewegingen tot Henk het niet meer kon houden.

Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstaaf naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten. Ook Dirk was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen. Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het zaad van Dirk kauwend doorslikken.

Het feit dat zij nu twee geilladingen in een keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit. Linda had dit geile neuk en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken.

...

Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Mijn vriendin is aan het spuiten terwijl ik haar harige kutje neuk 8. Emo slet komt klaar op lul 5. Zwangere tiener wordt geneukt tot ze squirt en zeg niks meer 3. Zij spuit en spuit terwijl hij haar kont neukt 3. Te gekke sprietskut compilatie 9. Hete spuit en sperma spuit scene, je moet dit tot het eind kijken 3.

Alle commentaren 66 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren. Loved the video guys! Please check out my new video! Advice and offers welcome https: But homework is getting kind of stressful on my Junior Year, I need help. Meanwhile, Optimus Prime and the Autobots are working with a secret military organization and trying to make a home for themselves on Earth.

When an ancient Decepticon known as The Fallen rises up to wreak vengeance, Sam and his girlfriend, Mikaela, must figure out the history of the Transformers on Earth and find a way to defeat The Fallen once and for all. Copious amounts of liquid can only come from ONE place when it comes to the female vagina, and that's the bladder! Check it out, a picture's worth a thousand words.

My girl does it too, only with her its got a sweet taste, plus is slightly slippery and has no smell at all. It also dries very quickly and leaves little trace. Ive tasted her piss, and it is not the same. I used to think that too until I was with a girl that squirted.

I would never let a girl pee all over my face and neck. It was all cum. Also, if you watch closely in some porns where they put it in a clear glass you can see that it;s nearly clear. Well that is what squirt is Anymore vids of her? This was boring, they didn't make any noise! Now you get to sleep in it. Was it really worth it? Probably not after sleep in a cold, wet bed.

People don't just spend money on another bed solely for having sex. But hey, what do I know. You can try to hide your sexual deeds but your pet budgie knows what's up! Such a lucky guy - she's incredible! Dude this woman masturbate on your dick. She squirted all the way up on her tits. I would had started sucking ur pussy when u started squriting..

For real, need to check these out. Panty Fuck favorieten. De pagina die je probeert te bezoeken: Zelf had hij alle aandacht voor het lekkere vrouwtje en was voornemens deze keer door te zetten.

Toevallig was het bij hen in de buurt, getuige de plaats die ze vermelden. Na enig aandringen vond Linda het goed dat hij reageerde en een foto van hen beiden meestuurde. Ondanks de spanning die dit onderwerp had gegeven, waren ze nog niets van hun neuklust kwijtgeraakt. Win stond op zodat hij hoog boven haar uittorende en liet zijn stijve stang heen en weer zwaaien waarbij hij zei: Toen de hele lengte verdwenen was en zij haar spleet genotvol gevuld voelde, viel ze achterover om hem de volle vrijheid te geven.

Ze strekte haar armen boven haar hoofd zodat haar borsten strak omhoog wezen. Linda gaf zich nu helemaal over aan de intens verlokkende strelingen van haar intiemste vlees. Haar hoofd rolde heen en weer waarbij haar tong flitsend tussen haar lippen heen en weer schoot. Henk zat met gestrekte armen boven haar en stootte zijn pik met de regelmaat van een heimachine naar binnen. Hij zag wat zijn paal aan emoties in haar losmaakte, wat hemzelf ook naar de hoogste staat van geilheid voerde.

Hij was nu slechts gericht op het laten ontbranden van zijn geile bom en toen hij in een hevige kramp zijn zaad in haar schoot, kwam ook zij klaar. Uit het diepst van haar borst welde een luide kreet op toen de orgasme krampen bezit namen van heel haar lichaam. Zij klemde zich met armen en benen aan zijn eveneens schokkende lichaam vast om hem zo diep mogelijk in haar te hebben, terwijl zij beiden intens bevredigd in de nakrampen lagen en rustig bijkwamen. Al snel kregen ze al antwoord op hun reactie.

Bij de mail zat een nog betere foto van het tweetal, waarop Henk meteen wel aan de slag wilde. Wat huiverig keek Linda naar het tweetal, maar Henk was dol enthousiast met dit antwoord.

Hij wilde meteen al bellen om een afspraak te maken. Linda kon hem hiervan weerhouden en zei: Langzaam aan werd Linda weer zo opgewonden bij de aanblik van al die stijve en spuitende lullen dat ze geregeld de uitgeprinte foto van dat stel pakte en peinzend naar de man en zijn gereedschap keek.

