Slipje in kut sex in de woonkamer

slipje in kut sex in de woonkamer

Die vinger in mijn kontje, die mond om mijn pik. Ik kon eigenlijk niet wachten om weer aan het werk te moeten. Maandag is het weer zover, ik ga daar weer aan het werk, echter nu na mijn echte werk. Ik bel aan tegen een uur of 8 avonds en Els doet open, hallo schatje, kom erin. Ik zeg, ja lekker, ik heb wel zin in een bakkie. We drinken een bakkie koffie en praten wat over het weer en dergelijke.

Els vraagt of ik het leuk vond vorige week, en of ik zin had in vanavond. Ik vertelde haar dat ik iedere avond klaar ben gekomen met haar in mijn hoofd en dat ik bijna niet kon wachten om langs te komen. Dat is mooi zegt Els, en we drinken onze koffie op! Ik ga even naar boven, als jij het nou even gezellig maakt hier in de woonkamer dan kom ik er zo aan, ik wil even lekker douchen. Zo gezegd zo gedaan, voor mij een mooie kans om een beetje rond te gluren in de huis van deze geile slet.

Ik mag overal kijken had Els gezegd, dus ik struin een beetje rond in de woonkamer en keuken ook even in de schuur en dergelijke. Ik schenk twee wijntjes in en steek wat kaarsjes aan, zet de radio lekker aan! Vanaf de straat kijk je zo bij Els naar binnen, dus ik doe de gordijnen ook maar dicht voor de zekerheid! Ik struin nog wat rond en beland in het was hok, alles zeer netjes opgeruimd en voor elkaar, mooi wasmachine, goede droger. Die Els is wel netjes hoor!

Ik kijk wat rond en zie in de wasmand kleding liggen, handdoeken en een heel klein blauw puntje! Ik ben erg nieuwsgierig en pak het puntje textiel dat in de wasmand ligt en trek eraan.

Het schijnt een blauw slipje te zijn, een stringetje met een kanten achterkant en een satijnen voorkant met een beetje kant! Ik word spontaan alweer geil! Ik keek even goed om me heen of niemand mij kon zien en drukte het slipje in mijn gezicht, ik snoof en de geur van haar kut kwam in mijn neus, wat een heerlijke geur heeft die slet zeg!

Mijn paal staat al op springen en ik wil mijn broek losknopen! Wat een geile lucht aan dat slipje! Maar plotseling hoor ik Els zeggen, zoow, jij voelt je wel erg thuis, zo in de dames ondergoed te snuffelen! Geschrokken gooide ik het slipje terug en draaide me om! En mijn pik die al stijf was, kon blijkbaar nog stijver! Voor me staat Els, kousen, skaratels, een heel klein wit satijnen slipje die haar schaamhaar net bedekt! Ik zag dat de gordijnen al dicht waren, dat heb je slim bekeken schatje!

Wil je ook even lekker douchen vraagt Els en ik knik van ja! Nou loop maar naar boven daar is d badkamer, ik zie je zo wel weer beneden!

Ik loop naar boven en mag hier dus ook op onderzoek uit, ik kijk door haar kamer, badkamer logeerkamer en snuffel een beetje rond, Ik moet nu wel echt gaan douchen, want anders merkt Els het weer! Ik kleed mij uit, en mijn pik doet gewoon zeer, zo hard is deze, ik denk dat het een koude douche word, want anders komt dat niet goed!

Ik sta lekker onder de douche en was met goed overal! Ik droog mij af en loop de badkamer uit nar de slaapkamer, op de plek waar mijn kleren net lagen ligt nu wat anders, een zwarte tanga en een satijnen badjas! Met een klein briefje! Doe deze aan en kom naar beneden, ik wacht op je. Daaronder in hele kleine letters staat nog geschreven, in het nachtkastje ligt vast wel iets van je gading!

Ik trek de zwarte tanga aan en mijn ballen passen er net in,alleen van de gedachte groeit mijn paal al naar een ander vivo, ik ben ondertussen zo geil geworden dat ik het allemaal niet meer aankan en ik kijk in het nachtkastje, daar liggen meerdere attributen. Zelfs bij 14 maanden, slaapt ze zelden de hele nacht door. We denken dat ze is te bang om iets te missen. Ik glimlachte naar hem. Zijn warme romp werd genesteld tegen mij. Zijn handen masseerde mijn schouders.

