Massage erotich hand in kut

massage erotich hand in kut

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Oma krijgt een uit de hand gelopen massage van kleinzoon ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Met haar bejaardenpas krijgt zij een fikse korting op een zwarte snikkel. Harige oma zoenen, vingeren, likken en neuken!

Neuken met een bejaarde slettebak. Franse oma laat zich de frommage niet van het brood eten. Dikke oma krijgt prijs uitgekeerd in zaad. Jong knaapje helemaal verzot op zijn harige oma. Tsjechische oma's met jonge jongens.

Nadat ik mijn handen met olie heb ingesmeerd, begin ik haar over haar hele lichaam te strelen, beginnend bij haar ronde billen, vervolgens via de zijkant langs haar zij naar haar schouders en over haar rug door het midden terug naar beneden. Langzaam weer terug naar de zijkant van haar billen, heel even tussen haar billen en via haar achterbenen naar beneden. Met 2 handen tegelijk streel ik haar van boven naar beneden.

Waar ik begon met zacht strelen merkt ze dat ik langzaam de grip wat begin te verstevigen en het overgaat in afwisselend strelen en masseren. Ik blijf haar billen wat langer masseren en voel aan haar dat ze dat lekker vindt.

Af en toe neem ik wat extra olie op en in mijn handen want ik merk dat haar huid droog is en veel olie opneemt. Lekker veel olie dus en mijn handen glibberen al strelend en masserend over haar billen en benen.. Haar benen beginnen te glimmen en ik doe ze een beetje uit elkaar zodat ik de binnenkant van haar dijen kan meenemen in de massage van haar benen. Met elke streling langs de binnenkant van haar dijen raak ik haar steeds ook tegen daar waar ze het graag wil, daar waar het steeds gevoeliger is.

Een heel klein beetje maar, maar genoeg om op te merken. Ze reageert door haar benen iets verder uit elkaar te doen, zodat haar kutje beter zichtbaar en bereikbaarder wordt. Mooi gladgeschoren ligt ze daar te wachten om verder bespeeld te worden. Terwijl ik met 2 handen haar rechterbeen masseer blijft er een hand aan de bovenkant van haar dijbeen langs en tegen haar lippen strelen en over haar onderbuik masseren terwijl de ander de rest van haar been streelt.

Afwisselend pak ik het ene en weer het andere been en ik masseer aan beide kanten hetzelfde waardoor ze steeds haar benen een beetje verder uiteen doet en uiteindelijk half op haar knieën zit en ik met een hand over haar kutje begin te masseren.

Ik pak een kussen en leg dat onder haar buik. Mocht ze zo met haar kontje omhoog  willen gaan liggen. De andere hand er ook bij en met 2 handen laat ze haar billen en haar kutje masserend onder handen nemen. Af en toe kijk ik naar haar gezicht en zie haar daar met haar hoofd op haar armen liggen, met haar ogen dicht en een gelukkige glimlach op haar lippen. Ik ga zo voor haar staan dat ik met elke hand een zijde van haar kutje kan bespelen en masseer haar lippen tussen mijn vingers, aan beide kanten tegelijk.

Elke keer komt haar kutje een klein stukje verder open en met de wijsvinger van mijn linker hand begin ik zachtjes de roze binnenkant te masseren. Met de andere hand masseer ik nog steeds haar billen en alles om haar kutje heen.

Ik zie dat ze natter wordt en voel het ook als ik langzaam met mijn vinger bij haar naar binnen ga. Een klein beetje en dan steeds iets verder, dan weer terug en weer iets verder. Tot de vinger er half in zit en ik mijn andere vinger ernaast naar binnen begin te masseren. Ze duwt haar kontje achteruit tegen mijn hand aan en ik duw mijn vingers iets verder bij haar naar binnen. Met de andere hand masseer ik tussen haar billen en met mijn wijsvinger duw ik me langzaam heel zachtjes een stukje haar kontje in naar binnen.

Tegelijkertijd beweeg ik de vingers van mijn andere hand in een lekker ritme heen en weer in haar. Ze is nat en ik glij makkelijk in en uit en steeds iets dieper. Ik merk dat haar ademhaling steeds iets sneller gaat en af en toe over gaat in gelukzalig zuchten. Zo blijf ik haar lang masseren en vingeren tot ik haar zachtjes naar beneden dus en ze op haar buik ligt, nog met mijn vingers in haar.

