Samen mastuberen verhit escort

Bart houdt het niet meer. Door het gevoel wat ze bij hem teweegbrengt komt ook hij klaar. Zijn zaad spuit diep in haar strakke poesje, het gevoel is onbeschrijfelijk. Bijna een minuut lang kronkelt Monique onder hem op het tafelblad, voordat haar orgasme is beeindigd. Bart trekt zich uit haar terug, ze kijken elkaar hijgend aan. Op dat moment bekruipt hen allebei het idee van 'wat hebben we gedaan?

Berouw komt na de zonde, maar toch heeft de geiligheid de overhand. Monique komt van de tafel overeind en bukt om haar kleren bij elkaar te graaien. Bart kijkt verlekkerd naar haar mooie strakke billen, hij heeft altijd al een zwak gehad voor kontjes. Zijn pik, die al wat was gaan hangen, komt onmiddellijk weer overeind. Als zijn broek niet rond zijn enkels hing, had hij haar ter plekke voorover geduwd over haar bankstel, en nog een beurt achterlangs gegeven.

Nu loopt Monique echter al met haar kleren onder haar arm naar haar slaapkamer om zich aan te kleden en te fatsoeneren. Bart trekt zijn broek omhoog en kijkt in de spiegel. Zijn hoofd is rood en bezweet, zijn bloes wat gekreukt en zijn stropdas moet nodig opnieuw geknoopt.

Monique roept hem toe dat hij wel even van de badkamer gebruik kan maken als hij dat wil. Daar stopt Bart zijn hoofd onder de kraan, droogt zich vervolgens af en haalt een kam door zijn haar.

Eenmaal terug in de kamer is Monique nog niet terug. Door een kier van haar slaapkamerdeur ziet hij haar zitten voor haar kaptafel. Haar bloes hangt los over haar schouders en van onderen is ze nog naakt. Hoewel ze net hartstochtelijke sex hebben gehad, wil hij niet bij haar naar binnen lopen. Stel dat ze ineens vreselijk spijt heeft gekregen, hij wil haar niet kwijt als partner. Zwijgend kijkt hij toe hoe ze haar haren opnieuw opsteekt.

Zoals ze daar zit met haar handen boven haar hoofd bewegen haar borsten onder haar bloesje. Dan staat ze op, loopt naar de kast en pakt er een nieuw stringetje uit. Misschien komt het doordat ze niet weet dat hij kijkt, misschien is het de aanblik van haar fantasische lichaam, feit is dat hij wederom met een stijve in zijn broek staat. Hij trekt zijn rits naar beneden en haalt snel even zijn lul tevoorschijn. Met langzame halen schuift hij zijn voorhuid op en neer over zijn eikel.

Het liefst zou hij nu gaan rukken als een bezetene en nog een keer klaarkomen, maar hij beseft dat ze zo snel mogelijk terug in de auto moeten komen. Bart geniet ervan om zijn mooie collega zichzelf te zien aankleden. Als ze haar bloes dichtknoopt en vervolgens de knoop haar broek dichtmaakt bergt hij snel zijn lul op en gaat bij de eettafel staan zodat ze hopelijk niet doorheeft dat hij stond te gluren.

Eenmaal terug in de auto is het in het begin heel erg stil. Het is Monique die tenslotte de stilte verbreekt. De twee agenten zitten zo een poosje naast elkaar, beide in gedachten verzonken. Monique kijkt hem lachend aan en zegt: Ik weet alleen niet wat me bezielde, ik moet er niet aan denken dat Robert er ooit achter komt".

Hij zei het bij wijze van grapje, maar Monique gaat er toch op in. Hij kijkt even verlekkerd haar kant op. Bart trekt een sip gezicht en doet zijn best om er zo terleurgesteld mogelijk uit te zien. Monique moet lachen om hem, de twee kunnen echt goed met elkaar overweg. Dan valt Monique haar oog op de bult in Bart z'n broek. Ze lacht ondeugend, legt haar hand op zijn kruis en zegt: Daarbij knijpt ze even door de stof van zijn broek in zijn rechtopstaande lul. Laat mij je even er vanaf helpen".

Bart doet zijn uiterste best om zich op de weg te concentreren. Bij een stoplicht zit hij met een verhit hoofd om zich heen te kijken. Hij heeft het gevoel alsof iedereen weet dat Monique hem in langzaam tempo zit af te trekken. Hortend en stotend als iemand die aan zijn eerste rijles bezig is trekt hij weer op als het licht op groen springt.

Mensen kijken hem grinnikend of geergerd aan als ze hem voorbij rijden. Monique beweegt onverstoorbaar zijn voorhuid op en neer langs zijn keiharde paal. Als ze nog een stukje over de snelweg moeten wordt het hem nog veel moeilijker gemaakt.

Monique, inmiddels zeker zo geil als Bart zelf, kijkt vlug achterom om te zien of het niet al te hard opvalt, en gaat dan met haar hoofd naar zijn kruis en neemt in een keer zijn lul in haar mond. Het zweet breekt Bart aan alle kanten uit als zijn hete collega hem wederom op een geweldige pijpbeurt trakteert. Mensen die hen nu voorbij rijden kijken hem echt heel vreemd aan, hij rijdt dan ook veel te rustig over de snelweg. Monique zuigt in een steeds sneller tempo aan de pik van haar collega.

Bart vindt het supergeil om gepijpt te worden onder het rijden maar het is bloedlink. Het idee dat mensen het zouden kunnen zien maakt het extra spannend natuurlijk, maar ze bevinden zich nu niet bepaald in een prive situatie, ze zijn beide in uniform en dan ook nog in een politie auto. Niet bepaald een onopvallende verschijning. Dan krijgt hij ook nog eens de schrik van zijn leven als er een bus voorbij komt rijden.

Zijn eerste reaktie is gas geven en er vandoor, maar er rijdt een vrachtwagen voor hem. Een beetje angstig kijkt hij schuin naar boven. Gelukkig zitten de meeste mensen verveeld voor zich uit te staren, maar tot zijn grote schrik kijkt hij ineens in de ogen van een tienermeisje. In een oogopslag ziet het meisje wat zich in de politie auto afspeelt en haar ogen worden zo groot als schoteltjes. Opgewonden stoot het meisje in de bus de jongen naast haar - waarschijnlijk haar vriendje - aan en dan verschijnt ook zijn hoofd aan het raam.

Gelukkig heeft de bus aanzienlijk meer vaart dan de auto, zodat het hele gebeuren slechts enkele seconden in beslag nam. De spanning was echter dermate hoog opgelopen bij Bart zodat hij spontaan en onaangekondigd zijn hoogtepunt bereikt, waardoor Monique zijn lading sperma in haar mond te verwerken krijgt. Gelukkig laat ze zijn lul niet uit haar mond glippen want anders was zijn zaad op de broek van zijn uniform terecht gekomen. Monique slikt zijn sperma in en likt daarna ook nog genietend zijn lul schoon.

Die hadden wel wat beters om naar te kijken" lacht Monique. Hij is er duidelijk niet erg zeker van dat ze hier niet nog meer van gaan horen. Ik vind het echt heel opwindend om bekeken te worden" zegt Monique. Bart kijk haar ongelovig aan. Het gebeurt vaak genoeg dat mensen me aanstaren als we naast hen rijden. Soms als ik dan naast mijn vriend in de auto zit gebeurt het wel eens dat ik dan mijn shirt even omhoog trek.

Dan moet je ze zien kijken als ze ineens mijn blote borsten zien, hahahaha. En weet je wat nog veel spannender is? Heb ik ooit eens een paar keer gedaan met mijn vriend erbij. Dan zat ik op de passagiersstoel zonder broekje aan en dan bleven we even naast een vrachtauto rijden. Even claxoneren en als de chauffeur dan keek trok ik mijn rokje omhoog en liet hem even naar mijn kutje kjiken. In een hele geile bui ging ik dan zelfs wel eens met mijn vingers erin.

Nou, dan moet je ze zien kijken. Echt kicken is dat! Robert en ik hebben altijd geweldige sex na zo'n ritje. Bart is er inmiddels wel van overtuigd dat dit niet het laatste is wat hij met zijn mooie collega mee gaat maken. Op het bureau blijft de schade beperkt tot vragen waar ze in godsnaam zo lang bleven. De korte uitleg droge kleding aantrekken, oponthoud in het verkeer werd geslikt, gelukkig maar. Het nodige papierwerk werd ingevuld. Monique en Bart hebben 2 bureaus tegenover elkaar en ze betrappen elkaar er steeds op dat ze elkaar soms aan zitten staren.

