Mastruberen vrouw zoekt maagd

mastruberen vrouw zoekt maagd

Feit blijft dat als je op zo'n hoge leeftijd nog steeds onvrijwillig! Klopt het dat het vooral mannen zijn die hiermee kampen? Ik zie eigenlijk nooit topics komen van meiden die nog ongewild maagd zijn. Tegen welk probleem loop je aan dan?

Nachtheks zaterdag 24 maart Is het niet eigenlijk zielig voor vrouwen als die cursus helpt? Wat heb je zelf al ondernomen? Kia aka brandhout voor de hel, aangenaam. Lange-met-een-korte zaterdag 24 maart Voor 50 euro ben je geen maagd meer.

Mocht je de eerste keer sex willen hebben met iemand waar je verliefd op bent dan is het anders. Ik heb de video niet gezien maar ik kan me niet voorstellen dat iemand 20 jaar smacht naar sex terwijl betaalde sex binnen een halfuur te regelen is. Pddnos, ik schoot in de lach door het commentaar dat Nachtheks op het filmpje gaf. Staat helemaal los van jouw probleem en jouw persoon dus ik hoop dat je je niet persoonlijk uitgelachen voelt.

Ik heb je berichten gelezen en kom er zeker uitgebreider op terug. Ik vind het oprecht rot dat zo'n jonge knul die zo openlijk en intelligent overkomt zich zo eenzaam en onbegrepen voelt. Ik denk niet dat je te jong bent als je jezelf herkent in het verhaal van die twee wat oudere heren. Als zij eerder van het bestaan van zo'n cursus hadden afgeweten dan hadden ze het vast ook eerder willen doen. Je leven is nú en niet pas over 20 jaar. Als deze cursus jou helpt om het leven te leiden wat je graag wilt, waarom niet?

Ik heb het filmpje bekeken en ze leren je hoe je contact moet maken en alle stappen die vóór seks komen en waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Zoek je seks, of eigenlijk ook liefde? Als je alleen seks zoekt zou ik de tips uit het filmpje volgen.

Zoek je meer, dan zou ik zorgen dat je je wat vaker begeeft tussen mensen zoals jijzelf. Waar zou jij iemand kunnen ontmoeten? Dat weet je vast zelf het beste Prima; heel wijze vrouwen. En als het vuur gedoofd is komen er wolven. Ik kende deze video al, heb alles gezien en gelezen wat erover te vinden is Op je vraag of je te jong bent? Het is lastig de weg te vinden in wat je nodig hebt en wat bij je past.

Wat me opvalt aan dit topic en soortgelijke over mensen die op wat latere leeftijd nog maagd zijn en nooit een relatie hebben gehad, dat het altijd mannen zijn die deze topics openen. Terwijl dit toch een vrouwenforum is en er ook vrouwen zijn die, terwijl leeftijdsgenoten al lang en breed seksen en relaties hebben, dat om wat voor reden dan ook niet doen.

Waarom openen zij geen topic over hun probleem? De mannen die wel topics openen hebben vrijwel allemaal pddnos of andere variant binnen het autisme spectrum. En dat is natuurlijk wel iets wat ongeveer 4x vaker bij mannen wordt vastgesteld dan bij vrouwen. Maar dan nog zullen er toch ook wel autistische vrouwen zijn die nog altijd maagd zijn en relatieloos?

Zitten die stilletjes te huilen en durven geen topic te openen? Vinden ze het misschien helemaal niet erg om alleen en seksloos te zijn? Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris. Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!!

Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet. Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!!

Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar. Ik had toen tijdschriften als de Hitkrant en Break Out waar verhaaltjes en foto's instonden waar ik wel opgewonden van werd. Nu ben ik blij met mijn vieb, maar heel zelden pak ik een knuffel die verdwaald op mijn kamer ligt en das toch ook wel erg lekker!!!

Pelvis2 schreef op 28 januari Lepeltje dinsdag 5 februari Ik zat al op de middelbare school. Ik was al een tijd aan het proberen om klaar te komen, wilde heel graag weten hoe het voelde maar het lukte me maar niet. Toen ik op een avond alleen thuis was zat ik op de bank en deed een zoveelste poging om klaar te komen. Toen kwam ik op het idee om over mijn clitoris te wrijven ipv een vinger in mijn vagina te doen.