Op zijn knieën, richtte hij zijn houding, pakte mijn benen en trok mijn lichaam naar hem. Ik voelde de sensatie al komen en hij begon met het schuiven van mijn slipje en likken van mijn kutje.

Ik kwam klaar en hij stond snel op, ging naar het raam en trok de gordijnen dicht. Hij trok me toen tot op de rand van de bank en trok mijn topje omhoog over mijn hoofd. Hij begon direct mijn borsten te strelen en ik voelde zijn pik steviger worden. Vervolgens leunde ik terug op de bank en trok mijn slipje uit.

Hij pakte mij beet en met 1 duw was hij in me voordat ik het besefte zelfs zo overwelmend was het, begon hij me hard te neuken. Ik kreunde en voelde alle stress weg ebben, hij ging steeds harder en al heel snel kwamen we beide op een hoogte punt.

..

Stel zoekt man sex sex contactadvertenties

Na het telefoontje ging ik weer naar mijn kamer. Ik deed de deur open en zag mijn stiefzus met haar benen wijd op mijn bed. Mijn lul schoot als een raket omhoog. Ik sjorde vliegensvlug mijn broek uit en mijn enorme paal kwam tevoorschijn. Ik liep naar haar toe en ze greep mijn kloppende lul met beide handen beet en stak hem in haar mond om hem zalig te pijpen. In standje 69 begon ik haar heerlijke geile kut te likken. Het sap droop er uit en ik likte het gulzig op. Ik neukte haar of mijn leven er van afhing.

Ik ging wild tekeer in die sappige spleet. Toen, nadat ik net mijn sperma in haar kut gespoten had, hoorden we de auto van onze ouders het garagepad oprijden.

Vliegensvlug kleedden we ons aan en zij liep naar beneden. Het is bij deze ene keer gebleven. Niet lang daarna kreeg ze een vriend waar ze later mee trouwde. We hebben er nooit meer over gesproken, maar ik weet zeker dat zij dit voorval net zoals ik als een geheime herinnering koesterd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Ik sta lekker onder de douche en was met goed overal! Ik droog mij af en loop de badkamer uit nar de slaapkamer, op de plek waar mijn kleren net lagen ligt nu wat anders, een zwarte tanga en een satijnen badjas! Met een klein briefje! Doe deze aan en kom naar beneden, ik wacht op je.

Daaronder in hele kleine letters staat nog geschreven, in het nachtkastje ligt vast wel iets van je gading! Ik trek de zwarte tanga aan en mijn ballen passen er net in,alleen van de gedachte groeit mijn paal al naar een ander vivo, ik ben ondertussen zo geil geworden dat ik het allemaal niet meer aankan en ik kijk in het nachtkastje, daar liggen meerdere attributen. Ik kies er drie uit, een voorbinddildo, een geval waar je de mond mee openhoud van iemand en een anaal plug!

Ik weet niet waarom maar de vorige keer was die vinger zo heerlijk dat ik eigenlijk wel wat meer wou weten! Ik loop naar beneden en daar zit Els, wijntje op de bank, beentjes netjes over elkaar. We beginnen lekker te praten en een wijntje te drinken. Een paar wijntjes later zegt Els, nou is het tijd dat jij die badjas eens uitdoet!

Ze komt voor mij zitten op de grond en likt langs de tanga, mijn pik staat alweer vier vooruit. Ik slik een keer en schrik een beetje, maar Els trekt de tanga naar beneden en begint heerlijk te pijpen, en als mijn pik op volle sterkte is staat ze op, lik me klaar schat zegt ze, en ze gaat op de bank liggen met haar beentjes ophoog!

Ik kus haar langzaam op haar buik en kom met mijn neusje bij haar glinsterende kutje, deze ruikt zo lekker dat ik al bijna klaar kom! Ik begin te likken en Els geeft me nog een par tips, harder, hoger, ja zo!! Ik stop een vingertje in haar kutje en ga harder likken! Ik vind het heerlijk en Els ligt te trillen op de bank! Zo, zegt ze, ga jij maar eens even op je knie op het het tapijt zitten, ze pakt de voorbind dildo en knoopt deze voor! Ok luister goed schatje, als je wilt dat dit lekker is, doe dan precies wat ik je zeg!