Het is duidelijk dat de gedachten steeds bij de afgelopen paar uren zijn. Aan het eind van de werkdag wordt Monique opgehaald door haar vriend Robert. Ze kussen elkaar vluchtig op de mond en Bart kijkt met een ietwat jaloerse blik naar het verliefde stelletje.

Zou ze hem onderweg naar huis ook nog verwennen in de auto? Ze zullen wel een geweldige pot sex hebben vanavond Bart is nog steeds een beetje onder de indruk van alle gebeurtenissen van vandaag. Even denkt hij erover om hen stiekem achterna te rijden, gewoon om te zien of ze nog spannende dingen doen onderweg, mar hij weet zijn nieuwsgierigheid te bedwingen. De volgende dag, als ze weer naast elkaar in de auto zitten, snijdt Bart voorzichtig het onderwerp weer aan.

Hij is heel benieuwd of Monique spijt heeft van gisteren. Gelukkig wil zijn collega er best over praten. Ze heeft absoluut geen spijt.

Ze heeft er lang over nagedacht en het was zelfs het opwindendste wat ze tot nu toe had meegemaakt. Ik kan er niks aan doen, ik vind het gewoon nog geiler dan sex met Robert". Als Bart vraagt wat ze daar precies mee bedoelt legt Monique uit dat ze het spannend vind om geheimpjes te hebben voor haar partner.

Helemaal begrijpen doet ze het zelf niet eens, maar het is iets waar ze nou eenmaal op kickt. En sexuele experimentjes hebben altijd al een grote aantrekkingskracht op haar uitgeoefend. Bart, nieuwsgierig als hij is, wil uiteraard weten over wat voor experimentjes ze het dan heeft.

Monique moet een beetje lachen om zijn vraag. Bart zou alles gezworen hebben, alleen al het idee dat hij deelgenoot gemaakt gaat worden van de meest intieme geheimen van zijn collega bezorgt hem een aangename tinteling in zijn kruis. Monique stelt voor om ergens een bakje koffie te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Even later staan ze met koffie en al langs de snelweg, alsof ze in de startblokken staan om snelheidsovertreders in de kraag te vatten.

In werkelijkheid zitten ze samenzweerderig naast elkaar, waarbij Bart aan de lippen van Monique hangt die steeds meer van haar geheime sexleven ontrafelt. Ze vertelt over de onschuldige experimentjes van vroeger, toen ze voor het eerst voorwerpen bij zichzelf naar binnen bracht, dat het haar zo opgewonden had, en dat ze vooral graag dingen deed waarbij ze anderen bij betrok zonder dat die het zelf in de gaten hadden.

Zo had haar moeder ooit een keer een schaaltje met gewassen peentjes op tafel neergezet en had de toen jarige Monique er eentje van gepakt, was ermee naar het toilet gelopen en had ze het in haar poesje gestopt.

Na een tijdje lekker ermee gemasturbeerd te hebben had ze het weer terug in het schaaltje gelegd. Uiteindelijk was het haar broer geweest die het bewuste peentje nietsvermoedend in zijn mond had gestopt en helemaal op had gepeuzeld. Monique had vanuit de bank zitten kijken hoe hij genietend van het peentje zat te eten waaraan ongetwijfeld de smaak van haar kutvocht kleefde. Ook vertelt ze over de keer dat ze op 16 jarige leeftijd samen met haar beste vriendin tijdens een logeerpartijtje over jongens zat te discussieren en dan vooral over hun onwetendheid van wat meisjes wel en niet lekker vinden.

Dat gesprek had er uiteindelijk in geresulteerd dat ze bij elkaar gingen demonstreren hoe ze het lekkerste konden tongzoenen, en dat ze daarna zelfs elkaars lichaam gingen verkennen waarbij ze tenslotte zo ver waren gegaan dat ze elkaar hadden gevingerd en gebeft. Natuurlijk alles onder het mom van 'uitproberen', maar Monique was er behoorlijk geil van geworden en had in werkelijkheid altijd al eens willen vrijen met een ander meisje.

Bart zit inmiddels met een erectie in zijn broek. Dit ontgaat Monique uiteraard niet, en ze maakt handig gebruik van de situatie. Wat Monique vervolgens zegt bezorgt hem echter een wee gevoel in zijn maag. Met een veelbetekenende blik in haar ogen kijkt ze naar de bult in zijn broek. Bart is even uit het veld geslagen.

Bart kijkt zijn collega aan om te ontdekken of ze hem niet toevallig voor de gek houdt. Monique is echter heel serieus. Bart weegt zijn schaamte af tegen zijn geilheid en besluit dan om Monique haar zin te geven.

Hij draait zich naar haar toe in zijn stoel en maakt zijn gulp open. Monique kijkt gespannen toe als hij zijn stijve lul tevoorschijn haalt. Hij is keihard en van gemiddelde lengte, een genot om naar te kijken. Een beetje onwennig zit Bart tegenover zijn collega die hem aankijkt als ze wil zeggen: Hij neemt zijn erectie in zijn rechterhand en, terwijl Monique verlekkerd toekijkt, begint hij zijn voorhuid langzaam op en neer te masseren.

Hij kijkt om zich heen, naar de langsrazende auto's en speurend naar eventuele punten van waaruit onverwachte pottenkijkers zouden kunnen opduiken.

Als hij ervan overtuigd is dat ze niet zo snel verrast zullen worden maakt hij zijn riem en het knoopje van zijn broek los zodat zijn lul meer vrijheid heeft. Ze vertelt dat ze ooit haar vader begluurd heeft toen die zich voor de tv zat af te trekken. Iedereen lag toen al op bed en hij was opgebleven, zogenaamd om nog een paar hoofdstukken in zijn boek uit te lezen. In werkelijkheid had hij, toen hij zich veilig voelde, een pornofilm achter een rij boeken gepakt en was er eens lekker voor gaan zitten.

Toen Monique naar beneden kwam om wat te drinken uit de koelkast te pakken had ze hem zien zitten in de bank, met zijn broek op zijn knieen en langzaam trekkend aan zijn grote stijve paal. Ze was er erg door verrast. Zoals zoveel mensen had ze haar ouders niet zozeer geassocieerd met sex. Natuurlijk doen ook die mensen aan sex, maar dat ze er op zo'n manier mee geconfronteerd zou worden had ze niet verwacht.

Ze had gebiologeerd staan kijken, zittend op de trap, totdat haar vader zacht kreunend klaarkwam en zijn zaad opving in een papieren zakdoekje. Toen hij naar de keuken liep om het zakdoekje weg te gooien was ze zachtjes terug naar boven geslopen en was zich lekker uitgebreid gaan vingeren.

Bart vindt de verhalen van Monique maar wat geil, hij schaamt zich geen moment meer voor het feit dat hij zich voor haar zit te rukken, hij vindt het zelfs geil dat ze naar hem kijkt en hij doet nog meer zijn best. Er verschijnt al een druppel voorvocht uit het kleine gaatje en hij smeert dat met het topje van zijn wijsvinger uit over zijn eikel.

Monique vertelt over de keer dat ze in een chatroom op internet aan de praat raakte met een leuke jongen. Het klikte wel tussen hen en al snel werd hun gesprekje steeds vertrouwelijker. Het geil druipt uit haar kut. Andre kust zijn moeder lang en vol passie op haar mooie mond, in haar zachte hals, haar schouders en armen, en daalt dan af naar haar borsten met de dik gezwollen tepels. Hij neemt er de tijd voor en zuigt langdurig op haar borsten en tepels, maar heeft ondertussen al een vinger in haar poes gestoken.

Een andere vinger wrijft haar klit. Thea kronkelt van plezier. Ik was altijd bang dat je het ongepast zou vinden, voor je vrienden of zo.. Andre bestudeert zijn moeders poes met het kort geknipte schaamhaar. Hij laat zijn vingers door de stugge haartjes gaan, streelt vanuit de donkere driehoek haar hijgende buik en haar stevige dijen en duwt twee vingers diep in haar natte gleuf.

Andre draait rondjes met zijn vingers in de rijpe kut van zijn mama en duwt haar benen uit elkaar. Ze ligt nu wijd open, klaar om te ontvangen.