En toen ineens lukte het! Ik was helemaal blij hahahahahhah en kon de dagen erna aan niks anders denken en benutte elk moment om te masturberen Ik kom nu nog alleen klaar door stimulering van mijn clitoris. Het is heel lekker als mijn vriend mijn vingert en penetreert maar ik kom er niet door klaar. Ik was er vrij laat mee Ik weet ook dat er niet veel andere manieren zijn dan aftrekken.

Het volgende is een beetje raar, maar het is toch echt zo. Toen ik iets ouder was had ik een lenige rug en kon ik mezelf pijpen. Het lukte om ook klaar te komen, ondanks dat het niet comfortabel was. Nu heb ik een te starre rug, en lukt me dat niet meer. Ik ben nu Roelie woensdag 6 februari Mijn dochter van 9 ligt al sinds haar 5e of 6e te wippen op een kussen.

Ze krijgt daar een lekker gevoel in d'r buik van, zegt ze. Heb haar al gezegd dat ze het beter in haar eentje kan doen, maar daar geeft ze nog niet veel gehoor aan. En dan ikzelf, man begin Ik vond het heerlijk om daar in te liggen. Ook had ik stevige interesse in kids die verschoond werden door hun moeder met alle aandacht erbij, natuurlijk ik heb zelf mijn moeder op vroege leeftijd moeten missen, dus daar zal het voor een gedeelte aan liggen.

Verder is het een fetish geworden Dus voor het eerst in mijn plasticbroek! Erg vreemd en kleverig. Mijn broer was het al opgevallen dat ik lag te wippen en introduceerde aftrekken. Maar het ging mij natuurlijk niet alleen daarom!

Ik moet zo een jaar of geweest zijn. Wist toen nog amper wat seks was. Ik schrok mij een bult toen er na een poosje frunniken een kwakje uitkwam. Man, in die tijd heb ik ladingen zakdoekjes verbruikt.

Wat ik me nog kan herinneren is dat ik 's avonds in bed op mn buik lag, regelmatig een erectie kreeg en als ik dan heen en weer begon te schuiven het gevoel nog lekkerder werd!!! Manlief donderdag 7 februari Ik was ongeveer een jaar of 11, 5e klas lagere school. Mijn 2 jaar jongere broer en ik sliepen in een stapelbed.

Ik moest dus altijd heel stil ontdekken. Maar hij sliep toch altijd snel in en als ie eenmaal sliep dan was het vast. Ik ben altijd al een beetje een ontdekker geweest, onderzoekend ingesteld, zo ook met mijn lijf. Ik ontdekte dat het een lekker gevoel gaf als ik m'n piemel tussen m'n handen in wreef. Dezelfde beweging zoals je ook je handen wast. Dat lange tijd doend gaf dan een keer ooit een spontaan orgasme.

Ik schrok er niet van terwijl ik niet precies wist wat het was. Ik vond het wel een plezierig prive geheimpje en ben dat dus vaker gaan doen. Gaandeweg begon het steeds langer te duren voor mijn gevoel dat mn broertje in slaap gesukkeld was. Pas veel later ontdekte ik de meer gangbare methode, is het aftrekken. Dus een hand om de penis voor mij rechts en dan op en neer bewegen zoals tijdens het neuken. Genieten van de kleine dingen en ze intens beleven op het moment zelf.

Tralala woensdag 23 september Mijn dochter deed het al toen ze 6 was. Ze ging op haar buik liggen en legdr haar vuist tegen haar venusheuvek en wreef er met haar vuist overheen. Doktertje spelen, valt dat er ook onder, die ontdekkingstocht?

Het is wel niet in je eentje maar dat is wel hoe ik ontdekte dat mijn lijf nog meer functies had Later op mijn achtste het masturberen ontdekt maar pas twee jaar geleden voor het eerst door vingeren klaargekomen.

Toen ik jonger was was het de douchekraan, precies zo'n straaltje water dat het lekker is en dan gehurkt ervoor gaan zitten en mijn lijf meebewegen, heerlijk! Ik denk dat ik ermee begonnen ben toen ik iets las of zag dat me opwond.