Ik trek langzaam mijn vingers terug en masseer met de andere hand alleen nog haar billen. Ik pak het glas dat ik had staan en ik stel haar voor dat ze zich omdraait. Als ze overeind komt om even te zitten geef ik haar glas aan haar. Ik leg het kussen onder haar knieën zodat ze met haar knieën wat hoger ligt en ze dan mooi wijdbeens ligt op een comfortabele manier.

Ik ga achter haar hoofd staan en ik doe de handdoek die om mijn middel zit af. Ik heb een short aan gedaan nadat ik uit de douche kwam, maar als ik naar voren kom, voelt ze direct mijn erectie tegen haar wang en bij haar hoofd.

Met haar handen streelt ze mijn short en trekt deze iets naar beneden zodat mijn pik eruit springt. Ze pakt hem beet en draait haar hoofd zo opzij, dat ze 'm kan kussen.

Ze begint de eikel met het puntje van haar tong te likken op een sensuele erotische manier. Ze neemt hem in haar mond en neemt hem steeds iets dieper terwijl ze er hard op zuigt. Terwijl ik haar masseer begint ze zichzelf te strelen en als ik er wat olie bij druppel, begint ze zich zelf te masseren. Ik blijf haar borsten masseren en ik voel hoe haar lichaam mee begint te bewegen.

Ik ga aan het voeteind staan en neem wat verse warme olie op mijn handen. Dat smeer ik over haar onderbuik, tussen haar benen, langs haar lippen, aan de binnenkant van haar dijen. Ze heeft haar handen even teruggetrokken, maar nu het zo glad is van de warme olie, wrijven haar handen er ook weer soepel tussendoor. Ik masseer de binnenkant van haar dijen als ik zie dat ze zichzelf begint te vingeren. Eerst met één vinger, maar al snel met twee en even later drie vingers.

Steeds iets dieper en ik help haar door de bovenkant van haar dijen mee te masseren zodat ze makkelijker naar binnen kan. Met haar andere hand begint ze ritmisch haar clitoris te masseren en ik zie dat haar lippen wat zijn opgezwollen en lichtrood kleuren. Soepeltjes glijden haar vingers tussen haar lippen, naar binnen en er weer uit en terwijl ik verder ga met het masseren van haar benen. Ik draai me om en doe het deurtje open van het kastje achter me.

Ik heb er een vibrator klaar staan en als ik hem heb gepakt, wrijf ik hem warm tussen mijn handen. Als ik hem even aan zet om te testen zie ik een glimlach om haar lippen krullen als ze het geluid hoort.

Ik smeer er wat olie op als ik hem trillend langs haar dijen laat glijen. Zo houd ik hem een tijdje tussen haar lippen duwend tegen de opening voordat ze zelf haar lippen opzij doet zodat hij al vanzelf een stukje naar binnen glijdt. Ik blijf nog even met 'm in het mooie roze vlees heen en weer glijden en zie dat ze nog natter wordt.

...

Bi vrouw gezocht neuken in de poep


massage erotich hand in kut

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films!

Oma krijgt een uit de hand gelopen massage van kleinzoon ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Met haar bejaardenpas krijgt zij een fikse korting op een zwarte snikkel.

Harige oma zoenen, vingeren, likken en neuken! Neuken met een bejaarde slettebak. Franse oma laat zich de frommage niet van het brood eten. Dikke oma krijgt prijs uitgekeerd in zaad. Jong knaapje helemaal verzot op zijn harige oma. Tsjechische oma's met jonge jongens. Nadat ik mijn handen met olie heb ingesmeerd, begin ik haar over haar hele lichaam te strelen, beginnend bij haar ronde billen, vervolgens via de zijkant langs haar zij naar haar schouders en over haar rug door het midden terug naar beneden.

Langzaam weer terug naar de zijkant van haar billen, heel even tussen haar billen en via haar achterbenen naar beneden. Met 2 handen tegelijk streel ik haar van boven naar beneden. Waar ik begon met zacht strelen merkt ze dat ik langzaam de grip wat begin te verstevigen en het overgaat in afwisselend strelen en masseren. Ik blijf haar billen wat langer masseren en voel aan haar dat ze dat lekker vindt.

