Villa saunaclub dikke teiten

Mijn paal stond gloeiend heet van genot. Lang geleden dat een blowjob me zo in extase kon brengen. In de zetel overgegaan naar 69, en die heerlijke poes van haar uitgebreid gelikt. Dit alles afwisselend met hevige tongzoenen waar ik wel van hou. Twee standjes gedaan, waarna ik opnieuw lekker oraal verwent werd. Op het einde verdwenen de zaadjes lekker in haar mond. Op adem komen in de huiskamer. Wat knabbelen en babbelen met andere beren en dan opnieuw terug naar Michaela Ik plofte me weer in de sofa naast haar en we raakten opnieuw aan de praat.

Eenmaal op de kamer waren we snel weer op dreef. Een super geslaagde sessie dus. Na beide sessies telkens gezellig wat nagepraat, al is mijn steenkolenduits eerder beperkt.

Michaela is een schat van een dame, een lieve meid "tout court". Voor haar alleen al zou ik terug gaan. En voor de gehanteerde prijzen zou het schandalig te zijn te durven klagen. Heb met Michaela gekamerd maar eerst op de bank heftig tongzoenen wat ze met volle overgave doet. Een erg aardige dame met heerlijke grote cup en een beste kont. Gezicht is wat minder maar ze geeft een erg goede service. Bovendien kun je goed een gesprek met haar voeren.

Op de kamer werd ik zittend gepijpt en daarna liggend. Heb haar een tijd gebeft waar ze goed op reageerde. Ze klom bovenop me en ze bereed me geweldig en daarna ging ik op haar liggen en weer lekker tongzoenen. Ook met haar machtig grote borsten gespeeld. De standjes plat doggy en missio gedaan en heerlijk klaargekomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan de bovenstaande recensies onderschrijven. Ik herkende Michaela vrijwel direct na het binnenkomen.

Vrolijke, spontane vrouw met mooie borsten Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Deze vrolijke volslanke dame met echte borsten en heerlijke volle billen weet een man echt gek te maken… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Slank met prachtige benen en billen … Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Superlieve, sprankelende en mooie dame met een prachtig gezicht en een mooi figuur met volle borsten…… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Meesteres Vesta Alleen op afspraak In het kort Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep. Ik wil maar 1 ding van jou: Een slaaf mag niets weigeren, maar mag altijd weigeren Mijn slaaf te zijn.

Bovendien draag ik wat ik prettig vind. Doorgeven van kledingwensen is dus niet nodig. Seks is nooit een optie. Wat wel, mijn persoonlijke voorkeuren: Saunaclub Entree 60,- euro Inclusief: Aleka Wij werken met het coöperatie systeem Aleka www. Do not touch this: Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Maarten wrote on 11 May at De prachtige eigenaresse heeft ook nog voor vervoer naar huis gezorgd! Mooie beleving en wij komen terug! Pat wrote on 12 September at Vandaag voor het eerst in Villa Weizigt geweest.

En ook voor het eerst seks gehad met een man. Kris was echt waanzinnig. Bij binnenkomst zag ik eerst de prachtige dames rondlopen.

Ik dacht toen nog kut ik heb met een man afgesproken. Maar ik had toen niet gedacht wat een indruk Kris zou maken op mij. René wrote on 2 September at Weer een heerlijke date gehad met Lexy. Dit keer in de mooie club "Villa Weizigt" waar ze sinds kort werkt. Het was weer super. Ik kom al 1,5 jaar regelmatig bij haar maar ze weet iedere keer iets nieuws te verzinnen en daardoor de date iedere keer super te maken.

Nu had ze een heerlijke mooie stoute Catsuit met prachtige schoenen eronder en keek mij als een " stout katje" aan, keek mij met een heerlijke geile zaad vragende blik in haar ogen van neem mij!!

Ze heeft me zo heerlijke "likjes" op mijn mannelijkheid gegeven en daarna met haar heerlijke slanke Hollandse lichaam mega verwent. Wat is en blijft ze toch een topper echt, een super gfe experience met een heerlijke lekkere stoute kant dit keer, die helemaal tot haar recht komt in de mooie club "Villa Weizigt". George wrote on 16 August at Had a nice day and enjoyed every minute of it.