Maar Andre wil eerst likken. Terwijl hij haar benen vasthoudt zuigt zijn mond zich vast op de halfopen schaamlippen. Wat is ze nat! En wat smaakt ze lekker!! Gulzig likt hij in haar kut op en neer. Hij lijkt haar geile sap op te slurpen als een dier, zijn tong ver uitgestoken om ook de uithoeken te bereiken. Thea gilt en kreunt. Wat is het lang geleden dat haar kut zo fijn en ruig gelikt is. Ze knijpt in haar dikke tieten en trekt hard aan de overgevoelige tepels.

Diep gaat zijn tong naar binnen. O wat lekker is dit, ze voelt haar orgasme komen.. Haar zoon komt even omhoog. Met een mond glimmend van haar kutsap zit hij naar haar te kijken, trekkend aan zijn harde erectie.

Thea kijkt verliefd naar hem met een afwezige blik. Dan buigt Andre zich weer voorover en begint weer op haar openstaande gleuf te zuigen. Met lange halen gaat hij op en neer door het druipende schaamhaar, op haar kutlippen sabbelend, haar klit bijtend. De benen van zijn moeder duwt hij achterover, zodat ze hem haar hele rijkdom toont. Nu kan Andre haar terug betalen voor de ervaring van zonet. Hij begint te begrijpen wat zijn moeder zo geil vindt aan zijn kontgat.

Het is dat koppige, gesloten deurtje wat zich pas laat openen als je echt aandringt. Het kost overtuiging daar binnen te komen, maar als je er bent, ruik en proef je de diepste geheimen van de schat die er verborgen zit.

Ze vingert haar kut snel en met dicht geknepen ogen, genietend van deze intense en onverwachte intimiteit. De smakkende en zuigende geluiden en het gehijg van de twee minnaars is het enige geluid dat de ruimte vult. Andre perst zijn tong zo ver mogelijk in zijn moeders kontgat, ze kraait het uit van genot en vingert zich als een wilde. Zo lang mogelijk laat Andre zijn moeder balanceren op de rand van een nieuw orgasme. Maar zijn pik staat al een tijd op barsten, hij houdt het eigenlijk niet meer en wil nog maar een ding: Hij komt omhoog terwijl Thea hem verwilderd aankijkt en plant beide armen stevig neer aan weerszijden van haar lichaam.

Zij streelt zijn sterke grote jongenslijf met de zwaaiende harde lul. Ze snapt zijn gevoelens en weet dat hij nu moet neuken. Ze wil het ook. Met haar benen wijd en haar kut wijd open kan Andre zijn eikel goed richten.

Zonder verdere hulp vindt zijn pik de weg tussen de schaamlippen. Langzaam glijdt hij naar binnen, de moederlijke warmte omgeeft zijn staalharde leuter, het voelt zo goed. Zo liggen ze beide minutenlang te genieten, zonder te bewegen. Haar kut stroomt langzaam over van het geil en smeert de volle 22cm van haar zoons pik die haar als een speer doorboort. Knijpend met haar vaginale spieren voelt ze de dikte en hardheid van zijn geslacht.

Het is genoeg om spontaan op klaar te komen. Diep van binnen begint ze te kreunen en te zuchten en heel zacht en geleidelijk overstroomt een gelukzalig orgasme haar. Hij weet niet goed wie hij ziet: Hij weet wel dat hij zielsveel van haar houdt en naar haar verlangd, al heel lang.

Willen niet alle jongens stiekem hun moeder neuken? Andre voelt zich super, een echte man. Hij drukt zijn mond op haar mond en hun tongen zuigen elkaar naar binnen. Vanuit zijn heupen begint de jongen te stoten. Hij stoot recht op en neer, diep in de warme kut. Zijn ogen dwalen over de schuddende blanke borsten, over de hijgende gebruinde buik en weer terug naar het doorleefde, van liefde en geilheid vertrokken gezicht van zijn moeder.

Zij kan haar ogen niet van haar zwoegende zoon afhouden. Wat een man is hij geworden! Hij gaat zo klaarkomen! De eerste stralen zaad vliegen haar kut binnen. Weer spuiten dikke stralen sperma vanuit zijn ballen haar kut binnen. Het stoten van zijn pik maakt een klotsend geluid, zaad komt soppend naar buiten gelopen. Andre kan niet stoppen met stoten, hij wordt haast gek van genot.

Zijn moeder wrijft hem kalmerend over de rug ten teken dat het goed is. Langzaam vertraagd hij de bewegingen vanuit zijn heupen, tot hij vermoeid en bezweet op haar neerstort.

Dan houdt Thea haar jongen dicht en troostend tegen zich aan, streelt zijn haar en knijpt met haar kutlippen de laatste restjes uit zijn zachter wordende pik. Hij kust haar nek en hals, en als hun wangen elkaar strelen zijn hun lippen niet ver meer.

Vol passie tongen moeder en zoon met elkaar. Hij zit nog steeds in zijn moeders kut te roeren in zijn eigen zaad. Thea vindt het heerlijk om te voelen hoe ze opnieuw gevuld wordt met hard pikvlees. Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Hij streelt en kust de dikke warme borsten onder hem, en stoot steeds iets harder.

Met een dikke tiet in elke hand zuigt Andre de spenen om en om. Zijn pik stoot over de volle lengte in en uit. Ineens kantelen de twee lichamen en ligt Andre onder en zijn moeder boven. Hij heeft haar grote borsten vlak voor zich hangen, schokkend slaan ze tegen elkaar bij elke stoot van zijn pik. Hij kan nu heerlijk de stevige meloenen likken en zuigen, terwijl zijn handen haar gespierde kont omklemmen. Thea kreunt en jammert bovenop hem, biedt om beurten haar tepels aan om te zuigen.

Andre sabbelt en likt als een hongerig kind, ondertussen haar billen knedend. Zijn vingers gaan in de bilspleet en betasten haar anus. Zonder problemen kan hij een vinger in haar gat steken. Andre steekt een tweede vinger bij, en duwt ze allebei naar binnen, Thea kraait nog harder. Haar kut is helemaal gevuld.. Andre kijkt op naar haar verhitte gezicht. Thea komt omhoog, wipt van zijn pik die ze meteen beet pakt en naar haar poepgat geleid. Ze zet de eikel tegen haar anus en laat zich dan langzaam zakken.

Ze vingert zichzelf en begint te rijden. Haar borsten zwaaien wild in het rond, haar hele lichaam glanst van het zweet. Andre ligt onder haar omhoog te stoten, het is oppassen dat zijn pik er niet uitschiet. Na een tijdje rollen ze weer om, en nu is het weer Andre die boven ligt. Af en toe trekt hij langzaam zijn eikel tot net buiten de kringspier, kijkt in het vochtige, open gat en duwt dan zijn pik weer naar binnen.

Andre zet aan, zijn paal ramt keihard in en uit, zijn ballen slaan tegen haar billen, Thea knijpt in haar tepels. Ze voelt het ook komen. Maar ze merkt dat ze ook de controle over haar blaas aan het verliezen is.

De opgewonden prikkels in haar kut en kont worden zo hevig dat ze ineens een kleine straal plas laat lopen. Ze schrikt er van, Andre heeft het ook gezien. Hij neukt gewoon hard verder en hijgt: Ze kan haar blaas niet meer bedwingen!

..

Dikke negerin anaal lekker tietneuken
Bart houdt het niet meer. Door het gevoel wat ze bij hem teweegbrengt komt ook hij klaar. Zijn zaad spuit diep in haar strakke poesje, het gevoel is onbeschrijfelijk. Bijna een minuut lang kronkelt Monique onder hem op het tafelblad, voordat haar orgasme is beeindigd. Bart trekt zich uit haar terug, ze kijken elkaar hijgend aan. Op dat moment bekruipt hen allebei het idee van 'wat hebben we gedaan?

Berouw komt na de zonde, maar toch heeft de geiligheid de overhand. Monique komt van de tafel overeind en bukt om haar kleren bij elkaar te graaien. Bart kijkt verlekkerd naar haar mooie strakke billen, hij heeft altijd al een zwak gehad voor kontjes. Zijn pik, die al wat was gaan hangen, komt onmiddellijk weer overeind. Als zijn broek niet rond zijn enkels hing, had hij haar ter plekke voorover geduwd over haar bankstel, en nog een beurt achterlangs gegeven.

Nu loopt Monique echter al met haar kleren onder haar arm naar haar slaapkamer om zich aan te kleden en te fatsoeneren. Bart trekt zijn broek omhoog en kijkt in de spiegel. Zijn hoofd is rood en bezweet, zijn bloes wat gekreukt en zijn stropdas moet nodig opnieuw geknoopt. Monique roept hem toe dat hij wel even van de badkamer gebruik kan maken als hij dat wil.