Af en toe neem ik wat extra olie op en in mijn handen want ik merk dat haar huid droog is en veel olie opneemt. Lekker veel olie dus en mijn handen glibberen al strelend en masserend over haar billen en benen.. Haar benen beginnen te glimmen en ik doe ze een beetje uit elkaar zodat ik de binnenkant van haar dijen kan meenemen in de massage van haar benen.

Met elke streling langs de binnenkant van haar dijen raak ik haar steeds ook tegen daar waar ze het graag wil, daar waar het steeds gevoeliger is. Een heel klein beetje maar, maar genoeg om op te merken. Ze reageert door haar benen iets verder uit elkaar te doen, zodat haar kutje beter zichtbaar en bereikbaarder wordt.

Mooi gladgeschoren ligt ze daar te wachten om verder bespeeld te worden. Terwijl ik met 2 handen haar rechterbeen masseer blijft er een hand aan de bovenkant van haar dijbeen langs en tegen haar lippen strelen en over haar onderbuik masseren terwijl de ander de rest van haar been streelt. Afwisselend pak ik het ene en weer het andere been en ik masseer aan beide kanten hetzelfde waardoor ze steeds haar benen een beetje verder uiteen doet en uiteindelijk half op haar knieën zit en ik met een hand over haar kutje begin te masseren.

Ik pak een kussen en leg dat onder haar buik. Mocht ze zo met haar kontje omhoog  willen gaan liggen. De andere hand er ook bij en met 2 handen laat ze haar billen en haar kutje masserend onder handen nemen. Af en toe kijk ik naar haar gezicht en zie haar daar met haar hoofd op haar armen liggen, met haar ogen dicht en een gelukkige glimlach op haar lippen.

Ik ga zo voor haar staan dat ik met elke hand een zijde van haar kutje kan bespelen en masseer haar lippen tussen mijn vingers, aan beide kanten tegelijk.

Elke keer komt haar kutje een klein stukje verder open en met de wijsvinger van mijn linker hand begin ik zachtjes de roze binnenkant te masseren.

Met de andere hand masseer ik nog steeds haar billen en alles om haar kutje heen. Ik zie dat ze natter wordt en voel het ook als ik langzaam met mijn vinger bij haar naar binnen ga. Een klein beetje en dan steeds iets verder, dan weer terug en weer iets verder.

Tot de vinger er half in zit en ik mijn andere vinger ernaast naar binnen begin te masseren. Ze duwt haar kontje achteruit tegen mijn hand aan en ik duw mijn vingers iets verder bij haar naar binnen. Met de andere hand masseer ik tussen haar billen en met mijn wijsvinger duw ik me langzaam heel zachtjes een stukje haar kontje in naar binnen.

Tegelijkertijd beweeg ik de vingers van mijn andere hand in een lekker ritme heen en weer in haar. Ze is nat en ik glij makkelijk in en uit en steeds iets dieper. Ik merk dat haar ademhaling steeds iets sneller gaat en af en toe over gaat in gelukzalig zuchten.

Zo blijf ik haar lang masseren en vingeren tot ik haar zachtjes naar beneden dus en ze op haar buik ligt, nog met mijn vingers in haar.

Ik trek langzaam mijn vingers terug en masseer met de andere hand alleen nog haar billen. Ik pak het glas dat ik had staan en ik stel haar voor dat ze zich omdraait. Als ze overeind komt om even te zitten geef ik haar glas aan haar. Ik leg het kussen onder haar knieën zodat ze met haar knieën wat hoger ligt en ze dan mooi wijdbeens ligt op een comfortabele manier. Ik ga achter haar hoofd staan en ik doe de handdoek die om mijn middel zit af.

Ik heb een short aan gedaan nadat ik uit de douche kwam, maar als ik naar voren kom, voelt ze direct mijn erectie tegen haar wang en bij haar hoofd. Met haar handen streelt ze mijn short en trekt deze iets naar beneden zodat mijn pik eruit springt. Ze pakt hem beet en draait haar hoofd zo opzij, dat ze 'm kan kussen.

Ze begint de eikel met het puntje van haar tong te likken op een sensuele erotische manier. Ze neemt hem in haar mond en neemt hem steeds iets dieper terwijl ze er hard op zuigt. Terwijl ik haar masseer begint ze zichzelf te strelen en als ik er wat olie bij druppel, begint ze zich zelf te masseren. Ik blijf haar borsten masseren en ik voel hoe haar lichaam mee begint te bewegen.