Vandaag ook eens gaan kijken bij Villa Weizigt en dat is mij zeker niet tegengevallen. Mooie vrouwen, goede gastvrouw legt alles goed uit en met de mooie Sandy een top date gehad. Ze is erg mooi en sexy. Ik kom snel weer terug.

Khaled AL wrote on 30 July at Giorgio wrote on 2 July at Gisteren omstreeks 2 uur nog even langsgegaan.. Lieve en extreem aantrekkelijke gastvrouw ontving ons Er was nog een aantal meisjes beschikbaar en ik had er al gelijk 1 op het oog Ik vond het fantastisch! Vooral die heerlijke milf uit Den Haag. Helaas moesten we weg. Ik kom zeker nog terug!! Sander wrote on 9 June at Vanmiddag twee heerlijk pijnlijke uurtjes met meesteres Cindy doorgebracht.

Helaas vliegt de tijd zo voorbij als je plezier hebt. Berry wrote on 30 March at Ik denk nog steeds aan je. Je weet wel wie. Hallo dames van de Villa. Graag wil ik u vertellen dat het een zeer gezellig en sfeervol privehuis is met een lieve spontane eigenaresse die ook niet vergeten mag worden, echt een plaatje om over te dromen.

Ik heb al diverse keren met verschillende dames een date gehad wat echt TOP is. In een rustige omgeving met bar en sauna. Gaby is een schat, een zeer vriendelijke jonge dame voor een echte wilde G. E, echt Gaby jij bent mijn topper: Mooie borsten lekker spontaan en wild in en rond het bed.

Ilse is mijn andere topper wat veel in haar mogelijkheden heeft en die ik graag eens verder wil leren kennen. Een vrolijke dame met passie. Zal snel weer eens langskomen om te daten met jullie. Mrs Illucia wrote on 25 March at Jullie website ziet er prima uit, hoop dat ik als Meesteres ook langs kan komen om me te laten verwennen. Rem wrote on 10 March at

Gratis grote borsten meisje mastrubeertMijn paal stond gloeiend heet van genot. Lang geleden dat een blowjob me zo in extase kon brengen. In de zetel overgegaan naar 69, en die heerlijke poes van haar uitgebreid gelikt. Dit alles afwisselend met hevige tongzoenen waar ik wel van hou. Twee standjes gedaan, waarna ik opnieuw lekker oraal verwent werd.

Op het einde verdwenen de zaadjes lekker in haar mond. Op adem komen in de huiskamer. Wat knabbelen en babbelen met andere beren en dan opnieuw terug naar Michaela Ik plofte me weer in de sofa naast haar en we raakten opnieuw aan de praat.

Eenmaal op de kamer waren we snel weer op dreef. Een super geslaagde sessie dus. Na beide sessies telkens gezellig wat nagepraat, al is mijn steenkolenduits eerder beperkt. Michaela is een schat van een dame, een lieve meid "tout court". Voor haar alleen al zou ik terug gaan. En voor de gehanteerde prijzen zou het schandalig te zijn te durven klagen. Heb met Michaela gekamerd maar eerst op de bank heftig tongzoenen wat ze met volle overgave doet. Een erg aardige dame met heerlijke grote cup en een beste kont.

Gezicht is wat minder maar ze geeft een erg goede service. Bovendien kun je goed een gesprek met haar voeren. Op de kamer werd ik zittend gepijpt en daarna liggend. Heb haar een tijd gebeft waar ze goed op reageerde. Ze klom bovenop me en ze bereed me geweldig en daarna ging ik op haar liggen en weer lekker tongzoenen. Ook met haar machtig grote borsten gespeeld. De standjes plat doggy en missio gedaan en heerlijk klaargekomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan de bovenstaande recensies onderschrijven.

Ik herkende Michaela vrijwel direct na het binnenkomen. Vrolijke, spontane vrouw met mooie borsten Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Deze vrolijke volslanke dame met echte borsten en heerlijke volle billen weet een man echt gek te maken… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Slank met prachtige benen en billen … Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Superlieve, sprankelende en mooie dame met een prachtig gezicht en een mooi figuur met volle borsten…… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Meesteres Vesta Alleen op afspraak In het kort Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep. Ik wil maar 1 ding van jou: Een slaaf mag niets weigeren, maar mag altijd weigeren Mijn slaaf te zijn. Bovendien draag ik wat ik prettig vind.