Op je knieën en je schouders op het tapijt! Gezicht naar links en wat je ook doet, niet rechtop komen! Ik gehoorzaam en Els kruipt achter me, je vond die vinger lekker vorige week, nou dan vind je dit ook wel lekker! Ze plaats de zwarte rubberen robbie op mijn sterretje en giet er wat glijmiddel overheen! Ze drukt langzaam en langzaam verdwijnt deze dildo in mijn kontje, Els begint mij langzaam te neuken.

Ooooh wat is dit lekker zeg, ik wsct niet dat dit zo lekker kond zijn, ik word gewoon in mijn kont geneukt door een vrouw van 60! Nu ben jij aan de beurt zegt els, ik wil dat jij mij nu neukt, in mijn kut, ik doe dit masker op, en ik wil iedere druppel zaad van je in mijn keel hebben! Ik wil je ruw en hard in mij voelen! En zo gebeurd het dat ik mijn pik in haar kutje druk, ik begin haar natte poes te bereiden en pak haar tieten vast, ik knijp er hard in en neuk haar steeds harder.!

Ze kijkt me aan met dat pijlmasker en ik zie een traan van genot langs haar wang lopen, ik houd dit niet lang meer vol en trek mijn pik eruit, Els gaat op haar knieën zitten en ik druk mijn luk in haar neuk mond!

Ik kom klaar en dikke klodders zaad vullen haar mand! Ze verwijderd het masker en slikt alles door! Goed hoor schatje, de volgende keer mag je mijn kontje neuken…. Neem je dat slipje nog even mee, dan heb je nog wat om om te rukken, tot volgende week, zelfde tijd? Reactie van webcam op 31 oktober om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Hetero Sexverhaal gaat over:slipje in kut sex in de woonkamer

Die vinger in mijn kontje, die mond om mijn pik. Ik kon eigenlijk niet wachten om weer aan het werk te moeten. Maandag is het weer zover, ik ga daar weer aan het werk, echter nu na mijn echte werk. Ik bel aan tegen een uur of 8 avonds en Els doet open, hallo schatje, kom erin. Ik zeg, ja lekker, ik heb wel zin in een bakkie. We drinken een bakkie koffie en praten wat over het weer en dergelijke.

Els vraagt of ik het leuk vond vorige week, en of ik zin had in vanavond. Ik vertelde haar dat ik iedere avond klaar ben gekomen met haar in mijn hoofd en dat ik bijna niet kon wachten om langs te komen. Dat is mooi zegt Els, en we drinken onze koffie op! Ik ga even naar boven, als jij het nou even gezellig maakt hier in de woonkamer dan kom ik er zo aan, ik wil even lekker douchen.

Zo gezegd zo gedaan, voor mij een mooie kans om een beetje rond te gluren in de huis van deze geile slet. Ik mag overal kijken had Els gezegd, dus ik struin een beetje rond in de woonkamer en keuken ook even in de schuur en dergelijke. Ik schenk twee wijntjes in en steek wat kaarsjes aan, zet de radio lekker aan! Vanaf de straat kijk je zo bij Els naar binnen, dus ik doe de gordijnen ook maar dicht voor de zekerheid! Ik struin nog wat rond en beland in het was hok, alles zeer netjes opgeruimd en voor elkaar, mooi wasmachine, goede droger.

Die Els is wel netjes hoor! Ik kijk wat rond en zie in de wasmand kleding liggen, handdoeken en een heel klein blauw puntje! Ik ben erg nieuwsgierig en pak het puntje textiel dat in de wasmand ligt en trek eraan.

Het schijnt een blauw slipje te zijn, een stringetje met een kanten achterkant en een satijnen voorkant met een beetje kant! Ik word spontaan alweer geil! Ik keek even goed om me heen of niemand mij kon zien en drukte het slipje in mijn gezicht, ik snoof en de geur van haar kut kwam in mijn neus, wat een heerlijke geur heeft die slet zeg! Mijn paal staat al op springen en ik wil mijn broek losknopen! Wat een geile lucht aan dat slipje! Maar plotseling hoor ik Els zeggen, zoow, jij voelt je wel erg thuis, zo in de dames ondergoed te snuffelen!

Geschrokken gooide ik het slipje terug en draaide me om! En mijn pik die al stijf was, kon blijkbaar nog stijver! Voor me staat Els, kousen, skaratels, een heel klein wit satijnen slipje die haar schaamhaar net bedekt!