Ze kon zich al helemaal voorstellen hoe dat dikke ding langzaam in haar kut zou schuiven en een lekkere straal zaad in haar kut zou spuiten. En toen Henk, terwijl ze daar wijdbeens op de stoel zat, zijn eikel tussen haar schaamlippen wrong en al doordrukkend haar kut lekker opvulde met een zaligmakende wrijving, greep ze spontaan de telefoon. Het duurde even voordat er werd opgenomen en hij hoorde: Zeg, ik bel even om te zeggen dat we je mail hebben ontvangen en willen graag een afspraak maken.

Linda had zich inmiddels bekend gemaakt en hijgde even toen Henk zo actief haar kut begon te bewerken. Marja merkte dat en zei: Toen ze nog verder sprak viel Marja haar plotseling giechelend in de rede: Hou het even op, dan komen we samen. Ze begonnen het gesprek nu wat hortend omdat ze nog wat nakrampjes te verwerken hadden. Ze vonden dit samen een leuke kennismaking ter voorbereiding van hun samenzijn. Ik hoop dat jouw Henk net zo is dan zullen we het echt wel gezellig hebben.

Eerlijk gezegd kijk ik naar morgen uit. Toen nam Henk de telefoon weer over en zei: Kom morgen rond acht uur dan zien we wel weer. Dirk, sportief gekleed, deed open. Joviaal begroette hij hen als een paar oude bekenden die hij in lange tijd niet had gezien. Zijn uitbundigheid liet zien dat hij minstens zo gespannen was als zij en in de kamer gekomen wachtte Marja hen op.

Bedaard begroette zij hen en als extra steuntje gaf ze Linda een kus. Wees maar niet bang, het zal best gaan. Toen Dirk opmerkte dat het wel leuk was om nu eens op deze wijze met een ander vrouwtje naar bed te gaan, merkte zij op: Ze vergeten dat wij het zijn die honger hebben en zij ons de monden moeten vullen. Want dat ze zin had in Dirk’s lange paal dat stond voor haar vast. Zo praatten ze nog wat en Marja stond op om nog een tweede kopje koffie te halen met een specialiteit, zoals ze zei.

Enkele minuten later riep ze Linda die snel naar haar toe ging en in de slaapkamer werd geloodst. Marja merkte hierbij op: Waarom zouden wij langer wachten terwijl ik best zin heb in een beurt. Dan komen jij en Dirk lekker op dreef, waarna wij kijken hoe jullie aan de gang gaan. Giechelend stapten ze uit hun kleren waarna Linda Marja bewonderend bekeek, haar stevige borsten in de handen nam en zei: Marja onderging dit met gesloten ogen, waarop Linda haar vinger nog dieper door liet dringen.

Toen ze merkte dat zij drijfnat geilde op haar strelingen, grinnikte ze: Marja kreunde van lust, omhelsde Linda en wreef haar buik stevig tegen die van Linda. Ze bevoelde ook Linda’s kutspleet en constateerde lachend dat zij minstens zo geil was, waarna ze besloten snel naar de kamer te gaan. Beide mannen, van niets bewust, waren verdiept in een opwindende seksfilm op de computer. Ze merkten pas wat er aan de hand was toen de vrouwen pardoes op hun schoot gingen zitten met een hand in hun kruis.

Hij zag hoe het sap reeds langs haar schaamlippen droop. Nu sprongen ze eindelijk als door een wesp gestoken op en waren ze in de kortste tijd naakt en met stootklare sabel bezig om de voor hun onbekende vrouw te ontdekken.

Linda zat met gesloten ogen onderuit op de bank en trok haar knieën op toen Dirk de buitenkant van haar schaamlippen streelde. Ze kreunde zachtjes van genot toen zijn vinger onderzoekend in haar grot rondging. Ook Marja onderwierp zich in de eerste instantie geconcentreerd aan de strelingen van Henk, maar denkend aan hun afspraak en inmiddels uiterst verlangend naar een diepgaande penetratie riep ze Linda en Dirk toe even rustig toe te kijken. Zelf liet ze zich achterover zakken op de rand van de tafel.

Ze trok nu haar knieën hoog op en hield ze met beide handen vast waarbij ze Henk ongeduldig toeriep: Zijn lul werd gevangen in haar vochtige grot. Aan alle kanten omsloten door vochtig warm vibrerend kutvlees begon Henk zijn stootserie.