Ik las in mijn tienerjaren ook graag erotische verhalen enzo. Nog steeds favoriet en ook ervaren dat het leuk is om met een partner te delen. Zijn er hier meer mensen die ook samen wel eens masturberen? Ik vind dat best opwindend ook om te zien namelijk. CorStreng donderdag 24 september Ik durfde niet door te gaan toen ik bijna klaar kwaar kwam en stopte steeds. Daardoor was de ontlading enorm! Zeg maar, zoals nu wordt geoefend voor orgasme controle OC.

Mijn eerste klaarkomen met z'n tweeën was toen een meisje dat 9 jaar ouder was me meenam op de fiets en me op een stil plekje 2 maal achter elkaar aftrok. Ik vond het een heerlijke ervaring. Ik was 8 jaar toen ik het ontdekte, als ik over een stoel heen schoof dan kreeg ik een lekker gevoel, ik wist alleen nog niet wat het was. Een jaar later kreeg ik in de gaten dat dat ook ging als ik het met de hand deed en vond dat wel wat handiger haha.

..

Thuisontvangst hellevoetsluis priveontvangst veenendaal

Toen mijn moeder me sexuele voorlichting gaf dus ook over de fucntie van de clitoris kreeg ik als kind rare plaatjes van mijn moeder in mijn hoofd En dat wil je als kind eigenlijk niet. Ja melodie 74, Dan zit je als ouder wel even elkaar aan te kijken, ik was ook wel blij dat mijn vrouw erbij was, zodat die even een moeder-dochter gesprekje kon voeren maar ik weet wel dat je als vader toch even heel vreemd kijkt.

Het was eigenlijk dat mijn vrouw het in de gaten had, want ik zou er geen moment rekening mee gehouen hebben dat dat gaande was. Maar ik denk dat het in jouw geval verstandig is om ze erop te wijzen dat het heel normaal is dat ze het doen, maar alleen als er niemand anders bij is, en ze ook de privacy te geven om het te doen als ze het willen. Wij hebben het niet gedaan in het begin, maar misschien is het een optie om de jongste die met haar spleetje op de salontafel stond, erop te wijzen dat ze het ook anders kan doen, maar waak er wel voor dat je het niet in de taboesfeer brengt, en maak het ook niet tot een beladen onderwerp, het is uiteindelijk dat wat we bijna allemaal wel doen, en de een begint er wat vroeger mee dan de ander, maar met een goede begeleiding komt het zeker goed.

Pelvis2 maandag 28 januari Een oudere broer van een vriendje van mij destijds vertelde erover en het leek me wel wat. Toen ik kwam schrok ik wel, er kwam ook allemaal spul uit maar het was wel lekker. Toen ook eigenlijk voor het eest sperma geproefd want ik had geen zakdoekjes ofzo en dus me handen afgelikt en ook aan mijn slaapzak afgsmeerd.

Lang leve de onervarenheid of toch niet Francisca21 maandag 28 januari Gelukkig kon ik net op tijd stoppen en had hij nix door!!! Hoe ik het ontdekt heb weet ik niet meer, maar ik was alleen thuis toen ik het ging uitproberen.

Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris. Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!! Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet. Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!!

Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar. Ik had toen tijdschriften als de Hitkrant en Break Out waar verhaaltjes en foto's instonden waar ik wel opgewonden van werd. Nu ben ik blij met mijn vieb, maar heel zelden pak ik een knuffel die verdwaald op mijn kamer ligt en das toch ook wel erg lekker!!! Pelvis2 schreef op 28 januari Lepeltje dinsdag 5 februari Ik zat al op de middelbare school.

Ik was al een tijd aan het proberen om klaar te komen, wilde heel graag weten hoe het voelde maar het lukte me maar niet. Toen ik op een avond alleen thuis was zat ik op de bank en deed een zoveelste poging om klaar te komen. Toen kwam ik op het idee om over mijn clitoris te wrijven ipv een vinger in mijn vagina te doen. En toen ineens lukte het! Ik was helemaal blij hahahahahhah en kon de dagen erna aan niks anders denken en benutte elk moment om te masturberen Ik kom nu nog alleen klaar door stimulering van mijn clitoris.