Ik ga aan het voeteind staan en neem wat verse warme olie op mijn handen. Dat smeer ik over haar onderbuik, tussen haar benen, langs haar lippen, aan de binnenkant van haar dijen. Ze heeft haar handen even teruggetrokken, maar nu het zo glad is van de warme olie, wrijven haar handen er ook weer soepel tussendoor. Ik masseer de binnenkant van haar dijen als ik zie dat ze zichzelf begint te vingeren. Eerst met één vinger, maar al snel met twee en even later drie vingers.

Steeds iets dieper en ik help haar door de bovenkant van haar dijen mee te masseren zodat ze makkelijker naar binnen kan. Met haar andere hand begint ze ritmisch haar clitoris te masseren en ik zie dat haar lippen wat zijn opgezwollen en lichtrood kleuren. Soepeltjes glijden haar vingers tussen haar lippen, naar binnen en er weer uit en terwijl ik verder ga met het masseren van haar benen. Ik draai me om en doe het deurtje open van het kastje achter me. Ik heb er een vibrator klaar staan en als ik hem heb gepakt, wrijf ik hem warm tussen mijn handen.

Als ik hem even aan zet om te testen zie ik een glimlach om haar lippen krullen als ze het geluid hoort. Ik smeer er wat olie op als ik hem trillend langs haar dijen laat glijen. Zo houd ik hem een tijdje tussen haar lippen duwend tegen de opening voordat ze zelf haar lippen opzij doet zodat hij al vanzelf een stukje naar binnen glijdt.

Ik blijf nog even met 'm in het mooie roze vlees heen en weer glijden en zie dat ze nog natter wordt.

...


Ik drapeer een dunne zijden doek over haar rug heen, zodat ze lekker bedekt ligt. Omdat ik net onder de douche vandaan kom ben ik lekker warm en hoef ik niet mijn handen te warmen, zoals ik anders altijd even doe met warm water. Dat voelt wel zo prettig, warme handen op je huid.

Helemaal omdat ik met warme olie masseer, anders is het contrast met de handen helemaal groot. Ik ga de verwarmde olie halen en neem ook een warm houdertje mee. Ik zet het naast haar neer en begin mijn handen alvast in te smeren. Haar hoofd rust op haar armen en ze is helemaal ontspannen. We zijn ook geen vreemden voor elkaar, ik ben haar vaste masseur en ze komt nu al een jaartje of 2 bij me over de vloer. Zij is er eentje uit mijn beginperiode en ze is altijd gebleven.

Ik zie haar als één van mijn favorietjes, zo niet de favoriet. Niet alleen omdat ik haar zo mooi vind, maar vooral omdat ze alles wat ik doe lekker vindt en dat op haar eigen ingetogen tot soms uitbundige manier laat blijken.

Soms neemt ze zelf iets mee, dan wil ze daarmee behandeld of bespeeld worden, maar vandaag niet. Ze ligt verwachtingsvol op haar buik op me te wachten, haar hoofd rust op haar handen. Ik trek de zijden doek langzaam van boven naar beneden van haar af en zie haar met een lichte rilling reageren.

Laat me vertellen wat ik zie. Ze is begin twintig, donker kort haar, brutaal smoeltje, mooie wimpers, kleine lippen en een puntneusje. Een mooi lichaam, kleine ronde billen, haar benen zijn gespierd als bij een turnstertje. Ontspannen en verwachtingsvol, ligt ze daar op haar buik. Nadat ik mijn handen met olie heb ingesmeerd, begin ik haar over haar hele lichaam te strelen, beginnend bij haar ronde billen, vervolgens via de zijkant langs haar zij naar haar schouders en over haar rug door het midden terug naar beneden.

Langzaam weer terug naar de zijkant van haar billen, heel even tussen haar billen en via haar achterbenen naar beneden. Met 2 handen tegelijk streel ik haar van boven naar beneden. Waar ik begon met zacht strelen merkt ze dat ik langzaam de grip wat begin te verstevigen en het overgaat in afwisselend strelen en masseren. Ik blijf haar billen wat langer masseren en voel aan haar dat ze dat lekker vindt. Af en toe neem ik wat extra olie op en in mijn handen want ik merk dat haar huid droog is en veel olie opneemt.

Lekker veel olie dus en mijn handen glibberen al strelend en masserend over haar billen en benen.. Haar benen beginnen te glimmen en ik doe ze een beetje uit elkaar zodat ik de binnenkant van haar dijen kan meenemen in de massage van haar benen.