Elke keer maakte hij een zachte en lustopwekkende landing op haar buik. Zij kwam hem met elke neerwaartse beweging tegemoet om hem zo volledig mogelijk in zich op te nemen. Vrij van alle spanningen en nu alleen nog maar gedreven door het verlangen om elkaar naar een geilend hoogtepunt te brengen, begonnen ze serieus elkaar te bewerken.

Marja greep hem tussen haar benen door aan zijn zak om hem nog meer te stimuleren. Wild ramde hij zich tot haar grote genoegen keer op keer naar binnen en plots was voor hem de maat vol. Hij stootte onder het uiten van een bronstige kreet een zware zaadlozing in haar buik.

Hoewel schokkend en onregelmatig bleef hij toch in haar doorpompen en onder de zuigende geluiden van dit geile geweld krijste Marja opeens: Het was even stil na dat lustvolle geweld maar Linda doorbrak die stilte door zacht kreunend omlaag te zakken naar de grond.

Terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde riep ze naar Dirk: Haar kutwanden werden onweerstaanbaar uiteen gedreven door zijn machtige pik.

De hels hete streling van dit diepe doordringen maakte haar gek, zodat ze haar onderlichaam naar hem ophief om hem toch maar zo goed mogelijk op te nemen. Dirk die voelde hoe zijn lul in de betrekkelijk nauwe kut van Linda als het ware werd opgezogen, begon met verve in haar heen en weer te stoten tot Linda haar hoofd in beide handen nam en uitgilde: Toen zij bovendien voelde hoe een hete zaadstroom in haar baarmoeder doordrong, sloeg ze armen en benen strak om hem heen waarna zij onverbrekelijk door zijn zaadpijp aan elkaar geklonken de hete lusten lieten uitvieren in hun na schokkende lijven.

Nadat ze op deze manier allemaal tot een diepe bevrediging waren gekomen, vonden ze het voor deze eerste avond wel voldoende en na een drankje trokken Linda en Henk huiswaarts. Thuisgekomen gingen ze wat stil naar boven, Na zich te hebben uitgekleed, vloog Linda Henk spontaan om de hals en beiden begonnen ze elkaar te verklaren dat de ander toch echt de enige ware was.

Dat ze, hoewel ze zich bijzonder vermaakt hadden, toch nog de behoefte hadden aan elkaar waarna ze middels Henk’s stijve lul elkaar nog overtuigend bewezen dat ze bepaald niet op elkaar waren uitgekeken. Het leek wel alsof Linda een nog grotere geilhonger had in haar kut, want ze trok hem met kracht naar binnen.

Henk die uitzinnig van bronstige lust in haar heen en weer pompte, ervoer de geil slijmerige streling van haar kut als een opperste zaligheid.

Op het moment dat zij in een luide gil haar orgasme onderging, spoot hij met kracht zijn lading zaad in haar vertrouwde intieme spleet en vielen zij nog aan elkaar geklonken in een diepe droomloze slaap. De volgende dag, Henk was naar zijn werk, werd Linda overmand door de herinnering aan de ronduit hemelse ervaringen van de vorige avond.

In afwijking van haar normale behoeften voelde zij een enorme geildrang in zich groeien. Ze zocht naar een oplossing voor haar lustverlangen en bedacht dat ze geen afspraak hadden gemaakt voor de volgende keer. Na lang aarzelen besloot ze Marja op te bellen en schrok blij op toen ze hoorde dat Dirk opnam. Ze hijgde even van verbazing, maar hervond zichzelf en vroeg wanneer ze weer eens bij elkaar zouden komen.

Dirk grinnikte en zei: Linda kon toen de hete verleiding niet meer weerstaan en zuchtte: Ik ben zo heet als een vulkaan en wil niets liever dan een stevige geilkwak in mijn gulzige kut. Linda stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht: Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij.

Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen. Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open.

Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen. Ze slikte zijn kloppende pik bijna in.

Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield. Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog.

Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim. Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond.

Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde.

Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op: Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen.

Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was.

Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien. Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken.

Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten. Marja kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. Het is behoorlijk uit de hand gelopen. Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef.

Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen. Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is.

De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: Ik ben zo heet.
Seks downloaden thuisontvangst voor sex

  • Lekkende kutten shemale advertentie
  • Ts zoekt man dikke penissen
  • 509

Lekkereseks cardate vandaag


lekkende kutten shemale advertentie