Het is heel lekker als mijn vriend mijn vingert en penetreert maar ik kom er niet door klaar. Ik was er vrij laat mee Ik weet ook dat er niet veel andere manieren zijn dan aftrekken. Het volgende is een beetje raar, maar het is toch echt zo. Toen ik iets ouder was had ik een lenige rug en kon ik mezelf pijpen.

Het lukte om ook klaar te komen, ondanks dat het niet comfortabel was. Nu heb ik een te starre rug, en lukt me dat niet meer. Ik ben nu Roelie woensdag 6 februari Mijn dochter van 9 ligt al sinds haar 5e of 6e te wippen op een kussen.

Ze krijgt daar een lekker gevoel in d'r buik van, zegt ze. Heb haar al gezegd dat ze het beter in haar eentje kan doen, maar daar geeft ze nog niet veel gehoor aan.

En dan ikzelf, man begin Ik vond het heerlijk om daar in te liggen. Ook had ik stevige interesse in kids die verschoond werden door hun moeder met alle aandacht erbij, natuurlijk ik heb zelf mijn moeder op vroege leeftijd moeten missen, dus daar zal het voor een gedeelte aan liggen.

Verder is het een fetish geworden Dus voor het eerst in mijn plasticbroek! Erg vreemd en kleverig. Mijn broer was het al opgevallen dat ik lag te wippen en introduceerde aftrekken. Maar het ging mij natuurlijk niet alleen daarom! Ik moet zo een jaar of geweest zijn. Wist toen nog amper wat seks was. Ik schrok mij een bult toen er na een poosje frunniken een kwakje uitkwam. Man, in die tijd heb ik ladingen zakdoekjes verbruikt. Wat ik me nog kan herinneren is dat ik 's avonds in bed op mn buik lag, regelmatig een erectie kreeg en als ik dan heen en weer begon te schuiven het gevoel nog lekkerder werd!!!

Manlief donderdag 7 februari Ik was ongeveer een jaar of 11, 5e klas lagere school. Mijn 2 jaar jongere broer en ik sliepen in een stapelbed. Ik moest dus altijd heel stil ontdekken. Maar hij sliep toch altijd snel in en als ie eenmaal sliep dan was het vast. Ik ben altijd al een beetje een ontdekker geweest, onderzoekend ingesteld, zo ook met mijn lijf.

Ik ontdekte dat het een lekker gevoel gaf als ik m'n piemel tussen m'n handen in wreef. Dezelfde beweging zoals je ook je handen wast. Dat lange tijd doend gaf dan een keer ooit een spontaan orgasme.

Ik schrok er niet van terwijl ik niet precies wist wat het was. Ik vond het wel een plezierig prive geheimpje en ben dat dus vaker gaan doen. Gaandeweg begon het steeds langer te duren voor mijn gevoel dat mn broertje in slaap gesukkeld was. Pas veel later ontdekte ik de meer gangbare methode, is het aftrekken. Dus een hand om de penis voor mij rechts en dan op en neer bewegen zoals tijdens het neuken. Genieten van de kleine dingen en ze intens beleven op het moment zelf.

Tralala woensdag 23 september Mijn dochter deed het al toen ze 6 was. Ze ging op haar buik liggen en legdr haar vuist tegen haar venusheuvek en wreef er met haar vuist overheen. Doktertje spelen, valt dat er ook onder, die ontdekkingstocht? Het is wel niet in je eentje maar dat is wel hoe ik ontdekte dat mijn lijf nog meer functies had Later op mijn achtste het masturberen ontdekt maar pas twee jaar geleden voor het eerst door vingeren klaargekomen.

Je leven is nú en niet pas over 20 jaar. Als deze cursus jou helpt om het leven te leiden wat je graag wilt, waarom niet? Ik heb het filmpje bekeken en ze leren je hoe je contact moet maken en alle stappen die vóór seks komen en waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Zoek je seks, of eigenlijk ook liefde? Als je alleen seks zoekt zou ik de tips uit het filmpje volgen. Zoek je meer, dan zou ik zorgen dat je je wat vaker begeeft tussen mensen zoals jijzelf.