Met elke streling langs de binnenkant van haar dijen raak ik haar steeds ook tegen daar waar ze het graag wil, daar waar het steeds gevoeliger is. Een heel klein beetje maar, maar genoeg om op te merken. Ze reageert door haar benen iets verder uit elkaar te doen, zodat haar kutje beter zichtbaar en bereikbaarder wordt. Mooi gladgeschoren ligt ze daar te wachten om verder bespeeld te worden. Terwijl ik met 2 handen haar rechterbeen masseer blijft er een hand aan de bovenkant van haar dijbeen langs en tegen haar lippen strelen en over haar onderbuik masseren terwijl de ander de rest van haar been streelt.

Afwisselend pak ik het ene en weer het andere been en ik masseer aan beide kanten hetzelfde waardoor ze steeds haar benen een beetje verder uiteen doet en uiteindelijk half op haar knieën zit en ik met een hand over haar kutje begin te masseren.

Ik pak een kussen en leg dat onder haar buik. Mocht ze zo met haar kontje omhoog  willen gaan liggen. De andere hand er ook bij en met 2 handen laat ze haar billen en haar kutje masserend onder handen nemen. Af en toe kijk ik naar haar gezicht en zie haar daar met haar hoofd op haar armen liggen, met haar ogen dicht en een gelukkige glimlach op haar lippen.

Ik ga zo voor haar staan dat ik met elke hand een zijde van haar kutje kan bespelen en masseer haar lippen tussen mijn vingers, aan beide kanten tegelijk.

Elke keer komt haar kutje een klein stukje verder open en met de wijsvinger van mijn linker hand begin ik zachtjes de roze binnenkant te masseren. Met de andere hand masseer ik nog steeds haar billen en alles om haar kutje heen.

Ik zie dat ze natter wordt en voel het ook als ik langzaam met mijn vinger bij haar naar binnen ga. Een klein beetje en dan steeds iets verder, dan weer terug en weer iets verder. Tot de vinger er half in zit en ik mijn andere vinger ernaast naar binnen begin te masseren.

Ze duwt haar kontje achteruit tegen mijn hand aan en ik duw mijn vingers iets verder bij haar naar binnen. Met de andere hand masseer ik tussen haar billen en met mijn wijsvinger duw ik me langzaam heel zachtjes een stukje haar kontje in naar binnen.

Tegelijkertijd beweeg ik de vingers van mijn andere hand in een lekker ritme heen en weer in haar. Ze is nat en ik glij makkelijk in en uit en steeds iets dieper. Ik merk dat haar ademhaling steeds iets sneller gaat en af en toe over gaat in gelukzalig zuchten.

Zo blijf ik haar lang masseren en vingeren tot ik haar zachtjes naar beneden dus en ze op haar buik ligt, nog met mijn vingers in haar. Ik trek langzaam mijn vingers terug en masseer met de andere hand alleen nog haar billen. Ik pak het glas dat ik had staan en ik stel haar voor dat ze zich omdraait.

Als ze overeind komt om even te zitten geef ik haar glas aan haar. Ik leg het kussen onder haar knieën zodat ze met haar knieën wat hoger ligt en ze dan mooi wijdbeens ligt op een comfortabele manier. Ik ga achter haar hoofd staan en ik doe de handdoek die om mijn middel zit af. Ik heb een short aan gedaan nadat ik uit de douche kwam, maar als ik naar voren kom, voelt ze direct mijn erectie tegen haar wang en bij haar hoofd.

Met haar handen streelt ze mijn short en trekt deze iets naar beneden zodat mijn pik eruit springt. Ze pakt hem beet en draait haar hoofd zo opzij, dat ze 'm kan kussen. Een zeer fijne massage met happy end ×.

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Brits popje weet raad met een rust momentje. Milf weet een leuk Russisch spelletje met haar grote tetten. Een erotische massage met een spetterend einde. Blonde Kara trilt haar kale kutje naar een orgasme. Sexy Sara deelt een harde pik met Megan. Sheri Vi - Creampie. Kinky trio met sexy brunette. Een massage met happy end voor gespannen heerschap.

Corrupte agent arresteert tiener met bescheiden borsten. Een middagje zwemmen eindigt met een plakbekje. Twee lesbiennes met goddelijke voeten sjorren een lul. Hij bespeelt een geile dikkerd met grote tieten.