Ik zag dat de gordijnen al dicht waren, dat heb je slim bekeken schatje! Wil je ook even lekker douchen vraagt Els en ik knik van ja! Nou loop maar naar boven daar is d badkamer, ik zie je zo wel weer beneden! Ik loop naar boven en mag hier dus ook op onderzoek uit, ik kijk door haar kamer, badkamer logeerkamer en snuffel een beetje rond, Ik moet nu wel echt gaan douchen, want anders merkt Els het weer! Ik kleed mij uit, en mijn pik doet gewoon zeer, zo hard is deze, ik denk dat het een koude douche word, want anders komt dat niet goed!

Ik sta lekker onder de douche en was met goed overal! Ik droog mij af en loop de badkamer uit nar de slaapkamer, op de plek waar mijn kleren net lagen ligt nu wat anders, een zwarte tanga en een satijnen badjas!

Met een klein briefje! Doe deze aan en kom naar beneden, ik wacht op je. Daaronder in hele kleine letters staat nog geschreven, in het nachtkastje ligt vast wel iets van je gading!

Ik trek de zwarte tanga aan en mijn ballen passen er net in,alleen van de gedachte groeit mijn paal al naar een ander vivo, ik ben ondertussen zo geil geworden dat ik het allemaal niet meer aankan en ik kijk in het nachtkastje, daar liggen meerdere attributen. Zelfs bij 14 maanden, slaapt ze zelden de hele nacht door. We denken dat ze is te bang om iets te missen. Ik glimlachte naar hem. Zijn warme romp werd genesteld tegen mij. Zijn handen masseerde mijn schouders.

Op zijn knieën, richtte hij zijn houding, pakte mijn benen en trok mijn lichaam naar hem. Ik voelde de sensatie al komen en hij begon met het schuiven van mijn slipje en likken van mijn kutje. Ik kwam klaar en hij stond snel op, ging naar het raam en trok de gordijnen dicht. Hij trok me toen tot op de rand van de bank en trok mijn topje omhoog over mijn hoofd. Hij begon direct mijn borsten te strelen en ik voelde zijn pik steviger worden.

Vervolgens leunde ik terug op de bank en trok mijn slipje uit. Hij pakte mij beet en met 1 duw was hij in me voordat ik het besefte zelfs zo overwelmend was het, begon hij me hard te neuken. Ik kreunde en voelde alle stress weg ebben, hij ging steeds harder en al heel snel kwamen we beide op een hoogte punt.

..

Maandag is het weer zover, ik ga daar weer aan het werk, echter nu na mijn echte werk. Ik bel aan tegen een uur of 8 avonds en Els doet open, hallo schatje, kom erin. Ik zeg, ja lekker, ik heb wel zin in een bakkie. We drinken een bakkie koffie en praten wat over het weer en dergelijke. Els vraagt of ik het leuk vond vorige week, en of ik zin had in vanavond.

Ik vertelde haar dat ik iedere avond klaar ben gekomen met haar in mijn hoofd en dat ik bijna niet kon wachten om langs te komen. Dat is mooi zegt Els, en we drinken onze koffie op! Ik ga even naar boven, als jij het nou even gezellig maakt hier in de woonkamer dan kom ik er zo aan, ik wil even lekker douchen.

Zo gezegd zo gedaan, voor mij een mooie kans om een beetje rond te gluren in de huis van deze geile slet. Ik mag overal kijken had Els gezegd, dus ik struin een beetje rond in de woonkamer en keuken ook even in de schuur en dergelijke. Ik schenk twee wijntjes in en steek wat kaarsjes aan, zet de radio lekker aan! Vanaf de straat kijk je zo bij Els naar binnen, dus ik doe de gordijnen ook maar dicht voor de zekerheid!

Ik struin nog wat rond en beland in het was hok, alles zeer netjes opgeruimd en voor elkaar, mooi wasmachine, goede droger. Die Els is wel netjes hoor! Ik kijk wat rond en zie in de wasmand kleding liggen, handdoeken en een heel klein blauw puntje!