Waar zou jij iemand kunnen ontmoeten? Dat weet je vast zelf het beste Prima; heel wijze vrouwen. En als het vuur gedoofd is komen er wolven. Ik kende deze video al, heb alles gezien en gelezen wat erover te vinden is Op je vraag of je te jong bent? Het is lastig de weg te vinden in wat je nodig hebt en wat bij je past.

Wat me opvalt aan dit topic en soortgelijke over mensen die op wat latere leeftijd nog maagd zijn en nooit een relatie hebben gehad, dat het altijd mannen zijn die deze topics openen. Terwijl dit toch een vrouwenforum is en er ook vrouwen zijn die, terwijl leeftijdsgenoten al lang en breed seksen en relaties hebben, dat om wat voor reden dan ook niet doen.

Waarom openen zij geen topic over hun probleem? De mannen die wel topics openen hebben vrijwel allemaal pddnos of andere variant binnen het autisme spectrum. En dat is natuurlijk wel iets wat ongeveer 4x vaker bij mannen wordt vastgesteld dan bij vrouwen. Maar dan nog zullen er toch ook wel autistische vrouwen zijn die nog altijd maagd zijn en relatieloos? Zitten die stilletjes te huilen en durven geen topic te openen?

Vinden ze het misschien helemaal niet erg om alleen en seksloos te zijn? Of misschien hebben autistische vrouwen minder problemen met het aan de man komen, dan omgekeerd zulke mannen aan de vrouw? In dat geval kunnen de mannen misschien nog wat van hen leren? Fragolisa zaterdag 24 maart Daarnaast leven we in een cultuur waarin mannelijke maagden een andere status hebben dan vrouwelijke maagden, zeker als je de Amerikaanse invloeden op televisie daarin meeneemt.

Alles is te koop, ook ontmaagding. Er wordt aan ontmaagding zo'n gewicht opgehangen, alsof het iets magisch is. Het is gewoon seks, het is al leuk en lekker met iemand waar je niet van houdt. Als ik rond mijn 25e of ouder nog maagd was, en te verlegen om ergens een one night stand op te pikken, dan had ik een gigolo geregeld. PimPom zaterdag 24 maart And the sun shines out the clearer, Golden glory in the blue!

Ik ben bijna 50 en ben pas na mijn 40e ontmaagd. Ik ben er nooit zo mee bezig geweest, maar kan bijvoorbeeld wel genieten van zelfbevrediging. Voordat ik de eerste man tegenkwam zat ik wel in een fase waarin ik weleens dacht "ik weet niet of ik mijn hele leven maagd wil zijn".

Ik heb nu verschillende bedpartners gehad zowel langdurig als een nachtvlinder en ik ben zeer dankbaar voor de fijne en plezante ervaringen. Ik had het niet willen missen, maar het is niet iets waar ik vandaag de dag nog intensief naar op zoek zal gaan.

Het heeft mij geleerd dat ik intimiteit het samenzijn, samen delen en samen ondernemen vele malen belangrijker vind, dan de daad op zich; wat dat betreft vind ik het hebben seks maar een hoop gedoe. Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?


mastruberen vrouw zoekt maagd

Feit blijft dat als je op zo'n hoge leeftijd nog steeds onvrijwillig! Klopt het dat het vooral mannen zijn die hiermee kampen? Ik zie eigenlijk nooit topics komen van meiden die nog ongewild maagd zijn.

Tegen welk probleem loop je aan dan? Nachtheks zaterdag 24 maart Is het niet eigenlijk zielig voor vrouwen als die cursus helpt? Wat heb je zelf al ondernomen? Kia aka brandhout voor de hel, aangenaam. Lange-met-een-korte zaterdag 24 maart Voor 50 euro ben je geen maagd meer. Mocht je de eerste keer sex willen hebben met iemand waar je verliefd op bent dan is het anders. Ik heb de video niet gezien maar ik kan me niet voorstellen dat iemand 20 jaar smacht naar sex terwijl betaalde sex binnen een halfuur te regelen is.