Daar stopt Bart zijn hoofd onder de kraan, droogt zich vervolgens af en haalt een kam door zijn haar. Eenmaal terug in de kamer is Monique nog niet terug. Door een kier van haar slaapkamerdeur ziet hij haar zitten voor haar kaptafel. Haar bloes hangt los over haar schouders en van onderen is ze nog naakt. Hoewel ze net hartstochtelijke sex hebben gehad, wil hij niet bij haar naar binnen lopen. Stel dat ze ineens vreselijk spijt heeft gekregen, hij wil haar niet kwijt als partner.

Zwijgend kijkt hij toe hoe ze haar haren opnieuw opsteekt. Zoals ze daar zit met haar handen boven haar hoofd bewegen haar borsten onder haar bloesje. Dan staat ze op, loopt naar de kast en pakt er een nieuw stringetje uit.

Misschien komt het doordat ze niet weet dat hij kijkt, misschien is het de aanblik van haar fantasische lichaam, feit is dat hij wederom met een stijve in zijn broek staat. Hij trekt zijn rits naar beneden en haalt snel even zijn lul tevoorschijn. Met langzame halen schuift hij zijn voorhuid op en neer over zijn eikel. Het liefst zou hij nu gaan rukken als een bezetene en nog een keer klaarkomen, maar hij beseft dat ze zo snel mogelijk terug in de auto moeten komen. Bart geniet ervan om zijn mooie collega zichzelf te zien aankleden.

Als ze haar bloes dichtknoopt en vervolgens de knoop haar broek dichtmaakt bergt hij snel zijn lul op en gaat bij de eettafel staan zodat ze hopelijk niet doorheeft dat hij stond te gluren. Eenmaal terug in de auto is het in het begin heel erg stil. Het is Monique die tenslotte de stilte verbreekt. De twee agenten zitten zo een poosje naast elkaar, beide in gedachten verzonken. Monique kijkt hem lachend aan en zegt: Ik weet alleen niet wat me bezielde, ik moet er niet aan denken dat Robert er ooit achter komt".

Hij zei het bij wijze van grapje, maar Monique gaat er toch op in. Hij kijkt even verlekkerd haar kant op. Bart trekt een sip gezicht en doet zijn best om er zo terleurgesteld mogelijk uit te zien.

Monique moet lachen om hem, de twee kunnen echt goed met elkaar overweg. Dan valt Monique haar oog op de bult in Bart z'n broek. Ze lacht ondeugend, legt haar hand op zijn kruis en zegt: Daarbij knijpt ze even door de stof van zijn broek in zijn rechtopstaande lul.

Laat mij je even er vanaf helpen". Bart doet zijn uiterste best om zich op de weg te concentreren. Bij een stoplicht zit hij met een verhit hoofd om zich heen te kijken. Hij heeft het gevoel alsof iedereen weet dat Monique hem in langzaam tempo zit af te trekken. Hortend en stotend als iemand die aan zijn eerste rijles bezig is trekt hij weer op als het licht op groen springt. Mensen kijken hem grinnikend of geergerd aan als ze hem voorbij rijden. Monique beweegt onverstoorbaar zijn voorhuid op en neer langs zijn keiharde paal.

Als ze nog een stukje over de snelweg moeten wordt het hem nog veel moeilijker gemaakt. Monique, inmiddels zeker zo geil als Bart zelf, kijkt vlug achterom om te zien of het niet al te hard opvalt, en gaat dan met haar hoofd naar zijn kruis en neemt in een keer zijn lul in haar mond.

Het zweet breekt Bart aan alle kanten uit als zijn hete collega hem wederom op een geweldige pijpbeurt trakteert. Mensen die hen nu voorbij rijden kijken hem echt heel vreemd aan, hij rijdt dan ook veel te rustig over de snelweg. Monique zuigt in een steeds sneller tempo aan de pik van haar collega. Bart vindt het supergeil om gepijpt te worden onder het rijden maar het is bloedlink.

Het idee dat mensen het zouden kunnen zien maakt het extra spannend natuurlijk, maar ze bevinden zich nu niet bepaald in een prive situatie, ze zijn beide in uniform en dan ook nog in een politie auto. Niet bepaald een onopvallende verschijning.

Dan krijgt hij ook nog eens de schrik van zijn leven als er een bus voorbij komt rijden. Zijn eerste reaktie is gas geven en er vandoor, maar er rijdt een vrachtwagen voor hem. Een beetje angstig kijkt hij schuin naar boven. Gelukkig zitten de meeste mensen verveeld voor zich uit te staren, maar tot zijn grote schrik kijkt hij ineens in de ogen van een tienermeisje.

In een oogopslag ziet het meisje wat zich in de politie auto afspeelt en haar ogen worden zo groot als schoteltjes. Opgewonden stoot het meisje in de bus de jongen naast haar - waarschijnlijk haar vriendje - aan en dan verschijnt ook zijn hoofd aan het raam. Gelukkig heeft de bus aanzienlijk meer vaart dan de auto, zodat het hele gebeuren slechts enkele seconden in beslag nam.

De spanning was echter dermate hoog opgelopen bij Bart zodat hij spontaan en onaangekondigd zijn hoogtepunt bereikt, waardoor Monique zijn lading sperma in haar mond te verwerken krijgt. Gelukkig laat ze zijn lul niet uit haar mond glippen want anders was zijn zaad op de broek van zijn uniform terecht gekomen. Monique slikt zijn sperma in en likt daarna ook nog genietend zijn lul schoon. Die hadden wel wat beters om naar te kijken" lacht Monique. Hij is er duidelijk niet erg zeker van dat ze hier niet nog meer van gaan horen.

Ik vind het echt heel opwindend om bekeken te worden" zegt Monique. Bart kijk haar ongelovig aan. Het gebeurt vaak genoeg dat mensen me aanstaren als we naast hen rijden. Soms als ik dan naast mijn vriend in de auto zit gebeurt het wel eens dat ik dan mijn shirt even omhoog trek.

Dan moet je ze zien kijken als ze ineens mijn blote borsten zien, hahahaha. En weet je wat nog veel spannender is? Heb ik ooit eens een paar keer gedaan met mijn vriend erbij. Dan zat ik op de passagiersstoel zonder broekje aan en dan bleven we even naast een vrachtauto rijden. Even claxoneren en als de chauffeur dan keek trok ik mijn rokje omhoog en liet hem even naar mijn kutje kjiken.

In een hele geile bui ging ik dan zelfs wel eens met mijn vingers erin. Nou, dan moet je ze zien kijken. Echt kicken is dat! Robert en ik hebben altijd geweldige sex na zo'n ritje.

Bart is er inmiddels wel van overtuigd dat dit niet het laatste is wat hij met zijn mooie collega mee gaat maken. Op het bureau blijft de schade beperkt tot vragen waar ze in godsnaam zo lang bleven.

De korte uitleg droge kleding aantrekken, oponthoud in het verkeer werd geslikt, gelukkig maar. Het nodige papierwerk werd ingevuld. Monique en Bart hebben 2 bureaus tegenover elkaar en ze betrappen elkaar er steeds op dat ze elkaar soms aan zitten staren. Het is duidelijk dat de gedachten steeds bij de afgelopen paar uren zijn.

Aan het eind van de werkdag wordt Monique opgehaald door haar vriend Robert. Ze kussen elkaar vluchtig op de mond en Bart kijkt met een ietwat jaloerse blik naar het verliefde stelletje. Zou ze hem onderweg naar huis ook nog verwennen in de auto? Ze zullen wel een geweldige pot sex hebben vanavond Bart is nog steeds een beetje onder de indruk van alle gebeurtenissen van vandaag.

Even denkt hij erover om hen stiekem achterna te rijden, gewoon om te zien of ze nog spannende dingen doen onderweg, mar hij weet zijn nieuwsgierigheid te bedwingen. De volgende dag, als ze weer naast elkaar in de auto zitten, snijdt Bart voorzichtig het onderwerp weer aan. Hij is heel benieuwd of Monique spijt heeft van gisteren.

Gelukkig wil zijn collega er best over praten. Ze heeft absoluut geen spijt. Ze heeft er lang over nagedacht en het was zelfs het opwindendste wat ze tot nu toe had meegemaakt. Ik kan er niks aan doen, ik vind het gewoon nog geiler dan sex met Robert". Als Bart vraagt wat ze daar precies mee bedoelt legt Monique uit dat ze het spannend vind om geheimpjes te hebben voor haar partner. Helemaal begrijpen doet ze het zelf niet eens, maar het is iets waar ze nou eenmaal op kickt.