Doorgeven van kledingwensen is dus niet nodig. Seks is nooit een optie. Wat wel, mijn persoonlijke voorkeuren: Saunaclub Entree 60,- euro Inclusief: Aleka Wij werken met het coöperatie systeem Aleka www. Do not touch this: Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Maarten wrote on 11 May at De prachtige eigenaresse heeft ook nog voor vervoer naar huis gezorgd! Mooie beleving en wij komen terug! Pat wrote on 12 September at Vandaag voor het eerst in Villa Weizigt geweest.

En ook voor het eerst seks gehad met een man. Kris was echt waanzinnig. Bij binnenkomst zag ik eerst de prachtige dames rondlopen. Ik dacht toen nog kut ik heb met een man afgesproken. Maar ik had toen niet gedacht wat een indruk Kris zou maken op mij. René wrote on 2 September at Weer een heerlijke date gehad met Lexy. Dit keer in de mooie club "Villa Weizigt" waar ze sinds kort werkt.

Het was weer super. Ik kom al 1,5 jaar regelmatig bij haar maar ze weet iedere keer iets nieuws te verzinnen en daardoor de date iedere keer super te maken. Nu had ze een heerlijke mooie stoute Catsuit met prachtige schoenen eronder en keek mij als een " stout katje" aan, keek mij met een heerlijke geile zaad vragende blik in haar ogen van neem mij!!

Ze heeft me zo heerlijke "likjes" op mijn mannelijkheid gegeven en daarna met haar heerlijke slanke Hollandse lichaam mega verwent. Wat is en blijft ze toch een topper echt, een super gfe experience met een heerlijke lekkere stoute kant dit keer, die helemaal tot haar recht komt in de mooie club "Villa Weizigt". George wrote on 16 August at Had a nice day and enjoyed every minute of it. Vandaag ook eens gaan kijken bij Villa Weizigt en dat is mij zeker niet tegengevallen.

Mooie vrouwen, goede gastvrouw legt alles goed uit en met de mooie Sandy een top date gehad. Ze is erg mooi en sexy. Ik kom snel weer terug. Khaled AL wrote on 30 July at Giorgio wrote on 2 July at Gisteren omstreeks 2 uur nog even langsgegaan.. Lieve en extreem aantrekkelijke gastvrouw ontving ons Er was nog een aantal meisjes beschikbaar en ik had er al gelijk 1 op het oog Ik vond het fantastisch!

Vooral die heerlijke milf uit Den Haag. Helaas moesten we weg. Ik kom zeker nog terug!! Sander wrote on 9 June at Vanmiddag twee heerlijk pijnlijke uurtjes met meesteres Cindy doorgebracht. Helaas vliegt de tijd zo voorbij als je plezier hebt. Berry wrote on 30 March at Ik denk nog steeds aan je. Je weet wel wie. Hallo dames van de Villa.

Graag wil ik u vertellen dat het een zeer gezellig en sfeervol privehuis is met een lieve spontane eigenaresse die ook niet vergeten mag worden, echt een plaatje om over te dromen. Ik heb al diverse keren met verschillende dames een date gehad wat echt TOP is. In een rustige omgeving met bar en sauna. Gaby is een schat, een zeer vriendelijke jonge dame voor een echte wilde G. E, echt Gaby jij bent mijn topper: Mooie borsten lekker spontaan en wild in en rond het bed. Ilse is mijn andere topper wat veel in haar mogelijkheden heeft en die ik graag eens verder wil leren kennen.

Een vrolijke dame met passie. Zal snel weer eens langskomen om te daten met jullie. Mrs Illucia wrote on 25 March at Jullie website ziet er prima uit, hoop dat ik als Meesteres ook langs kan komen om me te laten verwennen. Rem wrote on 10 March at

B en C Omschrijving: Wij die met elkaar spelen, likken en elkaar tot een hoogtepunt brengen? Voor een geil uurtje met zn drieen en waarin jij kan zien hoe wij elkaar laten klaarkomen ben je ,- kwijt.. Deze high class blondine, een waar supermodel van 1. Deze supersexy en vriendelijke blondine vindt het heerlijk om jou te verwennen.