Ik ben erg nieuwsgierig en pak het puntje textiel dat in de wasmand ligt en trek eraan. Het schijnt een blauw slipje te zijn, een stringetje met een kanten achterkant en een satijnen voorkant met een beetje kant! Ik word spontaan alweer geil! Ik keek even goed om me heen of niemand mij kon zien en drukte het slipje in mijn gezicht, ik snoof en de geur van haar kut kwam in mijn neus, wat een heerlijke geur heeft die slet zeg!

Mijn paal staat al op springen en ik wil mijn broek losknopen! Wat een geile lucht aan dat slipje! Maar plotseling hoor ik Els zeggen, zoow, jij voelt je wel erg thuis, zo in de dames ondergoed te snuffelen! Geschrokken gooide ik het slipje terug en draaide me om! En mijn pik die al stijf was, kon blijkbaar nog stijver! Voor me staat Els, kousen, skaratels, een heel klein wit satijnen slipje die haar schaamhaar net bedekt! Ik zag dat de gordijnen al dicht waren, dat heb je slim bekeken schatje!

Wil je ook even lekker douchen vraagt Els en ik knik van ja! Nou loop maar naar boven daar is d badkamer, ik zie je zo wel weer beneden! Ik loop naar boven en mag hier dus ook op onderzoek uit, ik kijk door haar kamer, badkamer logeerkamer en snuffel een beetje rond, Ik moet nu wel echt gaan douchen, want anders merkt Els het weer! Ik kleed mij uit, en mijn pik doet gewoon zeer, zo hard is deze, ik denk dat het een koude douche word, want anders komt dat niet goed! Ik sta lekker onder de douche en was met goed overal!

Ik droog mij af en loop de badkamer uit nar de slaapkamer, op de plek waar mijn kleren net lagen ligt nu wat anders, een zwarte tanga en een satijnen badjas! Met een klein briefje! Doe deze aan en kom naar beneden, ik wacht op je. Daaronder in hele kleine letters staat nog geschreven, in het nachtkastje ligt vast wel iets van je gading! Ik trek de zwarte tanga aan en mijn ballen passen er net in,alleen van de gedachte groeit mijn paal al naar een ander vivo, ik ben ondertussen zo geil geworden dat ik het allemaal niet meer aankan en ik kijk in het nachtkastje, daar liggen meerdere attributen.

Ik kies er drie uit, een voorbinddildo, een geval waar je de mond mee openhoud van iemand en een anaal plug! Ik weet niet waarom maar de vorige keer was die vinger zo heerlijk dat ik eigenlijk wel wat meer wou weten!

We hadden de kleine vandaag bij mijn zus gebracht om te spelen met haar nichtje en ik was dankbaar voor wat rust en stilte met mijn man en de tijd die we hadden om even bij te tanken. Hij slaapt het grootste deel van de dag uit, want hij werkt in de nachtploeg als een bewaker. Onze dochter is niet wat je een goede slaper zou noemen. Zelfs bij 14 maanden, slaapt ze zelden de hele nacht door. We denken dat ze is te bang om iets te missen.

Ik glimlachte naar hem. Zijn warme romp werd genesteld tegen mij. Zijn handen masseerde mijn schouders. Op zijn knieën, richtte hij zijn houding, pakte mijn benen en trok mijn lichaam naar hem. Ik voelde de sensatie al komen en hij begon met het schuiven van mijn slipje en likken van mijn kutje. Ik kwam klaar en hij stond snel op, ging naar het raam en trok de gordijnen dicht.

Hij trok me toen tot op de rand van de bank en trok mijn topje omhoog over mijn hoofd. Hij begon direct mijn borsten te strelen en ik voelde zijn pik steviger worden.

Amateur hoer zoekt mannen hentai sex


Toen ging plotseling de deur open, ik schrok me kapot en trok zo vlug als ik kon de deken over me heen. Ik wist niet of ze het gezien had. Ik had dat door de muziek natuurlijk niet gehoord. Ik rende geschrokken de twee trappen af naar de telefoon in de woonkamer. Mijn stiefzus trof ik daar niet aan. Die was wellicht naar haar kamer gegaan dacht ik. Na het telefoontje ging ik weer naar mijn kamer. Ik deed de deur open en zag mijn stiefzus met haar benen wijd op mijn bed.

Mijn lul schoot als een raket omhoog. Ik sjorde vliegensvlug mijn broek uit en mijn enorme paal kwam tevoorschijn. Ik liep naar haar toe en ze greep mijn kloppende lul met beide handen beet en stak hem in haar mond om hem zalig te pijpen. In standje 69 begon ik haar heerlijke geile kut te likken.