En sexuele experimentjes hebben altijd al een grote aantrekkingskracht op haar uitgeoefend. Bart, nieuwsgierig als hij is, wil uiteraard weten over wat voor experimentjes ze het dan heeft. Monique moet een beetje lachen om zijn vraag. Bart zou alles gezworen hebben, alleen al het idee dat hij deelgenoot gemaakt gaat worden van de meest intieme geheimen van zijn collega bezorgt hem een aangename tinteling in zijn kruis.

Monique stelt voor om ergens een bakje koffie te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Even later staan ze met koffie en al langs de snelweg, alsof ze in de startblokken staan om snelheidsovertreders in de kraag te vatten. In werkelijkheid zitten ze samenzweerderig naast elkaar, waarbij Bart aan de lippen van Monique hangt die steeds meer van haar geheime sexleven ontrafelt. Ze vertelt over de onschuldige experimentjes van vroeger, toen ze voor het eerst voorwerpen bij zichzelf naar binnen bracht, dat het haar zo opgewonden had, en dat ze vooral graag dingen deed waarbij ze anderen bij betrok zonder dat die het zelf in de gaten hadden.

Zo had haar moeder ooit een keer een schaaltje met gewassen peentjes op tafel neergezet en had de toen jarige Monique er eentje van gepakt, was ermee naar het toilet gelopen en had ze het in haar poesje gestopt. Na een tijdje lekker ermee gemasturbeerd te hebben had ze het weer terug in het schaaltje gelegd.

Uiteindelijk was het haar broer geweest die het bewuste peentje nietsvermoedend in zijn mond had gestopt en helemaal op had gepeuzeld. Monique had vanuit de bank zitten kijken hoe hij genietend van het peentje zat te eten waaraan ongetwijfeld de smaak van haar kutvocht kleefde. Ook vertelt ze over de keer dat ze op 16 jarige leeftijd samen met haar beste vriendin tijdens een logeerpartijtje over jongens zat te discussieren en dan vooral over hun onwetendheid van wat meisjes wel en niet lekker vinden.

Dat gesprek had er uiteindelijk in geresulteerd dat ze bij elkaar gingen demonstreren hoe ze het lekkerste konden tongzoenen, en dat ze daarna zelfs elkaars lichaam gingen verkennen waarbij ze tenslotte zo ver waren gegaan dat ze elkaar hadden gevingerd en gebeft. Natuurlijk alles onder het mom van 'uitproberen', maar Monique was er behoorlijk geil van geworden en had in werkelijkheid altijd al eens willen vrijen met een ander meisje. Bart zit inmiddels met een erectie in zijn broek.

Dit ontgaat Monique uiteraard niet, en ze maakt handig gebruik van de situatie. Wat Monique vervolgens zegt bezorgt hem echter een wee gevoel in zijn maag. Met een veelbetekenende blik in haar ogen kijkt ze naar de bult in zijn broek.

Bart is even uit het veld geslagen. Bart kijkt zijn collega aan om te ontdekken of ze hem niet toevallig voor de gek houdt.

Monique is echter heel serieus. Bart weegt zijn schaamte af tegen zijn geilheid en besluit dan om Monique haar zin te geven. Hij draait zich naar haar toe in zijn stoel en maakt zijn gulp open.

Monique kijkt gespannen toe als hij zijn stijve lul tevoorschijn haalt. Hij is keihard en van gemiddelde lengte, een genot om naar te kijken.

Een beetje onwennig zit Bart tegenover zijn collega die hem aankijkt als ze wil zeggen: Hij neemt zijn erectie in zijn rechterhand en, terwijl Monique verlekkerd toekijkt, begint hij zijn voorhuid langzaam op en neer te masseren.

Hij kijkt om zich heen, naar de langsrazende auto's en speurend naar eventuele punten van waaruit onverwachte pottenkijkers zouden kunnen opduiken. Als hij ervan overtuigd is dat ze niet zo snel verrast zullen worden maakt hij zijn riem en het knoopje van zijn broek los zodat zijn lul meer vrijheid heeft.

Ze vertelt dat ze ooit haar vader begluurd heeft toen die zich voor de tv zat af te trekken. Iedereen lag toen al op bed en hij was opgebleven, zogenaamd om nog een paar hoofdstukken in zijn boek uit te lezen. In werkelijkheid had hij, toen hij zich veilig voelde, een pornofilm achter een rij boeken gepakt en was er eens lekker voor gaan zitten.

Toen Monique naar beneden kwam om wat te drinken uit de koelkast te pakken had ze hem zien zitten in de bank, met zijn broek op zijn knieen en langzaam trekkend aan zijn grote stijve paal. Ze was er erg door verrast. Zoals zoveel mensen had ze haar ouders niet zozeer geassocieerd met sex.

Natuurlijk doen ook die mensen aan sex, maar dat ze er op zo'n manier mee geconfronteerd zou worden had ze niet verwacht. Ze had gebiologeerd staan kijken, zittend op de trap, totdat haar vader zacht kreunend klaarkwam en zijn zaad opving in een papieren zakdoekje.

Toen hij naar de keuken liep om het zakdoekje weg te gooien was ze zachtjes terug naar boven geslopen en was zich lekker uitgebreid gaan vingeren. Bart vindt de verhalen van Monique maar wat geil, hij schaamt zich geen moment meer voor het feit dat hij zich voor haar zit te rukken, hij vindt het zelfs geil dat ze naar hem kijkt en hij doet nog meer zijn best. Er verschijnt al een druppel voorvocht uit het kleine gaatje en hij smeert dat met het topje van zijn wijsvinger uit over zijn eikel.

Monique vertelt over de keer dat ze in een chatroom op internet aan de praat raakte met een leuke jongen. Het klikte wel tussen hen en al snel werd hun gesprekje steeds vertrouwelijker. Het geil druipt uit haar kut. Andre kust zijn moeder lang en vol passie op haar mooie mond, in haar zachte hals, haar schouders en armen, en daalt dan af naar haar borsten met de dik gezwollen tepels. Hij neemt er de tijd voor en zuigt langdurig op haar borsten en tepels, maar heeft ondertussen al een vinger in haar poes gestoken.

Een andere vinger wrijft haar klit. Thea kronkelt van plezier. Ik was altijd bang dat je het ongepast zou vinden, voor je vrienden of zo.. Andre bestudeert zijn moeders poes met het kort geknipte schaamhaar. Hij laat zijn vingers door de stugge haartjes gaan, streelt vanuit de donkere driehoek haar hijgende buik en haar stevige dijen en duwt twee vingers diep in haar natte gleuf.

Andre draait rondjes met zijn vingers in de rijpe kut van zijn mama en duwt haar benen uit elkaar. Ze ligt nu wijd open, klaar om te ontvangen. Maar Andre wil eerst likken. Terwijl hij haar benen vasthoudt zuigt zijn mond zich vast op de halfopen schaamlippen. Wat is ze nat! En wat smaakt ze lekker!! Gulzig likt hij in haar kut op en neer. Hij lijkt haar geile sap op te slurpen als een dier, zijn tong ver uitgestoken om ook de uithoeken te bereiken.

Thea gilt en kreunt. Wat is het lang geleden dat haar kut zo fijn en ruig gelikt is. Ze knijpt in haar dikke tieten en trekt hard aan de overgevoelige tepels. Diep gaat zijn tong naar binnen. O wat lekker is dit, ze voelt haar orgasme komen.. Haar zoon komt even omhoog. Met een mond glimmend van haar kutsap zit hij naar haar te kijken, trekkend aan zijn harde erectie. Thea kijkt verliefd naar hem met een afwezige blik.

Dan buigt Andre zich weer voorover en begint weer op haar openstaande gleuf te zuigen. Met lange halen gaat hij op en neer door het druipende schaamhaar, op haar kutlippen sabbelend, haar klit bijtend. De benen van zijn moeder duwt hij achterover, zodat ze hem haar hele rijkdom toont. Nu kan Andre haar terug betalen voor de ervaring van zonet. Hij begint te begrijpen wat zijn moeder zo geil vindt aan zijn kontgat.

Het is dat koppige, gesloten deurtje wat zich pas laat openen als je echt aandringt. Het kost overtuiging daar binnen te komen, maar als je er bent, ruik en proef je de diepste geheimen van de schat die er verborgen zit. Ze vingert haar kut snel en met dicht geknepen ogen, genietend van deze intense en onverwachte intimiteit.