Met haar prachtige slanke lichaam en mooie gezicht is zij een echt fotomodel. Bij Sandy is veel mogelijk! Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed….

Engels en Duits Cup: Roemeens maar spreekt perfect Engels. Wil je een heerlijke tijd beleven met mij? Met mij kan je een echte GFE beleven. Supermooie echte high class top dame met prachtig figuur en lief gezicht met volle lippen. Kom je gauw langs bij mij? Als u een echte klasse dame zoekt die u stijlvol kan verwennen, maar ook speels en ondeugend kan zijn, dan is Patricia een geweldige keus!

Slank, Zandloper figuur Omschrijving: Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur…. Voor SM ben je bij mijn aan het juiste adres. Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep. Het domineren van mannen is een ware roeping en een bron van intens plezier voor mij gebleken.

Mijn slaven hebben grenzen, geen eisen. Zolang je vindt dat je iets te willen hebt heb je bij mij niks te zoeken. Ik hanteer strikte regels en gedragscodes waaraan je je dient te houden. Hoewel ik een professionele Meesteres ben, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik ben dus niet een Meesteres die wensenlijstjes afwerkt. Aan jou de eer om mijn leven te mogen veraangenamen.

Wensen en grenzen mag je zeker kenbaar maken, maar het is aan mij te bepalen hoe de sessie verloopt. Dames die bij ons willen komen, werken zelfstandig. Je bent vrij om je tijden te bepalen, in jouw kleding te werken die je zelf wilt, en je betaalt, net als de klant, een entree. Je mag gebruik maken van de sauna, het grote binnenzwembad en het terras buiten en binnen.

Wij werken met het coöperatie systeem Aleka www. Je bent dan verzekerd bij ziekte, zwangerschap en arbeidsongeschiktheid. Ook helpen zij met je aangiftes en andere fiscale zaken, maar ook bijv. Je bent altijd welkom om eens vrijblijvend te komen kijken en een gesprek aan te gaan. Menu Nu ook open op zondag. Open op zondag van Vrolijke, spontane vrouw met mooie borsten Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Deze vrolijke volslanke dame met echte borsten en heerlijke volle billen weet een man echt gek te maken… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Slank met prachtige benen en billen … Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Superlieve, sprankelende en mooie dame met een prachtig gezicht en een mooi figuur met volle borsten…… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Meesteres Vesta Alleen op afspraak In het kort Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep. Ik wil maar 1 ding van jou: Een slaaf mag niets weigeren, maar mag altijd weigeren Mijn slaaf te zijn. Bovendien draag ik wat ik prettig vind.

Doorgeven van kledingwensen is dus niet nodig. Seks is nooit een optie. Wat wel, mijn persoonlijke voorkeuren: Saunaclub Entree 60,- euro Inclusief: Aleka Wij werken met het coöperatie systeem Aleka www.

Do not touch this: Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Maarten wrote on 11 May at De prachtige eigenaresse heeft ook nog voor vervoer naar huis gezorgd! Mooie beleving en wij komen terug! Pat wrote on 12 September at Vandaag voor het eerst in Villa Weizigt geweest. En ook voor het eerst seks gehad met een man. Kris was echt waanzinnig. Bij binnenkomst zag ik eerst de prachtige dames rondlopen. Ik dacht toen nog kut ik heb met een man afgesproken.

Maar ik had toen niet gedacht wat een indruk Kris zou maken op mij. René wrote on 2 September at Weer een heerlijke date gehad met Lexy. Dit keer in de mooie club "Villa Weizigt" waar ze sinds kort werkt. Het was weer super. Ik kom al 1,5 jaar regelmatig bij haar maar ze weet iedere keer iets nieuws te verzinnen en daardoor de date iedere keer super te maken.

Nu had ze een heerlijke mooie stoute Catsuit met prachtige schoenen eronder en keek mij als een " stout katje" aan, keek mij met een heerlijke geile zaad vragende blik in haar ogen van neem mij!! Eenmaal op de kamer waren we snel weer op dreef. Een super geslaagde sessie dus. Na beide sessies telkens gezellig wat nagepraat, al is mijn steenkolenduits eerder beperkt. Michaela is een schat van een dame, een lieve meid "tout court".