Pddnos, ik schoot in de lach door het commentaar dat Nachtheks op het filmpje gaf. Staat helemaal los van jouw probleem en jouw persoon dus ik hoop dat je je niet persoonlijk uitgelachen voelt. Ik heb je berichten gelezen en kom er zeker uitgebreider op terug. Ik vind het oprecht rot dat zo'n jonge knul die zo openlijk en intelligent overkomt zich zo eenzaam en onbegrepen voelt.

Ik denk niet dat je te jong bent als je jezelf herkent in het verhaal van die twee wat oudere heren. Als zij eerder van het bestaan van zo'n cursus hadden afgeweten dan hadden ze het vast ook eerder willen doen. Je leven is nú en niet pas over 20 jaar.

Als deze cursus jou helpt om het leven te leiden wat je graag wilt, waarom niet? Ik heb het filmpje bekeken en ze leren je hoe je contact moet maken en alle stappen die vóór seks komen en waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Zoek je seks, of eigenlijk ook liefde? Als je alleen seks zoekt zou ik de tips uit het filmpje volgen. Zoek je meer, dan zou ik zorgen dat je je wat vaker begeeft tussen mensen zoals jijzelf.

Waar zou jij iemand kunnen ontmoeten? Dat weet je vast zelf het beste Prima; heel wijze vrouwen. En als het vuur gedoofd is komen er wolven. Ik kende deze video al, heb alles gezien en gelezen wat erover te vinden is Op je vraag of je te jong bent? Het is lastig de weg te vinden in wat je nodig hebt en wat bij je past. Wat me opvalt aan dit topic en soortgelijke over mensen die op wat latere leeftijd nog maagd zijn en nooit een relatie hebben gehad, dat het altijd mannen zijn die deze topics openen.

Terwijl dit toch een vrouwenforum is en er ook vrouwen zijn die, terwijl leeftijdsgenoten al lang en breed seksen en relaties hebben, dat om wat voor reden dan ook niet doen.

Waarom openen zij geen topic over hun probleem? De mannen die wel topics openen hebben vrijwel allemaal pddnos of andere variant binnen het autisme spectrum. En dat is natuurlijk wel iets wat ongeveer 4x vaker bij mannen wordt vastgesteld dan bij vrouwen. Maar dan nog zullen er toch ook wel autistische vrouwen zijn die nog altijd maagd zijn en relatieloos? Zitten die stilletjes te huilen en durven geen topic te openen? Vinden ze het misschien helemaal niet erg om alleen en seksloos te zijn? Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris.

Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!! Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet. Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!! Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar.

Ik had toen tijdschriften als de Hitkrant en Break Out waar verhaaltjes en foto's instonden waar ik wel opgewonden van werd. Nu ben ik blij met mijn vieb, maar heel zelden pak ik een knuffel die verdwaald op mijn kamer ligt en das toch ook wel erg lekker!!! Pelvis2 schreef op 28 januari Lepeltje dinsdag 5 februari Ik zat al op de middelbare school. Ik was al een tijd aan het proberen om klaar te komen, wilde heel graag weten hoe het voelde maar het lukte me maar niet.

Toen ik op een avond alleen thuis was zat ik op de bank en deed een zoveelste poging om klaar te komen. Toen kwam ik op het idee om over mijn clitoris te wrijven ipv een vinger in mijn vagina te doen. En toen ineens lukte het!

Ik was helemaal blij hahahahahhah en kon de dagen erna aan niks anders denken en benutte elk moment om te masturberen Ik kom nu nog alleen klaar door stimulering van mijn clitoris. Het is heel lekker als mijn vriend mijn vingert en penetreert maar ik kom er niet door klaar. Ik was er vrij laat mee Ik weet ook dat er niet veel andere manieren zijn dan aftrekken. Het volgende is een beetje raar, maar het is toch echt zo. Toen ik iets ouder was had ik een lenige rug en kon ik mezelf pijpen.

Het lukte om ook klaar te komen, ondanks dat het niet comfortabel was. Nu heb ik een te starre rug, en lukt me dat niet meer. Ik ben nu Roelie woensdag 6 februari Mijn dochter van 9 ligt al sinds haar 5e of 6e te wippen op een kussen.