De smakkende en zuigende geluiden en het gehijg van de twee minnaars is het enige geluid dat de ruimte vult. Andre perst zijn tong zo ver mogelijk in zijn moeders kontgat, ze kraait het uit van genot en vingert zich als een wilde.

Zo lang mogelijk laat Andre zijn moeder balanceren op de rand van een nieuw orgasme. Maar zijn pik staat al een tijd op barsten, hij houdt het eigenlijk niet meer en wil nog maar een ding: Hij komt omhoog terwijl Thea hem verwilderd aankijkt en plant beide armen stevig neer aan weerszijden van haar lichaam.

Zij streelt zijn sterke grote jongenslijf met de zwaaiende harde lul. Ze snapt zijn gevoelens en weet dat hij nu moet neuken. Ze wil het ook. Met haar benen wijd en haar kut wijd open kan Andre zijn eikel goed richten. Zonder verdere hulp vindt zijn pik de weg tussen de schaamlippen.

Langzaam glijdt hij naar binnen, de moederlijke warmte omgeeft zijn staalharde leuter, het voelt zo goed. Zo liggen ze beide minutenlang te genieten, zonder te bewegen. Haar kut stroomt langzaam over van het geil en smeert de volle 22cm van haar zoons pik die haar als een speer doorboort. Knijpend met haar vaginale spieren voelt ze de dikte en hardheid van zijn geslacht. Het is genoeg om spontaan op klaar te komen.

Diep van binnen begint ze te kreunen en te zuchten en heel zacht en geleidelijk overstroomt een gelukzalig orgasme haar. Hij weet niet goed wie hij ziet: Hij weet wel dat hij zielsveel van haar houdt en naar haar verlangd, al heel lang. Willen niet alle jongens stiekem hun moeder neuken? Andre voelt zich super, een echte man.

Hij drukt zijn mond op haar mond en hun tongen zuigen elkaar naar binnen. Vanuit zijn heupen begint de jongen te stoten. Hij stoot recht op en neer, diep in de warme kut. Zijn ogen dwalen over de schuddende blanke borsten, over de hijgende gebruinde buik en weer terug naar het doorleefde, van liefde en geilheid vertrokken gezicht van zijn moeder.

Zij kan haar ogen niet van haar zwoegende zoon afhouden. Wat een man is hij geworden! Hij gaat zo klaarkomen! De eerste stralen zaad vliegen haar kut binnen. Weer spuiten dikke stralen sperma vanuit zijn ballen haar kut binnen.

Het stoten van zijn pik maakt een klotsend geluid, zaad komt soppend naar buiten gelopen. Andre kan niet stoppen met stoten, hij wordt haast gek van genot. Zijn moeder wrijft hem kalmerend over de rug ten teken dat het goed is. Langzaam vertraagd hij de bewegingen vanuit zijn heupen, tot hij vermoeid en bezweet op haar neerstort.

Dan houdt Thea haar jongen dicht en troostend tegen zich aan, streelt zijn haar en knijpt met haar kutlippen de laatste restjes uit zijn zachter wordende pik.

Hij kust haar nek en hals, en als hun wangen elkaar strelen zijn hun lippen niet ver meer. Vol passie tongen moeder en zoon met elkaar. Hij zit nog steeds in zijn moeders kut te roeren in zijn eigen zaad. Thea vindt het heerlijk om te voelen hoe ze opnieuw gevuld wordt met hard pikvlees. Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Hij streelt en kust de dikke warme borsten onder hem, en stoot steeds iets harder. Met een dikke tiet in elke hand zuigt Andre de spenen om en om. Zijn pik stoot over de volle lengte in en uit.

Ineens kantelen de twee lichamen en ligt Andre onder en zijn moeder boven. Hij heeft haar grote borsten vlak voor zich hangen, schokkend slaan ze tegen elkaar bij elke stoot van zijn pik.

Hij kan nu heerlijk de stevige meloenen likken en zuigen, terwijl zijn handen haar gespierde kont omklemmen. Thea kreunt en jammert bovenop hem, biedt om beurten haar tepels aan om te zuigen.

Andre sabbelt en likt als een hongerig kind, ondertussen haar billen knedend. Zijn vingers gaan in de bilspleet en betasten haar anus. Zonder problemen kan hij een vinger in haar gat steken. Andre steekt een tweede vinger bij, en duwt ze allebei naar binnen, Thea kraait nog harder. Haar kut is helemaal gevuld.. Andre kijkt op naar haar verhitte gezicht. Thea komt omhoog, wipt van zijn pik die ze meteen beet pakt en naar haar poepgat geleid.

Ze zet de eikel tegen haar anus en laat zich dan langzaam zakken. Ze vingert zichzelf en begint te rijden. Haar borsten zwaaien wild in het rond, haar hele lichaam glanst van het zweet. Andre ligt onder haar omhoog te stoten, het is oppassen dat zijn pik er niet uitschiet. Na een tijdje rollen ze weer om, en nu is het weer Andre die boven ligt.

Af en toe trekt hij langzaam zijn eikel tot net buiten de kringspier, kijkt in het vochtige, open gat en duwt dan zijn pik weer naar binnen. Andre zet aan, zijn paal ramt keihard in en uit, zijn ballen slaan tegen haar billen, Thea knijpt in haar tepels. Ze voelt het ook komen.

Maar ze merkt dat ze ook de controle over haar blaas aan het verliezen is. De opgewonden prikkels in haar kut en kont worden zo hevig dat ze ineens een kleine straal plas laat lopen. Ze schrikt er van, Andre heeft het ook gezien. Hij neukt gewoon hard verder en hijgt: Ze kan haar blaas niet meer bedwingen!

..

Buitensex den bosch gangbang gelderland


Of zit je soms de hele tijd naar mijn borsten te staren? De twee agenten zitten lachend naast elkaar en er ontstaat een licht erotische sfeer in de politie auto. Bart stuurt de auto een zijstraat in en 10 minuten later stopt hij voor het flatgebouw waar Monique sinds 3 jaar woont met haar vriend. Dat is beter dan hier in de auto blijven zitten". Bart sluit de auto af en loopt achter Monique aan. Zwijgend staan ze even later naast elkaar in de lift, er is duidelijk een zekere erotische spanning voelbaar.

Op de 7e verdieping stappen ze uit en Monique opent haar appartement en loopt voor hem uit naar binnen. Eenmaal binnen vraagt ze of hij wat te drinken wil. Ach, een colaatje gaat er wel in met dit weer. Of hij het even zelf uit de koelkast wil pakken, glazen staan in het kastje rechtsboven.

Bart schenkt twee glazen cola in en zet haar glas neer op de eettafel. Even is Bart uit het veld geslagen. Ze zal toch niet bedoelen Bart lacht schaapachtig en probeert uit haar stem op te maken of ze het serieus meent of niet.

Hij weegt zijn kansen af. Als hij naar haar slaapkamer loopt en ze maakte maar een grapje, dan staat hij voor lul. Gaat hij niet, dan zal hij zich altijd af blijven vragen of ze het wel of niet meende. Jij wel", roept Bart terug. Tot zijn verbazing echter stapt Monique de kamer binnen met haar bloes helemaal losgeknoopt. De panden van haar bloes hangen weliswaar voor haar borsten, maar ze gunt hem wel een mooi uitzicht op de ruimte tussen haar mooie rondingen. Bart slikt even wat weg en voelt wederom een erectie opwellen in zijn broek.

Monique kijkt hem ondeugend aan en vraagt nogmaals: Bart probeert zich groot te houden maar weet zich met zijn houding niet goed raad. Monique neemt het initiatief door op hem af te lopen en vlak voor hem te gaan staan. Terwijl ze hem recht in de ogen aankijkt trekt ze de panden van haar bloes opzij en ontbloot ze haar borsten voor hem. Omdat Bart nog steeds als aan de grond genageld staat pakt ze zijn hand beet en legt die bij zichzelf op haar ene borst. Een wellustige tongzoen volgt en Bart, die inmiddels van de eerste schrik en verbazing bekomen is, masseert nu haar heerlijke heuveltjes.

Zijn lul staat inmiddels recht overeind en hij drukt zijn onderlijf tegen haar aan. Monique kreunt zachtjes als ze zijn strakke paal tegen haar buik voelt drukken. Zonder hun tongzoen te onderbreken gaat ze met haar hand tussen hen in en voelt door zijn broek heen aan zijn erectie. Bart heeft het niet meer.

Hij drukt zijn erecte paal tegen haar handpalm, hevig hijgend van wellust. Hij is geil, zo geil is hij nog nooit eerder geweest.