Voor haar alleen al zou ik terug gaan. En voor de gehanteerde prijzen zou het schandalig te zijn te durven klagen. Heb met Michaela gekamerd maar eerst op de bank heftig tongzoenen wat ze met volle overgave doet. Een erg aardige dame met heerlijke grote cup en een beste kont. Gezicht is wat minder maar ze geeft een erg goede service. Bovendien kun je goed een gesprek met haar voeren.

Op de kamer werd ik zittend gepijpt en daarna liggend. Heb haar een tijd gebeft waar ze goed op reageerde. Ze klom bovenop me en ze bereed me geweldig en daarna ging ik op haar liggen en weer lekker tongzoenen. Ook met haar machtig grote borsten gespeeld. De standjes plat doggy en missio gedaan en heerlijk klaargekomen.

Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan de bovenstaande recensies onderschrijven. Ik herkende Michaela vrijwel direct na het binnenkomen. Ze is inderdaad al wat ouder en steekt de ene sigaret na de andere op. Na eerst wat aan de sfeer te wennen, ben ik naast haar gaan zitten toen ze vrij was. Ze stelde zich voor, en begon onmiddelijk onder mijn handdoek te graaien en te tongkussen.

Ik heb nooit veel moeite om stijf te worden, dus al snel zat ik met stevige paal, en stelde ze voor om naar een kamer te gaan.

Op de kamer volgde een heerlijke pijpbeurt, gevolgd door zij die me lekker bereed. We hebben het daarna afgewerkt met zij op haar knieën en ik erachter. Als je gewoon goede sex wilt, is ze zeker aan te raden.

Ga naar de bovenkant. Meer Hookers Adverteren Veilig Afspreken.Gratis sex in zwolle lekker en geil


Altijd klaar voor een stijve pik. Ze is een echte pijpqueen en gek op anaal. Als je op zoek bent naar een vrouw met ervaring, dan weet je nu waar je moet zijn. Nederlands en Antilliaans Talen: Deze vrolijke volslanke dame met echte borsten en heerlijke volle billen weet een man echt gek te maken….

Duits en Engels Cup: Hele mooie dame met een prachtig figuur en spontaan en lief gezicht. In voor heel veel spannends. Supersexy roodharige dame die dol is op geile seks. Kom je snel langs voor een afspraak om nooit te vergeten? Prachtige meid met een figuur om van te dromen! Slank met prachtige benen en billen …. Hallo, ik ben Joy een sexy en charmante dame met sexy rondingen, cup 75B, 1. Wil je echt een geile date , ga dan voor de nuru massage, jij en ik nat op bed met nuru gel , dat is glibberen en glijden als 2 geile palingen naar een heerlijk hoogtepunt.

Nederlands, Engels en Duits Cup: Welgevormd met rondingen Omschrijving: Supermooie elegante dame, een echte verleidster en zij staat bekend om haar orale kwaliteiten………. Superlieve, sprankelende en mooie dame met een prachtig gezicht en een mooi figuur met volle borsten……. Altijd vrolijk, spontaan Nederlands meisje genaamd Miley. Brengt zeker jouw hoofd op hol met haar lach en ogen… klein van stuk maar een prachtig figuur! Deze passievolle, prachtige Arabische dame vindt het heerlijk jou te verwennen.

Spontaan en heel leuk mooie Roemeense dame met prachtige billen. Engels en Duits Lichaamsbouw: Slank en normaal Cup: B en C Omschrijving: Wij die met elkaar spelen, likken en elkaar tot een hoogtepunt brengen?

Voor een geil uurtje met zn drieen en waarin jij kan zien hoe wij elkaar laten klaarkomen ben je ,- kwijt.. Deze high class blondine, een waar supermodel van 1. Deze supersexy en vriendelijke blondine vindt het heerlijk om jou te verwennen. Met haar prachtige slanke lichaam en mooie gezicht is zij een echt fotomodel. Bij Sandy is veel mogelijk! Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed…. Engels en Duits Cup: Roemeens maar spreekt perfect Engels. Wil je een heerlijke tijd beleven met mij?

Met mij kan je een echte GFE beleven. Supermooie echte high class top dame met prachtig figuur en lief gezicht met volle lippen. Kom je gauw langs bij mij?