Ze krijgt daar een lekker gevoel in d'r buik van, zegt ze. Heb haar al gezegd dat ze het beter in haar eentje kan doen, maar daar geeft ze nog niet veel gehoor aan. En dan ikzelf, man begin Ik vond het heerlijk om daar in te liggen. Ook had ik stevige interesse in kids die verschoond werden door hun moeder met alle aandacht erbij, natuurlijk ik heb zelf mijn moeder op vroege leeftijd moeten missen, dus daar zal het voor een gedeelte aan liggen.

Verder is het een fetish geworden Dus voor het eerst in mijn plasticbroek! Erg vreemd en kleverig. Mijn broer was het al opgevallen dat ik lag te wippen en introduceerde aftrekken. Maar het ging mij natuurlijk niet alleen daarom!

Ik moet zo een jaar of geweest zijn. Wist toen nog amper wat seks was. Ik schrok mij een bult toen er na een poosje frunniken een kwakje uitkwam. Man, in die tijd heb ik ladingen zakdoekjes verbruikt. Wat ik me nog kan herinneren is dat ik 's avonds in bed op mn buik lag, regelmatig een erectie kreeg en als ik dan heen en weer begon te schuiven het gevoel nog lekkerder werd!!!

Manlief donderdag 7 februari Ik was ongeveer een jaar of 11, 5e klas lagere school. Mijn 2 jaar jongere broer en ik sliepen in een stapelbed. Ik moest dus altijd heel stil ontdekken. Maar hij sliep toch altijd snel in en als ie eenmaal sliep dan was het vast.

Ik ben altijd al een beetje een ontdekker geweest, onderzoekend ingesteld, zo ook met mijn lijf. Ik ontdekte dat het een lekker gevoel gaf als ik m'n piemel tussen m'n handen in wreef. Dezelfde beweging zoals je ook je handen wast. Dat lange tijd doend gaf dan een keer ooit een spontaan orgasme. Ik schrok er niet van terwijl ik niet precies wist wat het was.

Ik vond het wel een plezierig prive geheimpje en ben dat dus vaker gaan doen. Gaandeweg begon het steeds langer te duren voor mijn gevoel dat mn broertje in slaap gesukkeld was. Pas veel later ontdekte ik de meer gangbare methode, is het aftrekken. Dus een hand om de penis voor mij rechts en dan op en neer bewegen zoals tijdens het neuken.

Genieten van de kleine dingen en ze intens beleven op het moment zelf. Tralala woensdag 23 september Mijn dochter deed het al toen ze 6 was. Ze ging op haar buik liggen en legdr haar vuist tegen haar venusheuvek en wreef er met haar vuist overheen. Doktertje spelen, valt dat er ook onder, die ontdekkingstocht? Het is wel niet in je eentje maar dat is wel hoe ik ontdekte dat mijn lijf nog meer functies had Later op mijn achtste het masturberen ontdekt maar pas twee jaar geleden voor het eerst door vingeren klaargekomen.

Toen ik jonger was was het de douchekraan, precies zo'n straaltje water dat het lekker is en dan gehurkt ervoor gaan zitten en mijn lijf meebewegen, heerlijk! Ik denk dat ik ermee begonnen ben toen ik iets las of zag dat me opwond.

Ik las in mijn tienerjaren ook graag erotische verhalen enzo. Nog steeds favoriet en ook ervaren dat het leuk is om met een partner te delen. Zijn er hier meer mensen die ook samen wel eens masturberen? Ik vind dat best opwindend ook om te zien namelijk. CorStreng donderdag 24 september Ik durfde niet door te gaan toen ik bijna klaar kwaar kwam en stopte steeds. Daardoor was de ontlading enorm! Zeg maar, zoals nu wordt geoefend voor orgasme controle OC. Mijn eerste klaarkomen met z'n tweeën was toen een meisje dat 9 jaar ouder was me meenam op de fiets en me op een stil plekje 2 maal achter elkaar aftrok.

Ik vond het een heerlijke ervaring. Ik was 8 jaar toen ik het ontdekte, als ik over een stoel heen schoof dan kreeg ik een lekker gevoel, ik wist alleen nog niet wat het was.

Een jaar later kreeg ik in de gaten dat dat ook ging als ik het met de hand deed en vond dat wel wat handiger haha.

..


De natste kut dating a bi man