Het sap droop er uit en ik likte het gulzig op. Ik neukte haar of mijn leven er van afhing. Ik ging wild tekeer in die sappige spleet. Toen, nadat ik net mijn sperma in haar kut gespoten had, hoorden we de auto van onze ouders het garagepad oprijden. Vliegensvlug kleedden we ons aan en zij liep naar beneden. Ik kon maar niet vergeten wat ze met mee deed! Die vinger in mijn kontje, die mond om mijn pik. Ik kon eigenlijk niet wachten om weer aan het werk te moeten. Maandag is het weer zover, ik ga daar weer aan het werk, echter nu na mijn echte werk.

Ik bel aan tegen een uur of 8 avonds en Els doet open, hallo schatje, kom erin. Ik zeg, ja lekker, ik heb wel zin in een bakkie. We drinken een bakkie koffie en praten wat over het weer en dergelijke. Els vraagt of ik het leuk vond vorige week, en of ik zin had in vanavond. Ik vertelde haar dat ik iedere avond klaar ben gekomen met haar in mijn hoofd en dat ik bijna niet kon wachten om langs te komen. Dat is mooi zegt Els, en we drinken onze koffie op!

Ik ga even naar boven, als jij het nou even gezellig maakt hier in de woonkamer dan kom ik er zo aan, ik wil even lekker douchen. Zo gezegd zo gedaan, voor mij een mooie kans om een beetje rond te gluren in de huis van deze geile slet. Ik mag overal kijken had Els gezegd, dus ik struin een beetje rond in de woonkamer en keuken ook even in de schuur en dergelijke. Ik schenk twee wijntjes in en steek wat kaarsjes aan, zet de radio lekker aan! Vanaf de straat kijk je zo bij Els naar binnen, dus ik doe de gordijnen ook maar dicht voor de zekerheid!

Ik struin nog wat rond en beland in het was hok, alles zeer netjes opgeruimd en voor elkaar, mooi wasmachine, goede droger. Die Els is wel netjes hoor! Ik kijk wat rond en zie in de wasmand kleding liggen, handdoeken en een heel klein blauw puntje!

Ik ben erg nieuwsgierig en pak het puntje textiel dat in de wasmand ligt en trek eraan. Het schijnt een blauw slipje te zijn, een stringetje met een kanten achterkant en een satijnen voorkant met een beetje kant!

Ik word spontaan alweer geil! Ik keek even goed om me heen of niemand mij kon zien en drukte het slipje in mijn gezicht, ik snoof en de geur van haar kut kwam in mijn neus, wat een heerlijke geur heeft die slet zeg! Mijn paal staat al op springen en ik wil mijn broek losknopen! Wat een geile lucht aan dat slipje! Maar plotseling hoor ik Els zeggen, zoow, jij voelt je wel erg thuis, zo in de dames ondergoed te snuffelen! Geschrokken gooide ik het slipje terug en draaide me om!

En mijn pik die al stijf was, kon blijkbaar nog stijver! Voor me staat Els, kousen, skaratels, een heel klein wit satijnen slipje die haar schaamhaar net bedekt! Ik zag dat de gordijnen al dicht waren, dat heb je slim bekeken schatje! Wil je ook even lekker douchen vraagt Els en ik knik van ja! Nou loop maar naar boven daar is d badkamer, ik zie je zo wel weer beneden! Ik loop naar boven en mag hier dus ook op onderzoek uit, ik kijk door haar kamer, badkamer logeerkamer en snuffel een beetje rond, Ik moet nu wel echt gaan douchen, want anders merkt Els het weer!

Ik kleed mij uit, en mijn pik doet gewoon zeer, zo hard is deze, ik denk dat het een koude douche word, want anders komt dat niet goed! Ik sta lekker onder de douche en was met goed overal!

Ik droog mij af en loop de badkamer uit nar de slaapkamer, op de plek waar mijn kleren net lagen ligt nu wat anders, een zwarte tanga en een satijnen badjas! Met een klein briefje! Doe deze aan en kom naar beneden, ik wacht op je. Daaronder in hele kleine letters staat nog geschreven, in het nachtkastje ligt vast wel iets van je gading!