Als u een echte klasse dame zoekt die u stijlvol kan verwennen, maar ook speels en ondeugend kan zijn, dan is Patricia een geweldige keus! Slank, Zandloper figuur Omschrijving: Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur…. Voor SM ben je bij mijn aan het juiste adres. Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep.

Het domineren van mannen is een ware roeping en een bron van intens plezier voor mij gebleken. Mijn slaven hebben grenzen, geen eisen. Zolang je vindt dat je iets te willen hebt heb je bij mij niks te zoeken. Ik hanteer strikte regels en gedragscodes waaraan je je dient te houden.

Hoewel ik een professionele Meesteres ben, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik ben dus niet een Meesteres die wensenlijstjes afwerkt. Aan jou de eer om mijn leven te mogen veraangenamen.

Wensen en grenzen mag je zeker kenbaar maken, maar het is aan mij te bepalen hoe de sessie verloopt. Dames die bij ons willen komen, werken zelfstandig. Je bent vrij om je tijden te bepalen, in jouw kleding te werken die je zelf wilt, en je betaalt, net als de klant, een entree. Je mag gebruik maken van de sauna, het grote binnenzwembad en het terras buiten en binnen. Wij werken met het coöperatie systeem Aleka www.

Je bent dan verzekerd bij ziekte, zwangerschap en arbeidsongeschiktheid. Ook helpen zij met je aangiftes en andere fiscale zaken, maar ook bijv. Je bent altijd welkom om eens vrijblijvend te komen kijken en een gesprek aan te gaan.

Menu Nu ook open op zondag. Open op zondag van Vrolijke, spontane vrouw met mooie borsten Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Deze vrolijke volslanke dame met echte borsten en heerlijke volle billen weet een man echt gek te maken… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Slank met prachtige benen en billen … Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Superlieve, sprankelende en mooie dame met een prachtig gezicht en een mooi figuur met volle borsten…… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Mooie slanke dame, spontaan, lief en toch een tikkeltje brutaal in bed… Klik hier om een grotere afbeelding te zien. Supermooie blonde Ruby met prachtig gezicht en geweldig zandloper figuur… Klik hier om een grotere afbeelding te zien.

Meesteres Vesta Alleen op afspraak In het kort Met intussen 14 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep. Ik wil maar 1 ding van jou: Een slaaf mag niets weigeren, maar mag altijd weigeren Mijn slaaf te zijn. Bovendien draag ik wat ik prettig vind.

Doorgeven van kledingwensen is dus niet nodig. Seks is nooit een optie. Mijn paal stond gloeiend heet van genot. Lang geleden dat een blowjob me zo in extase kon brengen. In de zetel overgegaan naar 69, en die heerlijke poes van haar uitgebreid gelikt.

Dit alles afwisselend met hevige tongzoenen waar ik wel van hou. Twee standjes gedaan, waarna ik opnieuw lekker oraal verwent werd. Op het einde verdwenen de zaadjes lekker in haar mond.

Op adem komen in de huiskamer. Wat knabbelen en babbelen met andere beren en dan opnieuw terug naar Michaela Ik plofte me weer in de sofa naast haar en we raakten opnieuw aan de praat.

Eenmaal op de kamer waren we snel weer op dreef. Een super geslaagde sessie dus. Na beide sessies telkens gezellig wat nagepraat, al is mijn steenkolenduits eerder beperkt. Michaela is een schat van een dame, een lieve meid "tout court". Voor haar alleen al zou ik terug gaan. En voor de gehanteerde prijzen zou het schandalig te zijn te durven klagen. Heb met Michaela gekamerd maar eerst op de bank heftig tongzoenen wat ze met volle overgave doet. Een erg aardige dame met heerlijke grote cup en een beste kont.

Gezicht is wat minder maar ze geeft een erg goede service. Bovendien kun je goed een gesprek met haar voeren. Op de kamer werd ik zittend gepijpt en daarna liggend. Heb haar een tijd gebeft waar ze goed op reageerde. Ze klom bovenop me en ze bereed me geweldig en daarna ging ik op haar liggen en weer lekker tongzoenen. Ook met haar machtig grote borsten gespeeld. De standjes plat doggy en missio gedaan en heerlijk klaargekomen.

Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan de bovenstaande recensies onderschrijven. Ik herkende Michaela vrijwel direct na het binnenkomen.