De hele situatie brengt het met zich mee, het verrassende, het overrompelende ervan. Haastig trekt ze aan zijn broekriem, waarna ze het knoopje van zijn broek lospeutert en zijn rits naar beneden trekt. Terwijl ze zich op haar knieen laat zakken trekt ze in een beweging zijn broek en onderbroek naar beneden waarna de keiharde lul van Bart tevoorschijn schiet.

Bart kijkt verhit naar beneden. Hij kreunt hardop als hij haar tong over het puntje van zijn eikel voelt flitsen. Het aanzicht van zijn stijve lul tussen de lippen van zijn hete collega zorgt voor een ongekende geilheid die zich van hem meester maakt. Monique kijkt naar hem omhoog terwijl ze vol overgave aan zijn lul zuigt. Ze vindt het geil om een man in zijn gezicht te kijken terwijl ze hem met haar mond verwent. Bart doet zijn uiterste best om niet te snel klaar te komen, hij wil zo lang mogelijk genieten van deze heerlijke sensatie.

Monique houdt hem bij zijn billen beet terwijl ze zijn lul tot bijna in haar keel in haar mond laat verdwijnen. Zijn ballen staan strak en Bart voelt dat het niet meer lang kan duren voordat zijn zaad als een projectiel uit zijn lul wordt gelanceerd. Met enige tegenzin duwt hij voorzichtig haar hoofd weg en hijgt iets in de trend van "jouw beurt".

Hij trekt Monique overeind en zet haar tegen de eettafel aan. Hij trekt haar bloes nu helemaal uit en bekijkt haar prachtige lichaam. Zoenend en intussen haar borsten strelend duwt hij haar achterover op de tafel, waarna hij haar broek losmaakt en langs haar mooie slanke benen naar beneden trekt.

Monique trapt haar schoenen en haar broek snel uit en ontdoet zichzelf van haar string. Ze weet wat er komen gaat en vol verlangen spreidt ze haar benen voor hem. Bart kijkt verlekkerd naar haar mooie kaalgeschoren poesje met roze lippen. Hij gaat met zijn hoofd tussen haar benen en likt langs de buitenkant van die lekkere lipjes, vervolgens gaat hij plagend met het puntje van zijn tong over haar klitje, haar helemaal gek makend van genot.

Monique trekt zich omhoog tot ze op haar ellebogen steunt en kijkt geil toe hoe Bart haar met zijn tong verwent. Bart doet zijn uiterste best om het zo lekker mogelijk te maken, zelf geniet hij er ook van, en hij vindt het geil om haar te horen zeggen wat ze lekker vindt.

Sneller en sneller gaat hij met zijn tong over haar klitje, ondertussen haar heerlijke kont masserend. Als Monique haar hoofd opzij gooit ziet ze via een grote spiegel het hele tafereeltje van een afstandje. Ze ziet Bart gehurkt op de grond zitten, een grappig gezicht met zijn overhemd en stropdas nog aan en zijn broek en onderbroek die nog steeds op zijn enkels hangen. Zijn hoofd beweegt op en neer tussen haar dijen, het is een geil gezicht.

Ik wil je in me voelen, kom neuk me! Bart gaat al kussend langs haar buik en borsten naar boven, zich langzaam omhoog trekkend zodat zijn stijve lul zich tussen haar benen bevindt. Monique trekt hem aan zijn stropdas naar zich toe en kust hem gretig op zijn mond, hun tongen zitten verstrengeld in elkaar. Bart heeft intussen zijn lul beetgepakt en plaatst zijn eikel tegen haar kutje.

Na even plagerig met zijn eikel langs haar klitje te hebben gewreven pakt ze hem bij zijn billen beet en trekt hem naar zich toe zodat zijn lul bij haar naar binnen glijdt. Haar kutje sluit als een handschoen om zijn kloppende paal. Langzaam beweegt hij zijn stijve paal in en uit haar warme grotje. Genietend sluit Monique haar ogen, haar mond staat wijd open. Allerlei gedachten flitsen door haar hoofd: Als die erachter komt!

Maar het is te lekker om weerstand te bieden aan al dit geils. Luid gillend bereikt ze een orgasme, ze klemt haar dijen om zijn middel en knijpt met haar kutje in zijn staalharde pik. Bart houdt het niet meer. Door het gevoel wat ze bij hem teweegbrengt komt ook hij klaar. Zijn zaad spuit diep in haar strakke poesje, het gevoel is onbeschrijfelijk. Bijna een minuut lang kronkelt Monique onder hem op het tafelblad, voordat haar orgasme is beeindigd.

Bart trekt zich uit haar terug, ze kijken elkaar hijgend aan. Op dat moment bekruipt hen allebei het idee van 'wat hebben we gedaan? Berouw komt na de zonde, maar toch heeft de geiligheid de overhand. Monique komt van de tafel overeind en bukt om haar kleren bij elkaar te graaien.

Bart kijkt verlekkerd naar haar mooie strakke billen, hij heeft altijd al een zwak gehad voor kontjes. Zijn pik, die al wat was gaan hangen, komt onmiddellijk weer overeind. Als zijn broek niet rond zijn enkels hing, had hij haar ter plekke voorover geduwd over haar bankstel, en nog een beurt achterlangs gegeven.

Nu loopt Monique echter al met haar kleren onder haar arm naar haar slaapkamer om zich aan te kleden en te fatsoeneren. Bart trekt zijn broek omhoog en kijkt in de spiegel. Zijn hoofd is rood en bezweet, zijn bloes wat gekreukt en zijn stropdas moet nodig opnieuw geknoopt. Monique roept hem toe dat hij wel even van de badkamer gebruik kan maken als hij dat wil.

Daar stopt Bart zijn hoofd onder de kraan, droogt zich vervolgens af en haalt een kam door zijn haar. Eenmaal terug in de kamer is Monique nog niet terug. Door een kier van haar slaapkamerdeur ziet hij haar zitten voor haar kaptafel. Haar bloes hangt los over haar schouders en van onderen is ze nog naakt. Hoewel ze net hartstochtelijke sex hebben gehad, wil hij niet bij haar naar binnen lopen. Stel dat ze ineens vreselijk spijt heeft gekregen, hij wil haar niet kwijt als partner. Zwijgend kijkt hij toe hoe ze haar haren opnieuw opsteekt.

Zoals ze daar zit met haar handen boven haar hoofd bewegen haar borsten onder haar bloesje. Dan staat ze op, loopt naar de kast en pakt er een nieuw stringetje uit.

Misschien komt het doordat ze niet weet dat hij kijkt, misschien is het de aanblik van haar fantasische lichaam, feit is dat hij wederom met een stijve in zijn broek staat. Hij trekt zijn rits naar beneden en haalt snel even zijn lul tevoorschijn.

Met langzame halen schuift hij zijn voorhuid op en neer over zijn eikel. Mijn dochter en haar vriend Categorie: In tegen stelling met mijn dochter ben ik stevig met maat 46, anja is heel slank met mooi zwart haar. Ze genoot echt van haar seksleven, meer dan ik ooit gedaan had. En ze wist ook wat het vrijen met een ander meisje was, ja ma ik wil alles uitproberen zei ze dan, als ze weer eens vertelde van haar seksavontuurtje.

Ik was er nooit verbaasd meer over dat ze een andere vriend had die dan bij haar in bed gelegen had. In begin bleef ik wakker liggen tot ze thuis was, maar dat lukte mij nu niet meer. Ik hoorde lawaai in de keuken de volgend ochtend, o dacht ik is ze nu al wakker dat verbaasde mij. Ik stapte van bed af en liep in mijn blootje, naar de keuken, schrok mij rot stond een kleurling met de rug naar mij toe, hij hoorde iets en draaide zich om, hij schrok ook maar bekeek mij van top tot teen, ik ben de vriend van Anja zei hij en liep op mij af en gaf mij een hand.

Zei dat ik Gea was, en liep snel weer naar mijn kamer, mij bewust dat hij mij na keek. Ik durfde het niet tegen mijn dochter te zeggen, en hij had het blijkbaar ook niet verteld, want ze begon er ook niet over. Dezelfde week kwam hij nog weer langs, beide gingen ze later naar boven, toen ik naar toilet moest hoorde ik hun neuken, Anja ging goed te keer. Met verhitte gezichten kwamen ze later weer naar beneden, Mike dronk nog wat en ging weer naar huis.

Maar ze stonden eerst nog een poosje in de gang, ik hoorde hun lachen. Ik hoorde jullie te keer gaan zei ik tegen haar, o mam ik kon het niet laten hij heeft zo een heerlijke pik en mond. En hij is sterk hij tilde mij zomaar op, en toen mmmm. Op zaterdag avond was hij al vroeg bij ons, ze bleven tot 11 uur en gingen toen uit, ik sliep nog helemaal niet zo lang, en was ook nog niet zo laat als anders toen ik ze hoorde thuis komen. Daarom zijn ze thuis dacht ik later toen ik hun weer hoorde neuken, en wat duurde dat lang ik hoorde mijn dochter steeds weer.

Ik werd er zelf ook geil van en vingerde mij heftig. Ook de volgende ochtend gingen ze weer te keer, toen duurde het niet zo lang. Paar uur later kwamen ze pas naar beneden toe. Dekte de tafel voor hun, en hij keek steeds naar mij en vooral naar mijn borsten, en glimlachte soms, hij denkt vast aan vorige week dacht ik, toen ik bloot voor hem stond.

Help jij mijn ma afwassen ga ik nog wat huiswerk doen zei mijn dochter, er was een bepaalde spanning toen ze boven was, maar hij kletste goed en vertelde over zijn stage plek die hij had, was bij een bank. Dat u nog geen vriend weer heeft zei Mike u ziet er toch prachtig uit, en wat zachter ik kan het weten he.

Ik kleurde er van dat hij dat vertelde, ik heb Anja niets verteld hoor hoe mooi je bent, u ook zeker niet dat u in uw blootje voor mij stond, ik schudde van nee. Gelukkig kwam ze weer naar beneden toe en reden later met de auto weg naar zijn broer. Ging later naar mijn zuster toe en was tegen 9 uur weer thuis, de auto stond er alweer dus ze waren weer thuis.

Ze zaten beide op de bank hij keek verhit uit, en zijn rits was niet goed dicht. Toen mijn dochter naar toilet ging trok hij hem verder dicht, sorry vergeten met plassen zei Mike, maar keek mij door dringend aan. Mike blijft hier hoor vannacht zei Anja, en hoeft morgen middag pas naar zijn stage plek, en jij dan moet jij niet school, ja hoor 8 uur moet ik weg. Wat erg ik hoorde hun weer neuken, o wat was ik nu ook aan een echte lul toe in plaats van dat gevinger.

Met geile gedachten viel ik heerlijk in slaap, dat ik heerlijk geneukt werd. Zoals altijd stond ik altijd op voor mijn dochter, had nu wel een nachthemd aangetrokken, dat was maar goed ook want Mike kwam ook beneden in zijn boxershirt, wat zat er toch een bult in. Wil nog een ochtend kus zei Mike tegen Anja, ze had net haar jas aan en hij liep mee naar de gang.

Schonk voor Mike koffie in en ging bij de tafel zitten, hij kwam terug lopen en wat was zijn bult dikker geworden, o dat is aardig koffie heerlijk, hij ging op de stoel naast mij zitten en draaide de stoel bij, e deed de benen wat uit elkaar wat keek ik tegen zijn kruis aan en bult, hij zag de verwarring bij mij doordat ik kleurde.

Ga mij douchen zei ik, en liep de kamer uit, stond er lang onder en zette de straal goed op mijn kut die heet was. Vanuit zijn heupen begint de jongen te stoten. Hij stoot recht op en neer, diep in de warme kut. Zijn ogen dwalen over de schuddende blanke borsten, over de hijgende gebruinde buik en weer terug naar het doorleefde, van liefde en geilheid vertrokken gezicht van zijn moeder.

Zij kan haar ogen niet van haar zwoegende zoon afhouden. Wat een man is hij geworden! Hij gaat zo klaarkomen! De eerste stralen zaad vliegen haar kut binnen. Weer spuiten dikke stralen sperma vanuit zijn ballen haar kut binnen. Het stoten van zijn pik maakt een klotsend geluid, zaad komt soppend naar buiten gelopen. Andre kan niet stoppen met stoten, hij wordt haast gek van genot.

Zijn moeder wrijft hem kalmerend over de rug ten teken dat het goed is. Langzaam vertraagd hij de bewegingen vanuit zijn heupen, tot hij vermoeid en bezweet op haar neerstort. Dan houdt Thea haar jongen dicht en troostend tegen zich aan, streelt zijn haar en knijpt met haar kutlippen de laatste restjes uit zijn zachter wordende pik.

Hij kust haar nek en hals, en als hun wangen elkaar strelen zijn hun lippen niet ver meer. Vol passie tongen moeder en zoon met elkaar. Hij zit nog steeds in zijn moeders kut te roeren in zijn eigen zaad. Thea vindt het heerlijk om te voelen hoe ze opnieuw gevuld wordt met hard pikvlees. Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Hij streelt en kust de dikke warme borsten onder hem, en stoot steeds iets harder.

Met een dikke tiet in elke hand zuigt Andre de spenen om en om. Zijn pik stoot over de volle lengte in en uit. Ineens kantelen de twee lichamen en ligt Andre onder en zijn moeder boven. Hij heeft haar grote borsten vlak voor zich hangen, schokkend slaan ze tegen elkaar bij elke stoot van zijn pik. Hij kan nu heerlijk de stevige meloenen likken en zuigen, terwijl zijn handen haar gespierde kont omklemmen. Thea kreunt en jammert bovenop hem, biedt om beurten haar tepels aan om te zuigen.

Andre sabbelt en likt als een hongerig kind, ondertussen haar billen knedend. Zijn vingers gaan in de bilspleet en betasten haar anus. Zonder problemen kan hij een vinger in haar gat steken. Andre steekt een tweede vinger bij, en duwt ze allebei naar binnen, Thea kraait nog harder.

Haar kut is helemaal gevuld.. Andre kijkt op naar haar verhitte gezicht. Thea komt omhoog, wipt van zijn pik die ze meteen beet pakt en naar haar poepgat geleid. Ze zet de eikel tegen haar anus en laat zich dan langzaam zakken. Ze vingert zichzelf en begint te rijden. Haar borsten zwaaien wild in het rond, haar hele lichaam glanst van het zweet.

Andre ligt onder haar omhoog te stoten, het is oppassen dat zijn pik er niet uitschiet. Na een tijdje rollen ze weer om, en nu is het weer Andre die boven ligt. Af en toe trekt hij langzaam zijn eikel tot net buiten de kringspier, kijkt in het vochtige, open gat en duwt dan zijn pik weer naar binnen.

Andre zet aan, zijn paal ramt keihard in en uit, zijn ballen slaan tegen haar billen, Thea knijpt in haar tepels. Ze voelt het ook komen. Maar ze merkt dat ze ook de controle over haar blaas aan het verliezen is.

De opgewonden prikkels in haar kut en kont worden zo hevig dat ze ineens een kleine straal plas laat lopen. Ze schrikt er van, Andre heeft het ook gezien. Hij neukt gewoon hard verder en hijgt: Ze kan haar blaas niet meer bedwingen! Hij ramt zijn paal nog altijd fanatiek in zijn moeders darmkanaal. Ze zal daar straks wel rood en rauw zijn. Zijn ballen verzamelen het zaad voor lancering. Hij voelt het komen.. Andre spuit zijn pik helemaal leeg in zijn moeders kont, het heerlijkste orgasme dat hij ooit had.

Thea voelt het zaad stromen in haar reet en rijdt zich met haar klit klaar tegen haar stotende zoon. Weer schieten grote stralen pis als een fontein uit haar vagina omhoog.

Ze spat zichzelf eronder en raakt bedekt met een plas vocht, het stroomt van haar buik op het bankstel. De jongen stoot traag door in haar kont en werkt het sperma diep naar binnen.

Twee lichamen die aan elkaar kleven. Toen Thea later op haar zoon lag bij te komen en het sperma uit haar kont op zijn buik droop, bekende ze dat ze al lang droomde van harde, anale sex. Ik stak soms zelf maar een komkommer in mijn achterste om dat lekkere gevoel te krijgen. Maar hoe kan je nou plassen bij het neuken?

Andre vond het geil, die fontein die ineens naar buiten spoot. Vermoeid en plakkerig kwamen ze na een tijdje overeind om zichzelf en het bankstel schoon te maken.

Daarna gingen Andre en zijn moeder gearmd naar boven. Ze sliepen die nacht samen in het ouderlijke bed. Natuurlijk konden ze niet van elkaar afblijven. Dit was hun eerste nacht samen en het begin van een jarenlange incestrelatie.

Maar daarover meer in het vervolg.